تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی

منبع خبر / اجتماعی / ۱۰-۰۸-۱۳۹۷

پول‌نیوز - کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت ‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.«عاطفه کهنسال» میوه‌های...

تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی
پول‌نیوز - کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت ‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.

«عاطفه کهنسال» میوه‌های انرژی ‌زا مثل موز، میوه‌ های گرم ‌تر مثل انبه، میوه ‌های دارای ویتامین C مانند مرکبات و سیب و خشکبارهایی مانند خرما را برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه کرد.

پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل بود.

او اضافه کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانه‌ های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند.

کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفولانزا هستند به تشدید علایم آن‌ها کمک می ‌کند.

این عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی استفاده از سبزی ها را بهترین راه مبارزه با آلرژی بیان کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاح های مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آن ها در بیشتر غذاها استفاده شود.

او با بیان اینکه کلم بروکلی می تواند سینوس ها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد: روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود.

منبع: سلامت نیوز

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرگ زن جوان در بیمارستان رشت / از شایعه تا واقعیتِ کورتاژ ۳ قلوها