من وقتی سیب زمینی و سرکه هست این نان را درست میکنم اینقدر نرم هست که دیگه نان نمیخرید!


من وقتی سیب زمینی و سرکه هست این نان را درست میکنم اینقدر نرم هست که دیگه نان نمیخرید!

ترکیب سیب‌زمینی و سرکه، به همراه شیر و مخمر، به نرمی و تازگی نان کمک می‌کند. اگر دوست دارید، می‌توانم طرز تهیه این نان را به صورت مرحله‌به‌مرحله در این مطلب ببینید.

نان با سیب زمینی و سرکه

مواد لازم
* ۱ عدد سیب زمینی (اندازه متوسط)
* ۱۰۰ میلی لیتر شیر گرم (نصف لیوان)
* ۱۰۰ میلی لیتر آب گرم (نصف لیوان)
* مخمر ۸ گرم
* ۱۵ میلی لیتر سرکه (۱ قاشق غذاخوری)
* بکینگ پودر ۲ گرم
* شکر ۱۲ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
* ۳۰۰-۳۵۰ گرم آرد (کنترل شده)

❗️مقدار نشاسته سیب زمینی روی آرد تاثیر می گذارد، مقدار آرد می تواند تا ۴,۵ (۴۵۰ گرم) فنجان باشد.
✅ باید خمیر نرمی باشه که به دست بچسبه.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
تصاویری از خانه ای با پنیر سوئیسی که هوش مصنوعی ساخته است