اهدای عضو دانش‌آموز بردسکنی به 3 بیمار حیات دوباره بخشید/ توقیف خودرو با 132 میلیون ریال خلافی در کاشمر


اهدای عضو دانش‌آموز بردسکنی به 3 بیمار حیات دوباره بخشید/ توقیف خودرو با 132 میلیون ریال خلافی در کاشمر

در بسته خبری امروز اخباری از برخی از شهرستان‌های خراسان رضوی از جمله سبزوار، تربت حیدریه، کاشمر، کلات و بردسکن منتشر شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ثامن پرس، در بسته خبری امروز اخباری از برخی از شهرستان‌های این استان از جمله سبزوار، تربت حیدریه، کاشمر، کلات و بردسکن منتشر شده است.

اهدای عضو دانش‌آموز بردسکنی به 3 بیمار حیات دوباره بخشید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با دوازدهمین اهدای عضو در سبزوار، اهدای اعضای بدن دانش‌آموز بردسکنی که به‌دنبال تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، به 3 بیمار نیازمند عضو زندگی دوباره بخشید.

محمد نعمت شاهی افزود: پس از تایید مرگ مغزی توسط پزشکان و رضایت خانواده زنده یاد احمدی، 21 آبان ماه سال جاری این مرحوم جهت اهدای اعضاء به‌بیمارستان منتصریه مشهد منتقل شد.

وی بیان کرد: کبد مرحوم احمدی به پسر بچه‌ای 12 ساله اهداء و کلیه‌های وی به آقایی 46 ساله از مشهد و خانمی 27 ساله اهل فریمان پیوند زده شد.

گفتنی است؛ مرحوم احمدی ظهر یکشنبه 20 آبان پس از تعطیلی مدرسه با سه نفر از دوستانش در حال عبور از خیابان بود که از سوی راننده خودروی وانت پیکان زیر گرفته شد، در این حادثه دو نفر از دانش‌آموزان جان باختند و او نیز دچار مرگ مغزی شد، نفر چهارم در حال حاضر در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار دارد.

توقیف خودرو با 132 میلیون ریال خلافی در کاشمر/ راننده خاطی به‌گذراندن کلاس اخلاق حرفه‌ای در رانندگی ملزم شد

جانشین فرمانده پلیس‌راه کاشمر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشمر گفت: مأموران پلیس‌راه کاشمر حین کنترل تخلفات خودروها در محور کاشمر به سه‌راهی شادمهر یک دستگاه خودروی سواری سمند را به‌دلیل سرعت غیرمجاز متوقف کردند.

مجتبی حجی‌نیا با بیان اینکه با استعلام پلاک خودرو مشخص شد که خودرو دارای 132 میلیون خلافی و جریمه معوق پرداخت‌ نشده است؛ اظهار کرد: طبق قانون ابلاغی و به‌دلیل وجود جریمه معوق بیش از 10 میلیون ریال، خودرو سمند توقیف و به‌پارکینگ منتقل شد.

وی با تأکید بر اینکه 132 میلیون ریال جرایم معوق خودروی سواری سمند با پلاک مشخص طی سه سال اخیر توسط دوربین‌ها به‌دلیل سرعت غیرمجاز ثبت تخلف شده است؛ یادآور شد: بر اساس تبصره ماده هشت قانون رسیدگی به‌تخلفات رانندگی در صورتی‌که مبلغ جریمه خودرویی به 10 میلیون ریال برسد، مراتب به‌مالک خودرو اعلام و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، نسبت به‌پرداخت جریمه اقدام نشود، پلیس از تردد آن جلوگیری و برابر قانون خودرو مذکور را توقیف و به‌پارکینگ منتقل می‌کند.

جانشین فرمانده پلیس‌راه کاشمر با اشاره به اینکه پرونده راننده 56 ساله خودروی سمند به‌دلیل مبلغ زیاد جریمه معوق به‌مرکز استان ارسال‌ شده است؛ خاطرنشان کرد: معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و رئیس کارگروه پیشگیری از تصادفات این راننده خاطی را علاوه بر پرداخت خلافی خودرو، ملزم به‌گذراندن کلاس اخلاق حرفه‌ای در امر رانندگی کرده است.

حجی‌نیا با بیان اینکه در راستای جلوگیری از تصادفات و حوادث رانندگی ضرورت دارد رانندگان قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند؛ افزود: به‌منظور اطلاع از وضعیت خلافی خودرو رانندگان می‌توانند با ارسال وین کارت خودرو به پیامک 1101202020 نسبت به‌استعلام خلافی خودرو اقدام کنند.

