ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه اولویت شهرداری قزوین است


ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه اولویت شهرداری قزوین است

قزوین - ایرنا - شهرداری قزوین ایجاد شادابی و نشاط اجتماعی را اولویت مهم کاری خود برشمرد و گفت: سلامت محوری و حمل و نقل پاک نگاه جامع مدیریت شهری است و در این راستا اقدامات شایسته ای برای شهروندان قزوینی نیز صورت گرفته است.

علی صفری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: شهرداری قزوین در این راستا 40 کیلومتر مسیر ایمن و ویژه دوچرخه سواری در سطح شهر ایجاد کرده و براساسی برنامه ریزی های به عمل آمده تا پایان امسال 10 کیلومتر دیگر نیز به این مسیرها افزوده خواهد شد.
وی با اشاره به احداث جاده سلامت، خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی نیز در این جاده با استقرار دوچرخه، امکانات ورزشی و ایستگاه فود کار (کسب و کار سیار) صورت گرفته تا شهروندان با خاطری ایمن اقدام به ورزش در این مسیر کنند.
صفری با بیان اینکه شهرداری قزوین در حوزه سلامت و ایجاد مکان های امن، فعالیت های دیگری نیز از جمله احداث مسیر جدیدالاحداث میدان شورا تا مینودر را برعهده دارد، یادآور شد: این جاده علاوه بر روان سازی و کاهش بار ترافیکی شمال به شمال شرق شهر، مسیرهای ویژه ای نیز برای دوچرخه سواری و پیاده روی جهت ایجاد روحیه نشاط و شادابی شهروندان در آن پیش بینی کرده است.
شهردار قزوین در ادامه به نصب سامانه وای فا در اتوبوس های شهری اشاره و افزود: مدیریت شهری بنا دارد با نگاه دانش محور و لزوم استفاده شهروندان از اطلاعات به روز و جامع، علاوه بر اتوبوس های اسکانیا، سایر اتوبوس های شهری خود را به این سیستم مجهز کند.
به گفته صفری، شهرداری قزوین همچنین تا پایان سال جاری تمامی اتوبوس های فرسوده خود را از ناوگان شهری جمع آوری و جدیدترین اتوبوس های را جایگزین آنها می کند.
این مسئول شهری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یکی از ویژگی های کاری شهرداری قزوین استفاده از فضاهای تاریخی موجود به عنوان فضاهای شهری است که البته در گذشته نیز تجربه خوبی را در این زمینه با در اختیار گرفتن سرای سعدالسلطنه به عنوان بزرگترین کاروانسرای سرپوشیده کشور و تبدیل آن به یکی از جذابترین مکان های گردشگری این شهر از سوی شهرداری قزوین، کسب کرده است.
وی به مکان های تاریخی شهر قزوین اشاره کرد و افزود: چنین اماکنی باید از موضوع صرف بودن خود خارج و به عنوان یک فضای شهری مورد استفاده قرار گیرند که نمونه بارز آن دولتخانه صفوی و سایر بناها هستند.
این مسئول اضافه کرد: شهرداری می تواند با در اختیار گرفتن چنین اماکنی و ایجاد زیرساخت های لازم در آن مانند خانه های فرهنگی، فضاهای سبز و محیط های ورزشی، زمینه استفاده آنها را برای گردشگران و شهروندان فراهم آورد.
صفری در پایان اظهار داشت: امیدواریم شهروندان قزوینی با توجه به هزینه های هنگفتی که شهرداری در جهت ایجاد رفاه، نشاط و شادابی در زمینه حمل و نقل و استفاده از مکان های ویژه مانند دوچرخه سواری ایجاد کرده را مورد استفاده خود قرار دهند تا ضمن بهره مندی از سلامت جسمی و روحی، شاهد کاهش بار ترافیکی و هوایی پاک، به دور از هر نوع آلایندگی باشیم.
8054


منتخب امروز

18 سال پس از زلزله، مرمت ارگ بم به کجا رسید؟