من وقتی سیب زمینی و سرکه هست این نان را درست میکنم اینقدر نرم هست که دیگه نان نمیخرید!

ترکیب سیبزمینی و سرکه، به همراه شیر و مخمر، به نرمی و تازگی نان کمک میکند. اگر دوست دارید، میتوانم طرز تهیه این نان را به صورت مرحلهبهمرحله در این مطلب ببینید.
نان با سیب زمینی و سرکه
مواد لازم
* ۱ عدد سیب زمینی (اندازه متوسط)
* ۱۰۰ میلی لیتر شیر گرم (نصف لیوان)
* ۱۰۰ میلی لیتر آب گرم (نصف لیوان)
* مخمر ۸ گرم
* ۱۵ میلی لیتر سرکه (۱ قاشق غذاخوری)
* بکینگ پودر ۲ گرم
* شکر ۱۲ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
* ۳۰۰-۳۵۰ گرم آرد (کنترل شده)
❗️مقدار نشاسته سیب زمینی روی آرد تاثیر می گذارد، مقدار آرد می تواند تا ۴,۵ (۴۵۰ گرم) فنجان باشد.
✅ باید خمیر نرمی باشه که به دست بچسبه.