کف پوش سه بعدی، طرح مورد علاقه تان را روی کف بیندازید!
پیشرفت صنعت ساختمان سازی و رسیدن به تکنولوژی های جدید به قدری وسیع بوده که نمی توانیم آن را محدود به بخش خاصی از ساختمان بدانیم. به طور مثال در موضوع انواع کف پوش های ساختمان هر روز شاهد معرفی متریال های جدید و طرح های متنوع هستیم. کف پوش های سه...
پیشرفت صنعت ساختمان سازی و رسیدن به تکنولوژی های جدید به قدری وسیع بوده که نمی توانیم آن را محدود به بخش خاصی از ساختمان بدانیم. به طور مثال در موضوع انواع کف پوش های ساختمان هر روز شاهد معرفی متریال های جدید و طرح های متنوع هستیم. کف پوش های سه بعدی نیز از همین دسته محسوب شده که با حضورشان به نوعی دکوراسیون و طراحی داخلی را دگرگون ساختند. این که شما بتوانید طرح های مورد علاقه تان را آن هم به صورت سه بعدی در کف سازی منزل یا محل کارتان به کار ببرید، خود گواه این موضوع است. بنابراین در ادامه این کف پوش را به همراه ویژگی ها و روش نصب به شما معرفی می کنم.
کفپوش سه بعدی
به طور کلی کف پوش سه بعدی به دو صورت اپوکسی و پوسترهای سه بعدی اجرا می شود که می تواند جایگزین سرامیک، موکت، سیمان و سایر کف پوش ها شود. دلیل این موضوع این است که به تنهایی با طرح سه بعدی خود فضا را کامل کرده و دیگر نیازی به کف پوش های دیگر نخواهد بود. این مدل کف پوش در اکثر فضاهای اداری، تجاری و مسکونی قابلیت استفاده و اجرا دارد چرا که شما می توانید به راحتی متناسب با کاربری فضا، طرح مورد نیاز را انتخاب نمایید. به طور مثال می توانید برای یک مطب طرحی آرامش بخش و انرژی بخش برای بیماران، در اتاق خواب کودک یک شخصیت کارتونی و یا تصاویر مد و پوشاک در کف فروشگاه های لباس در نظر بگیرید. بنابراین هیچ محدودیتی در فضاهای مختلف نخواهید داشت.
مطلب پیشنهادی : کفپوش و دیوارپوش سه بعدی، پوشش های تزیینی مدرن
مزایای کف پوش سه بعدی در دکوراسیون
مسلما نمی توان کف پوشی را پیدا کرد که کاملا بدون عیب بوده و تمامی ویژگی های لازم را داشته باشد. بنابراین بهترین کار این است که کف پوش ها متناسب با نیاز هر فضا انتخاب شوند. اما به طور کلی مزایای کف پوش سه بعدی را می توان در موارد زیر دانست :
زیبایی بصری و ظاهر جذاب تنوع طرح ها و نقش ها مقاومت بالا نگهداری آسان کفپوش سه بعدی ایمنی در برابر هرگونه کثیفی، گرد و خاک و مواد شیمیایی به دلیل عدم وجود درز و شکاف مقاومت در برابر آتش سوزیمطلب پیشنهادی : کفپوش اپوکسی، می تونه یه انتخاب خوب برای خونه باشه!
معایب کفپوش های سه بعدی
در کنار مزایا و ویژگی های مثبت، معایبی نیز در کف پوش های سه بعدی وجود دارد :
اجرای دشوار و زمان بر بودن هزینه اجرایی زیاد کفپوش سه بعدی سرد بودن کفپوش سه بعدی ایجاد گاز سمی حین اجرا کفپوش سه بعدی نیاز به تعویض کل کفپوش در صورت ایجاد خرابیمطلب پیشنهادی: کدام کف پوش برای حمام و سرویس بهداشتی مناسب تر است؟
نحوه اجرای کفپوش های سه بعدی
اجرا و نصب کف پوش های سه بعدی مستلزم داشتن تجربه و اجرا توسط افراد متخصص است. مهم ترین نکته ای که قبل از شروع به کار باید در نظر داشته باشید این است که قرار است بر روی چه نوع کف پوشی این عمل را انجام دهید. به این معنا که کف پوش موجود در فضایتان چه نوع مصالحی دارد. این مراحل که در ادامه به صورت خلاصه برای شما ارائه می شود، اجرای کف پوش سه بعدی بر روی سطح بتنی است :
ابتدا باید میزان رطوبت و بخار موجود در فضا را اندازه گیری کرده و به اندازه مورد نظر برسانید. در مرحله بعد باید مطمئن شوید که سطح زیرین کاملا یک دست و یکنواخت بوده و هیچ گونه خلل و فرج و پستی و بلندی در آن وجود ندارد. بعد از هم سطح سازی و یکنواخت کردن سطح زیرین، کف اتاف را کاملا جارو زده تا هیچ گونه گرد و غبار، آلودگی و ... باقی نماند. در مرحله چهارم باید لایه بتونه ( بتونه اپوکسی یا پلی اورتان ) اجرا شود. در این مرحله پرایمر با ماده سخت کننده (hardner) با نسبت معین (به عنوان مثال نسبت ۳ به ۱) به خوبی ترکیب شده و با کاردک بر روی سطح اجرا می شود. در ادامه، مجددا یک لایه بتونه دیگر با نسبت ۵ به ۱ بروی لایه پیشین اجرا می گردد. در مرحله پنجم طرح مورد نظر را با دقت و بدون هیچ گونه تاشدگی یا چروک روی سطح بتونه قرار دهید. برای چسباندن طرح مورد نظر از چسب های مخصوص این کار استفاده می شود. در مرحله آخر لایه اپوکسی (یا پلی اورتان) شفاف بر روی طرح مورد نظر با دقت بالا اجرا می شود. قبل از اجرا، باید سطح از هرگونه مواد زاید و گرد و خاک پاکسازی شود.مطالب مرتبط با کف سازی را به شما پیشنهاد می کنم :
آجرهای ارزان، کفپوش متفاوت در دکوراسیون داخلی ۷ متریال زیبا و بادوام برای کفپوش آشپزخانه راهنمای خرید کفپوش مناسب برای آشپزخانه در بازار ایران پارکت، کفپوش هایی با حس آشنا در دکوراسیون داخلینویسنده : گلنار صفدریان | تحریریه چیدانه