مردم ایران مواضع استکبارستیزانه خود را در 13 آبان به نمایش خواهند گذاشت


مردم ایران مواضع استکبارستیزانه خود را در 13 آبان به نمایش خواهند گذاشت

گروه اجتماعی - سالاری گفت: اطمینان دارم که امسال مردم شریف ایران اسلامی به ویژه استان گیلان برای ابراز مواضع مقتدرانه، استکبارستیزانه و روشن خود حضور حماسی و پررنگی را در راهپیمایی 13 آبان به نمایش خواهند گذاشت.

مردم ایران مواضع استکبارستیزانه خود را در 13 آبان به نمایش خواهند گذاشت

به گزارش ایکنا از گیلان، مصطفی سالاری، استاندار گیلان امروز، 12 آبان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: راهپیمایی 13 آبان امسال به واسطه روشن تر شدن ماهیت تصمیمات ظالمانه دولت آمریکا نسبت به سال های گذشته متفاوت تر است.

وی افزود: آمریکا بر عهدی که براساس مقررات بین‌المللی باید بر آن پایبند می شد پشت پا زده و به تنهایی و بر خلاف نظر اکثریت جامعه جهانی تصمیم بر اعمال تحریم گرفته که این اقدام ماهیت ظالمانه این دولت در قبال ملت شریف ایران اسلامی را نسبت به سنوات گذشته، هویداتر کرده است.

نماینده عالی دولت در گیلان عنوان کرد: بخشی از این اقدامات ظالمانه در مقابله با تعهدی است که آمریکا حدود یک سال گذشته با کشورهای دیگر اتخاذ کرده و علیرغم پایبندی کشورهای دیگر به تعهدات خود، آمریکا به تنهایی چنین تصمیمی گرفته است.

سالاری، با بیان اینکه اقدامات ظالمانه الزاما مسلحانه نیست، تصریح کرد: هر اقدامی که می تواند مبتنی بر بی عدالتی و روحیه استکباری باشد، ماهیت ظالمانه دارد.

وی یادآور شد: با توجه به اقدامات اخیر دولت آمریکا، اطمینان دارم که امسال مردم شریف ایران اسلامی به ویژه استان گیلان برای ابراز مواضع مقتدرانه، استکبارستیزانه و روشن خود حضور حماسی و پررنگی را در راهپیمایی 13 آبان به نمایش خواهند گذاشت.

انتهای پیام



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ایران در جایگاه پنجم ثبت آثار ناملموس در جهان