طرز تهیه کوفته که در عروسی ها در افغانستان نوش جان میکنند!

کوفته غذایی قدیمی و پرطرفدار در افغانستان است که در عروسی ها خورده میشود.در این مطلب با ما همراه باشید تا این غذای خوشمزه را به شما یاد دهیم.
سنتهای مختلف در هنر آشپزی افغانستانی بخشی جداییناپذیر از رسم ریشهدار مهماننوازی افغانستانیها را تشکیل میدهند.
کوفته غذایی است قدیمی، همان طور که از نامش پیداست، در گذشته با گوشتی درست میشده که آن را در هاون سنگی میکوبیدهاند.
کوفته یکی از بهترین غذاهایی است که در افغانستان طرفداران زیادی دارد و در مهمانیها سرو میشود.در اینجا میتوانید کلیپ آموزش پخت این غذای خوشمزه را ببینید.
این غذا اگر با ادویه مخصوص پخته شود، طعم فوق العادهای پیدا میکند.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
پیاز ۴ عدد
سیر ۴ حبه
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ظرف کمب آب را جوشانده و لپهها را به همراه نمک اضافه کنید و اجازه دهید آنقدر بپزد تا لپه نرم شود.
گوشت چرخ کرده را با پیاز، سیر و ادویهها مخلوط کنید و با دست آنقدر ورز دهید تا یکدست شود.
سپس اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کند تا ادویهها به خوبی به گوشت طعم دهند.
پس از نیم ساعت، گوشت را با دست برداشته و به گلولههای کوچک تقسیمکنید.
روغن را در ظرف بریزید و وقتی داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید تا کمی طلایی شود.
سپس نمک و یک لیوان آب به پیاز اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گوشت را داخل آن سرخ کنید.
پس از اینکه گوشت ها سرخ شدند رب گوجه فرنگی را ریخته و لپه ها را به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه روی حرارت جا بیوفتد.
کوفته های شما آماده سرو کردن میباشند.