جای مناسب تخت خواب، معماری و فنگ شویی یک چیز به شما می گویند!
تخت خواب رو کجا بذاریم؟ (/fa/component/roojanews/frame.html?href=https://www.chidaneh.com/node/112076) رایج ترین سوالی است که در مورد چیدمان اتاق خواب پرسیده می شود. البته باید گفت این میزان حساسیت کاملا به جاست زیرا جای مناسب تخت خواب هم در...
تخت خواب رو کجا بذاریم؟ رایج ترین سوالی است که در مورد چیدمان اتاق خواب پرسیده می شود. البته باید گفت این میزان حساسیت کاملا به جاست زیرا جای مناسب تخت خواب هم در زیبایی اتاق و هم در داشتن یک خواب راحت تاثیر بسیار زیادی دارد. اما باید به شما بگویم که در پاسخ به این سوال عوامل مختلفی تاثیرگذار هستند که هم از نظر طراحی و معماری و هم از نظر فنگ شویی، مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه این مطلب من این موارد را به همراه تصاویر گرافیکی و اجرایی برای شما توضیح خواهم داد.
جای تخت در اتاق خواب
اگر بخواهم عوامل موثر در انتخاب موقعیت مناسب تخت خواب را از لحاظ معماری بررسی کنم، باید به محل قرارگیری پنجره ها و درب اتاق و همچنین ابعاد و اندازه اتاق اشاره کنم. در مبحث فنگ شویی همین موارد به نوعی دیگر و با توجه به گردش انرژی "چی" بررسی می شود. در اینجا چند موقیعت مختلف تخت بررسی شده که تصاویر سمت راست محل قرار گیری درست و تصاویر سمت چپ موقعیت نادرست را نشان می دهند.
در مثال شماره ۱ و ۲ محل مناسب تخت خواب در یک اتاق با درب و پنجره نشان داده شده است. از لحاظ معماری و طراحی، تخت خواب نباید روبه روی درب قرار بگیرد. همین طور بسته به نور روز ( شمالی، جنوبی و .. ) که صبح ها به تخت خواب تابیده می شود، این جهت گیری تغییر می کند. اما براساس فنگ شویی، همان طور که گردش انرژی در تصویر سمت چپ با خط قرمز نشان داده شده، نباید تخت خواب را در مسیر حرکت انرژی "چی " قرار بدهید زیرا مانع داشتن یک خواب خوب می شود. این انرژی بین دو پنجره و بین پنجره و درب اتاق شدت بسیار زیادی دارد.
مطلب پیشنهادی : ۱۰ مدل تخت خواب از منزل ایرانی های خوش سلیقه !
محل قرار گرفتن تخت خواب بر اساس معماری و فنگ شویی
در نمونه های شماره ۳ و ۴ دو مشکل در تصاویر سمت راست وجود دارد. یکی قرار گرفتن تخت خواب در زیر پنجره و دیگری قرارگیری روبه روی درب اتاق است. همان طور که در مثال قبل نیز توضیح دادم، از لحاظ طراحی نباید به هنگام باز بودن درب، دید به تخت خواب وجود داشته باشد. همینطور به دلیل تابش صبحگاهی نور آفتاب، وجود تخت خواب زیر پنجره منطقی نخواهد بود. در تصویر شماره ۳، از لحاظ فنگ شویی همان گردش انرژی "چی " مطرح شده که بین درب و پنجره انرژی بالایی در جریان بوده بنابراین نباید مانعی بین آن ها قرار بگیرد.
مطلب پیشنهادی : طراحی دکوراسیون اتاق خواب با اصول فنگ شویی
مثال شماره ۵ قرارگیری متفاوتی را برای تخت خواب نشان می دهد. موقعیت تخت خواب در گوشه ها و آن هم به صورت کج، هم از نظر طراحی و هم از نظر فنگ شویی پذیرفته شده نیست. از لحاظ طراحی، این چیدمان گوشه ها و فضاهای پرت زیادی را در اتاق به وجود آورده و و مسیر رفت و آمد را دشوار می کند. اما از جنبه دیگر، فنگ شویی بر این عقیده است که انرژی ها منفی در این گوشه ها جمع شده و به نوعی مانع از گردش انرژی مثبت در اتاق می شود. مثال شماره ۶، نمونه دیگری از قرار گرفتن تخت در مقابل درب و همین طور زیر پنجره را نشان می دهد که می توانید موقیعت مناسب را با آن مقایسه نمایید.
مطالب زیر را برای مطالعه بیشتر به شما پیشنهاد می کنم :
انواع تخت خواب، فکر میکنی کدومش به سلیقه من میخوره؟ تخت خواب تاشو ، راه حل خانه کوچک دکوراسیون اتاق خواب بدون تخت،۸ ایده شیک و کم هزینه! تخت خواب و آنچه باید بدانید!نویسنده : گلنار صفدریان | تحریریه چیدانه