قطب تصویری استان ها را در جهت نهضت تولید محتوا شناسایی می کنیم
حیدریان گفت: سیاستهای ما باید به نهضت تولید محتوا ختم شود از این رو شناسایی ظرفیت استانها ضروری است زیرا باعث میشود قطبهای تصویری استانها را شناسایی و براساس همان ظرفیت تولید را آغاز کنیم.
به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی در دومین نشست هماندیشی مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها با معاونتهای تخصصی با بیان اینکه امروز ما در دنیایی هستیم که برپایه فضای مجازی است، اظهار داشت: این فضا شاخصهای جدیدی را القا میکند، فضای مجازی و دنیای جدید سهم جدیدی به دنیا داده ست، بنابراین کسی میتواند حرفی برای گفتن داشته باشد که تصویر خوبی را بسازد.
وی ادامه داد: باید ببینیم در این بازار تصویری دنیا چقدر سهم داریم، برای این کار باید اقداماتی در حوزه نهضت تولید محتوا داشته باشیم و این ممکن نیست مگر اینکه در استانها از تمام ظرفیتهای قومی و فرهنگی کشور استفاده کنیم.
رئیس سازمان سینمایی تاکید کرد: سیاستهای ما باید به نهضت تولید محتوا ختم شود، بنابراین شناسایی ظرفیت استانها ضروری است زیرا باعث میشود قطبها تصویری استانها را شناسایی و براساس همان ظرفیت تولید را آغاز کنیم.
حیدریان یادآور شد: از طرفی نیاز به ارتقای کیفی تولید برای حضور در بازار تصویر داریم، امروز زبان پایه در فضای مجازی انیمیشن است و خوشبختانه در این بخش بیش از هر حوزه دیگر فعال شدهایم.
وی با اشاره به فیلم کوتاه ابراز داشت: فیلم کوتاه یکی از راههایی است که قالب فضای مجازی طالب آن است و در استانها هم این تقاضا بیشتر وجود دارد.
رئیس سازمان سینمایی افزود: فیلم کوتاه یکی از سیاستهایی است که تقویت تولید در این حوزه را دنبال میکنیم، همچنین در فیلم مستند هم به همین شکل وارد کار شدیم زیرا مستند هم یکی از پازلهای سهم ما در بازار تصویر است.
حیدریان خاطرنشان کرد: افزایش ژانرها در فیلمهای سینمایی نیز حائز اهمیت است، کیفیت و تولید دو امری است که در نهضت تولید محتوا باعث موفقیت میشود، این تنوع و گسترش بازار را در داخل کشور تنها با حساسیت استانها میتوان محقق کرد.
وی با ارائه آماری از عملکرد سازمان سینمایی ادامه داد: آمار ما در یک سال و نیم فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت جدید هر چهار روز یک پرده و سالن جدید بوده است، با افزایش مخاطب قدرتهای اقتصادی را به دست آوردهایم، در حوزه ارتقای کیفیت نیز در هر روز بیش از یک جایزه بینالمللی داشتهایم، ما امروز در جشنوارهای مختلف داورهای زیادی داریم که یک موفقیت محسوب میشود.
پایان پیام/14