آموزش و پرورش به جای ماموریت تعلیم به هتل‌داری روی آورده است


آموزش و پرورش به جای ماموریت تعلیم به هتل‌داری روی آورده است

‌رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: آموزش و پرورش به جای انجام وظیفه ذاتی خوددر تعلیم و تربیت نسل آینده به هتل‌داری روی آورده است که این کار ضربه‌ای مهلک ‌به پیکره صنعت گردشگری است.

‌جعفر بذری در گفت‌وگو با ایسنا، ‌اظهار کرد: سازمان میراث فرهنگی متاسفانه به حیاط خلوت دولت‌ها تبدیل شده و در چنین شرایطی صنعت هتلداری حال و روز خوشی ندارد و به هیچ وجه با افزایش قیمت‌ها و بالا رفتن نرخ ارز ارائه خدمات در این حوزه به صرفه نیست.


وی به پیشنهاد افزایش 30 درصدی نرخ هتل‌ها و مراکز اقامتی اشاره کرد و گفت: در صورت اعمال این 30 درصد هزینه‌های هتلداران با شرایط موجود به نقطه سربه سر می‌رسد و به هیچ وجه در این شرایط هتلداران قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود.


بازرس جامعه هتلداران ایران ادامه داد: ما پیشنهاد دو نرخی شدن نرخ هتل‌ها را به ارز و ریال ارائه کردیم تا براساس آن ارائه خدمات به گردشگران خارج از کشور براساس ارز انجام شود تا بخشی از مشکلات هتلداران برطرف شود.


بذری به چند برابر شدن هزینه آب، برق و گاز با اعمال تعرفه‌های خاص اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه مسئولان هزینه‌های آب، برق، گاز و هتل‌ها را با منازل مسکونی اشتباه گرفتند، در حالی که ‌انتظار داریم با شرایط خاص هزینه‌ها را محاسبه کرده و هتلداران را در ارائه خدمات به مسافران و توریسم فراهم آوریم.


وی ادامه داد: در افزایش قیمت حامل‌های انرژی تنها صنعتی که از هدفمندی یارانه‌ها و درآمد حاصل از آن استفاده نکرده است که انتظار می‌رود در قالب بسته حمایتی در بخش مالیات، بیمه و مالیات بر ارزش افزوده از فعالان این صنعت حمایت شود.


بازرس جامعه هتلداران ایران اظهار کرد: نه تنها دولت در این زمینه همکاری لازم را انجام نمی‌دهد بلکه خود دولت به رقیب فعالان این بخش تبدیل شده به طوری که اکثر دستگاه‌های دولتی با احداث مهمانسرا که مدیریت آن به ویژه پرداخت هزینه‌های آب، برق و گاز از محل بیت‌المال انجام می‌شود خود را به رقیب جدی هتلداران و صاحبان مراکز اقامتی تبدیل کرده‌اند.


بذری خاطرنشان کرد: در کنار این رقابت ناجوانمردانه برخی ادارات و سازمان‌ها با عنوان مراکز آموزشی اقدام به ساخت هتل و مراکز اقامتی برای کارکنان خود کرده‌اند و مهمتر از همه آموزش و پرورش به جای ماموریت آموزشی و پرورشی به هتلداری روی آورده است.


وی بیان کرد: در سال‌های اخیر آموزش و پرورش با تجهیز مدارس و خانه‌های معلم سعی کرده خود را به رقیب فعالان صنعت گردشگری تبدیل کند در حالی که‌ آمادگی داریم در بهترین شرایط در مهمانسراها بیشتر از مدارس امکانات اقامتی را با نرخ پائین برای فرهنگیان و خانواده‌های آنها فراهم کنیم تا با آرامش بیشتر در ایین فضاها اقامت کرده و از فضای آن استفاده کنند.


انتهای پیام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق