انهدام شرکت هرمی در میدان خراسان


انهدام شرکت هرمی در میدان خراسان

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۱۰ عضو یک شرکت هرمی در میدان خراسان خبر داد.

سردار علی ولیپور گودرزی در توضیح بیشتر گفت: شهروندی به پلیس مراجعه کرد و مدعی شد که فردی به نام نیما، که در شرکت های هرمی مشغول فعالیت بوده، وی را ترغیب به سرمایه گذاری در این شرکت کرده و مبلغ قابل توجهی پول، از او کلاهبرداری کرده است.

وی افزود: با انجام اقدامات پلیسی، نیما شناسایی شد و در مخفیگاهش که همان ساختمان شرکت هرمی در محله کوثر تهران بود، به همراه ۱۰ نفر دیگر از اعضای این شرکت دستگیر شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: با انجام تحقیقات بیشتر، مشخص شد نیما، به بهانه کسب سود بیشتر، افراد را ترغیب کرده که در این شرکت سرمایه گذاری کنند و بعد تمام مبالغ را کلاهبرداری کرده است.

گودرزی درباره سایر اعضای دستگیر شده گفت: دو نفر دیگر از این افراد نیز، سابقه دار بوده و پیش از این نیز، سرکرده‌های یک باند شرکت هرمی دیگر بوده اند.

وی افزود: متهمان پس از دستگیری به پلیس آگاهی منتقل و به جرم خود اعتراف کردند و به دادسرای مربوطه اعزام و با قرار قانونی روانه زندان شدند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خطاب به شهروندان توصیه کرد که به هیچ عنوان به وعده‌های سودهای آنی و سریع اعتماد نکنند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
محکومیت خانم معلم به دلیل داشتن رابطه جنسی با دانش آموزان خود! +عکس