طرز تهیه “کیک نیمروی آلمانی” با طعمی متفاوت
در این دستور پخت کیک شما را با طرز تهیه “کیک نیمروی آلمانی” آشنا میکنیم.
کیک نیمروی آلمانی با رویه ژله و زردآلو بسیار زیبا و خوشمزه است که میتوانید به شکل نیمرو آن را تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک
آرد ۲ و سه چهارم فنجان
شکر ۱ و دو سوم فنجان
بکینگ پودر ۱ ق. غ. نمک سه چهارم ق. چ. کره نرم شده سه چهارم فنجان معادل ۱۲ ق. غ. تخم مرغ بزرگ ۴ عدد سفیده + ۱ عدد کامل
ماست وانیلی یا شیروانیلی ۱ فنجان
عصاره وانیل ۲ ق. چ. عصاره لیمو ۱ ق. چ.
مواد لازم برای پودینگ وانیلی و زردالوی روی کیک
زردآلوی نیمه شده یا کمپوت زردآلو ۳۷۵ گرم
شیر ۴ فنجان
شکر نصف فنجان
عصاره وانیل ۱ ق. چ. آرد ذرت سه چهارم فنجان + ۱ ق. غ.
مواد لازم برای ژله
پودر ژلاتین ۶ گرم
آب سرد ۴ ق. غ. شکر ۲ ق. غ.
طرز تهیه کیک نیمروی آلمانی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
داخل سینی فر و لبه هایش را با کاغذ روغنی پوشانده و روغن مایع رویش اسپری کنید.
تمام مواد خشک را با هم مخلوط نمایید سپس کره را به آنها اضافه کرده و ترکیب کنید تا حالت خردده نان بگیرند.
سفیدههای تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و مخلوط نمایید و بعد تخم مرغ کامل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ماد به حالت خمیری یکدست درآید.
ماست یا شیر را با وانیل و اسانس لیمو ترکیب کرده و در ۳ نوبت به خمیر کیک اضافه نموده و هر بار بین ۱-۲ دقیقهخمیر را هم بزنید تا کاملا پوک شود.
خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۳-۲۶ دقیقه در فر بگذارید. اگر یک عدد خلال دندان وسط کیک فرو بردید وخمیری به آن نچسبید نشان دهندهی کامل شدن پخت کیک است.
کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود.
برای تهیه رویه کیک اگر از کمپوت زردآلو استفاده میکنید، زردآلوها را روی کاغذ حولهای بگذارید تا در حین درست کردن پودینگ آبشان کشیده شود.
سه چهارم فنجان شیر، شکر، وانیل و آدر ذرت را کاملا مخوط کنید بدون این که هیچ گلولهای در شیر بماند.
بقیهی شیر را روی حرارت به جوش آورده به مخلوط آرد ذرت اضافه کنید دوباره ظرف را روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید که ته نگیرد و کم کم غلیظ شود.
پودینگ را بلافاصله روی کیک سرد شده بریزید و زردآلوها را به فواصل منظم روی پودینگها بچینید. برای قالب ۲۵ سانتی تقریبا به ۹ عدد نیمه زردآلو نیاز دارید، ولی اگر از قالب ۲۲*۳۲ سانتی استفاده کرده اید احتمالا به ۱۲ عدد نیمهی زردآلو نیاز خواهید داشت.
کیک را در یخچال بگذارید تا پودینگ کاملا خنک شده و خودش را بگیرد.
ترکیبات ژله را با هم مخلوط نموده ود مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد بگذارید تا ژلاتین حل شود، ولی هر ۱۰ ثانیه یک بار باید ظرف حاوی ژلاتین را از مایکروفر خارج نموده و هم بزنید تا زمانی که کاملا ژلاتین حل شود.
اگر مایکروفر در دسترس نداشتید میتوانید این کار را روی حرارت بخار آب انجام دهید.
میتوانید از یک قلم مو برای کشیدن ژلاتین روی سطح پودینگ و زردآلوها استفاده کنید با این کار ظاهری براق شبیه نمیرو به کیک صبحانه تان میدهید.
کیک را تا زمان سرو در یخچال نگهداری نمایید و سپس به شکلی برش بزنید که هر زرداآلو در وسط یک قطعه برش از کیک شما باشد؛ و بلافاصله باقیماندهی کیک را دوباره به یخچال برگردانده و در یک ظرف دردار نگهداری نمایید.
منبع: نمناک