خوزستان قابلیت پرورش ماهی به روش متراکم را دارد
دکتر دنیل گاسپیک( Danijel Gospic ) روز چهارشنبه در حاشیه کارگاه بین المللی معرفی سیستم های نوین آبزی پروری با تاکید بر بهینه سازی مصرف آب در سرسرای همایش آب و برق خوزستان در اهواز در جمع خبرنگاران افزود: در این روش آب به شکل...
وی بیان کرد: این روش در مزارع من در کشور اسلوونی با وجود آب کم و با کنترل شرایط محیطی اجرایی شد و با توجه شرایط موجود خوزستان ، در نتیجه در این استان نیز قابلیت اجرا را دارد.
گاسپیک بیان کرد: روش پرورش ماهی در قفس در کشور اسلوونی با روش های جدید از جمله استفاده از استخرهای دایره ای جایگزین شده است.
این مدرس کارگاه در خصوص وضعیت آبزی پروری در کشور اسلوونی و تجربه های موفق خود در خصوص مزارع پرورش ماهی و استفاده از تکنولوژی نوین توضیحاتی ارایه داد.
معاون پژوهشی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز گفت: این کارگاه توسط دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران ، و به منظور بهینه سازی مصرف آب و افزایش بهره وری، و بهبود صنعت آبزی پروری برگزار شد.
محمد راضی جلالی افزود: از آنجا که خوزستان قطب آبزی پروری کشور است و در پرورش ماهیان گرمابی رده نخست کشور را دارد عزم همگانی را برای مصرف بهینه آب و بهبود صنعت آبزی پروری می طلبد.
وی گفت: لازمه استفاده از پساب ها در آبزی پروری، تغییر الگو و تغییر سیستم آبزی پروری است و از آنجا که سیستم آبزی پروری ما بر اساس پرورش ماهیان گرمابی و در آب شیرین است بنابراین از سیستم پساب نیشکر به شکل بهینه نمی توان استفاده کرد.
راضی جلالی بیان کرد: اگر بخواهیم به سمت پرورش ماهی متراکم حرکت کنیم خطرابتلا به بیماری زیاد می شود بنابراین باید مطالعات لازم و فنی انجام شود و مدیریت و پیش بینی لازم را می طلبد.
در کارگاه یک روزه بین المللی معرفی سیستم های نوین آبزی پروری با تاکید بر بهینه سازی مصرف آب ، جمعی از کارشناسان صنعت آبزی پروری حضور داشتند.
3004/ 6037