پلیس فتا: باند ۱۵ نفره مدلینگ در بوشهر بازداشت شدند


پلیس فتا: باند 15 نفره مدلینگ در بوشهر بازداشت شدند

رئیس پلیس فتای استان بوشهر گفت: اعضای یک باند تولیدکننده محتوا‌های تصویری اینترنتی مبتذل که اقدام به ترویج بی حجابی در یکی از شهرستان‌های استان بوشهر می‌کردند، دستگیر شدند.

سرهنگ مهدی قاسمی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: سرشاخه و مدیر این باند مجرمانه، خانمی اهل یکی از شهرستان‌های استان بوده که با سه سالن مد و زیبایی در استان همکاری داشته است.

وی افزود: این خانم در قالب مدلینگ و با الگوگیری از سایت‌ها و مجلات خارجی با تشکیل یک باند ۱۵ نفره دارای تخصص متفاوت اعم از فیلمبردار، عکاس، تدوین گر، طراح لباس و مزون محتوا‌های تصویری حاوی مضامین غیراخلاقی مجرمانه تولید و به شکل گسترده از طریق چندین صفحه در شبکه اینستاگرام، اقدام به انتشار می‌کرد.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر تصریح کرد: با هماهنگی قضائی، همه اعضای این باند دستگیر یا احضار و پس از انجام تحقیقات و اعتراف آنان به جرایم ارتکابی، محتوا‌های مجرمانه از صفحات اینترنتی در اختیار آنان حذف شد.

قاسمی افزود: برای احترام به قانون و همچنین پاسخ به مطالبات و نگرانی‌های مردم و خانواده‌ها از وجود موارد غیراخلاقی در فضای مجازی که زمینه ساز آسیب پذیری فرزندان گرانقدر آن‌ها است، شناسایی تارنما‌های دارای محتوای مجرمانه، حذف آن‌ها و مقابله با مجرمین سایبری در اولویت مأموریت‌های پلیس فتای استان با همکاری سایر پلیس‌های تخصصی قرار دارد.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
بلندترین آبشار ایران کجاست؟