طرز تهیه حلوا خرما، بدون نیاز به شکر

منبع خبر / آشپزی / ۲۰-۰۸-۱۳۹۷

در تهیه حلوا خرما از شکر استفاده نمی‌شود و شیرینی این دسر از خرما تامین می‌گردد. از اینرو نه تنها سالم‌تر از حلوای آرد گندم است، بلکه خواص خرما را نیز دارد.

طرز تهیه حلوا خرما، بدون نیاز به شکر
حلوا یکی از دسر‌های سنتی ایرانی است که برای بعضی مراسم‌ها نیز تهیه می‌شود. اگر رژیم کاهش وزن دارید یا به هر دلیلی نمی‌خواهید شکر مصرف کنید و در عین حال از میل کردن این دسر لذیذ نیز لذت می‌برید، نگران نباشید. حلوا خرما طعمی به مراتب بهتری از حلوایی که با شکر تهیه می‌شود دارد، اما در طبخ آن از شکر استفاده نمی‌شود.

مواد لازم برای تهیه حلوا خرما
به منظور تهیه این نوع حلوا، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که ذکر شده است، نیاز دارید.

مواد لازم
آرد ۱۷۰ گرم
خرما ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
پودر هل یا دارچین یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان



چند نکته:

حتما از آرد گندم استفاده کنید. آرد‌هایی که برای شیرینی پزی استفاده می‌شوند، برای تهیه حلوh مناسب نیستند.
آرد را قبل از استفاده حتما الک کنید.
از خرماهای شهدداری که نرم است برای تهیه این حلو استفاده کنید.



طرز تهیه حلوا خرما

ابتدا هسته خرماها را جدا کنید.
سپس خرماهای بدون هسته را چرخ کنید یا با استفاده از گوشتکوب له کنید.
آرد را بدون روغن اندکی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.
اکنون روغن و کره را به آرد اضافه کنید و دائما بهم بزنید، تا آرد گلوله نشود.
وقتی آرد سرخ شد، خرما را اضافه کنید. مرتب بهم بزنید تا خرما و آرد کاملا یک دست شوند.
در آخر گلاب، پودر هل و زعفران دم کرده را اضافه کنید.
زمانی که تمام مواد کاملا ترکیب شدند، حلوا خرما آماده است.

حلوا آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکته: ترک خوردن حلو دو علت می‌تواند داشته باشد، یا شهد خرما زیاده بوده است یا مقدار روغنی که استفاده کرده‌اید، کم بوده است.

حلو خرما بافت منسجمی دارد و به راحتی به شکل دلخواه درمی‌آید، از اینرو برای سرو آن شیوه‌های متفاوتی را می‌توانید به کار ببرید. ساده‌ترین راهکار برای سرو این حلوا، این است که آن را در سینی پهن کنید و با پشت قاشق روی آن طرح بیندازید.

پس از آنکه حلوا خنک شد، می‌توانید از آن توپ‌های کوچکی درست کنید و در پودر نارگیل، پودر گردو یا پودر پسته بغلتانید و سرو کنید. حتی می‌توانید هرکدام از توپ‌های حلوایی را به یکی از این مواد پودری آغشته کنید تا رنگ‌های متفاوتی داشته باشند.


غنچه‌های خشک گل محمدی نیز برای تزیین این حلوا کاربرد فراوانی دارند، می‌توانید آن‌ها را به شکل‌های مختلفی مانند بته جقه و ... روی حلوا قرار دهید یا دور حلوا را با آن تزیین کرده و سرو کنید.


همانطور که می‌دانید شکر مضرات زیادی دارد. این ماده با کلاژن و لاستین که باعث جوانی و شادابی پوست هستند، ترکیب می‌شوند و پوست را خشک و مستعد چین و چروک می‌کنند. علاوه بر این، شکر ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، کبد چرب و دیابت را افزایش می‌دهد؛ بنابراین بهتر است تا می‌توانیم این ماده غذایی مضر را از برنامه غذایی خود حذف کنید و به این ترتیب به سلامت خود و عزیزانمان کمک کنیم.

برای تهیه حلوا به مقدار نسبتا زیادی شکر نیاز است و برای بعضی مراسم نیز حتما باید حلوا سرو شود. حلوا خرما ظاهری به مراتب بهتر از حلوای آرد گندم دارد، به علاوه به دلیل استفاده از خرما به جای شکر، نه تنها سالم‌تر است، بلکه طعم بهتری را نیز دارد. حلوا به عنوان دسر نیز تهیه می‌شود، در اینصورت نیز می‌توانید با جایگزین کردن خرما به جای شکر، علاوه بر حذف این ماده غذایی مضر، از دسری لذیذ و خوشمزه نیز لذت ببرید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس پروفایل مخصوص روز زن ،مادر و ولادت حضرت فاطمه (س)