آیت‌الله صدیقی: مردم از کاهش منزلت پول ملی ناراضی‌اند


آیت‌الله صدیقی: مردم از کاهش منزلت پول ملی ناراضی‌اند

خطیب نماز جمعه تهران با انتقاد از مسئولانی که در توزیع ارز مشکلاتی برای زائران ایجاد کردند، گفت: بالابردن ارزش پولی ملی از شعار‌های این دولت بود، اما متاسفانه هم بی‌ثباتی ارز ما و هم عدم ایجاد تمهیدات برای زائران، ایرانی‌ها را خیلی اذیت کرد.

خبرگزاری تسنیم: آیت‌الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به برگزاری مراسم اربعین حسینی گفت: راهپیمایی اربعین رزمایشی همراه با شکوه و عظمت بود که به تعبیر رهبر انقلاب توصیف‌ناپذیر است. چنین اجتماعی در دنیا بی‌سابقه است. اربعین یک اجتماع خودجوش است که رنگ معجزه دارد و موجب عظمت دین و مقابله با فساد و هرزگی می‌شود.

وی افزود: ما در مراسم اربعین شاهد شکست تفکرات لیبرالی و سکولاری بودیم و این پدیده موجب تولد دوباره اسلام شد و حرکت اربعین موجب مقابله با اشرافی‌گری و رفاه‌زدگی و یک کلاس عرفان و اخلاق است که موجب تحمل فشار‌ها و سختی‌ها می‌شود.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به وحدت میان ملت‌های ایران و عراق اظهار داشت: دنیای سلطه همواره به دنبال ایجاد نفاق بین ملت‌های ایران و عراق است، اما ربعین مانور وحدت این دو ملت حول محور ائمه اطهار بود.

صدیقی تصریح کرد: حضور تعداد زیادی از اهل سنت و پیروان ادیان دیگر مانند مسیحیان در مسیر عشق به اباعبدالله یک معجزه قطعی حسینی است. حرکت اربعین همچنین موجب مقابله با جنگ نرم و شبکه‌های لجن‌پراکن دشمن شد و یک باره بارقه‌ای از نور الهی به دل‌ها تاباند این وحدت نشان می‌دهد که حکومت‌های فاسد شکست خورده و از بین خواهند رفت.

وی ادامه داد: از برکات اربعین ترسیم جامعه آرمانی و مدینه فاضله اسلامی است و مطمئن باشید که این حرکت مقدمه ظهور امام زمان (عج) خواهد بود.

خطیب موقت نماز جمعه تهران ضمن تشکر از دولت و ملت عراق برای بهتر برگزار شدن مراسم اربعین حسینی عنوان کرد: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی جزو برندگان این میدان بود. این عزیزان در صدور گذرنامه و حضور در معابر مرزی کاری جهادی کردند. ما از مسئولات توقع داریم که از امسال برای سال آینده آماده شوند و کاستی‌های سفر اربعین را برطرف کنند. آنچه در توزیع ارز پیش آمد زیبنده مردم ایران نبود مسئولان باید برای آن فکری کنند.

صدیقی گفت: این دولت از ابتدا وعده داده بود منزلت پول ملی را بالا می‌برد، اما تنها نقطه‌ای که موجب آزار مردم شد بی‌ثباتی ارز بود و همچنین نبود تمهیدات لازم برای تخصیص ارز به زائران بود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به روز ۱۳ آبان، خاطر نشان کرد: این روز خاطره ۳ اتفاق را در اذهان زنده می‌کند؛ اول تبعید حضرت امام به خاطر اعتراض به قانون کاپیتولاسیون بود. ما امروز از مسئولان درخواست داریم که قوانین ذلت‌بار را دنبال نکنند. FATF دنباله همان کاپیتولاسیون است و رهبر انقلاب فرمودند که آن‌ها این قوانین را برای استعمار می‌نویسند. از شورای نگهبان تشکر می‌کنیم که شورای مردم و انقلاب را برآورده کرد. ما باید به جای اعتماد به این و آن از ظرفیت جوانان و ظرفیت‌های داخل کشور استفاده کنیم.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: خاطره دوم ۱۳ آبان، کشته شدن دانش‌آموزان در سال ۵۷ به دست رژیم شاه بود و حادثه سوم تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام بود. حضرت امام در تایید این کار دانشجویان گفتند کار خوبی کرده‌اید و آن را دامه دهید.

صدیقی با بیان اینکه در جریان تسخیر لانه جاسوسی، آمریکا برای اولین بار در جهان تسخیر شد، تصریح کرد: یک ملت توانست هیمنه آمریکا را زیر سوال ببرد و زیر پا له کند و این ضرب شستی از سوی جوانان ما بود که موجب اقتدار و عظمت انقلاب شد. اما ۱۳ آبان امسال با توجه به تحریم‌های آمریکا شرایط خاصی داشت. آن‌ها با اعمال تحریم می‌خواهند سر جهان را کلاه بگذارند. ۴۰ سال است که ما را تحریم کرده‌اند، اما امروز ما شاهد موشک، دانش و شرکت دانش‌بنیان هستیم و هواپیمای جنگی و پهباد می‌سازیم و همه نیاز‌های داخلی را تامین می‌کنیم که این از برکات تحریم بوده است.

وی ادامه داد: آمریکا در این ۴۰ سال به ما حمله کردند و جنگ را بر ما تحمیل کردند و هر نوع جنگ تبلیغاتی و اقتصادی که توانستند علیه ما به راه انداختند، اما در این مصاف برنده اصلی مردم ایران و انقلاب اسلامی بوده است و امروز اقتدار و نفوذ منطقه‌ای ما با ۴۰ سال پیش قابل مقایسه نیست و آمریکا در حال پسرفت است.

امام جمعه موقت تهران افزود: آمریکا آن هیمنه سابق را ندارد و در دیپلماسی عمومی هم شکست خورده و ملت‌ها نفرتشان از آن بیشتر شده، اما محبوبیت ما و توسعه جبهه مقاومت و شکستن سد داعش، موجب عظمت انقلاب شده است.

صدیقی با اشاره به تحولات منطقه گفت: محکومیت شیخ سلمان در بحرین کار ننگینی بود و مقاومت یمن هم قابل ستایش است، اما این کشور هم‌اکنون با شرایط اقتصادی و بهداشتی وخیمی دست و پنجه نرم می‌کند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

روایت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از طرح 32 بندی شورای عالی فضای مجازی