کشف ۹ کیلوگرم مواد مخدر در جوین

فرمانده انتظامی جوین امروز در جمع خبرنگاران گفت: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور در شهرستان جوین و با هدف افزایش احساس آرامش شهروندان و تامین امنیت پایدار در جامعه مرحله ششم طرح امنیت محله محور در این شهرستان به مرحله اجرا در آمد.

مهدی غلام‌زاده افزود: در این طرح تعداد ۱۵ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینگ شد.

وی بیان کرد: دستگیری چهار توزیع‌کننده مواد مخدر و کشف مقدار ۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر در بسته‌های آماده شده آماده فروش از دیگر نتایج این طرح بوده است.

سومین دانش‌آموز بردسکنی فردا تشییع می‌شود

مدیر آموزش‌وپرورش بردسکن امشب در جمع خبرنگاران از همه دستگاه‌های اداری در سطح استان و شهرستان که با خانواده‌های دانش‌آموزان ابراز همدری کردند، تقدیر کرد.

غلام‌حسین غفوری افزود: پیکر سومین دانش‌آموز بردسکنی فردا ساعت 13 از مقابل آموزش‌وپرورش بردسکن به‌سمت روستای نظام‌آباد تشییع می‌شود.

حمایت از زنجیره‌ تولید و صنایع تبدیلی زعفران سبب پایداری این محصول می‌شود

فرماندار تربت حیدریه عصر امروز در پنجمین همایش ملی زعفران با تاکید بر لزوم ایجاد و تقویت زنجیره زعفران، گفت: باید ارتباط قوی میان تولیدکننده و صادرکننده در تمام مراحل برقرار باشد تا تولید منطبق بر استانداردها، تقاضا و سلیقه بازار انجام شود، بنابراین نیاز است این زنجیره به‌درستی حمایت و منافع همه در آن دیده شود تا بسیاری از مشکلات این حوزه مرتفع شود.

علی رستمی ضمن تاکید بر جایگاه مهم زعفران در ایران افزود: کشور ما تولیدکننده بیش از 90 درصد این محصول ارزشمند است اما متاسفانه طی سالیان متمادی فعالیت خاصی به‌منظور تحول در زمینه تولید، فرآوری و برندسازی در این محصول صورت نگرفته است که هم‌اکنون بسته حمایتی دولت توانسته با تدبیر درست در این زمینه ورود یافته و ارزش واقعی این محصول جهانی را به‌درستی معرفی کند.

وی در خصوص خرید توافقی زعفران توسط دولت بیان کرد: این خرید زمانی موضوعیت پیدا می‌کند که بخش خصوصی دچار مشکل یا قیمت زعفران با افت شدید روبه‌رو باشد، که اگر قیمت زعفران در بحث رقابتی بین صادرکنندگان قرار گیرد و سود خوبی برای کشاورزان داشته باشد بخش دولتی به‌هیچ وجه وارد بحث خرید حمایتی نمی‌شود.

فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه در زمینه صنایع تبدیلی زعفران خلاء وجود دارد و از سرمایه‌گذاران جهانی و ملی در این خصوص حمایت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: همانطور که زمانی قائنات به‌عنوان مرکز تولید جهانی زعفران بود و امروز بخش اعظم تولید در این شهرستان صورت می‌گیرد، شاید ما نیز روزی مرکز تولید آن نباشیم، اما با ایجاد صنایع فرآوری می‌توانیم جایگاه زعفران را در تربت حیدریه پایدار کنیم.

درخشش قصه‌گویان بردسکنی در مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بردسکن عصر امروز در جمع خبرنگاران گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محلی برای رشد و توسعه قصه‌گویی به‌عنوان یک ابزار تربیتی مناسب است.

نسرین نامور با اشاره به‌تأثیر قصه‌های بومی و محلی در انتقال پیشینه فرهنگی ادامه داد: قصه‌گویی در افزایش اعتماد به‌نفس، تقویت قدرت بیان، صبر، دوستی و راستگویی در بین کودکان و نوجوانان نقش بسزایی دارد.

وی افزود: در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی ۶۶ قصه‌گوی کودک و نوجوان، مربیان، مردان و زنان، پدربزرگ و مادربزرگ که به‌مدت ۳ روز در تالار شهر مشهد برگزار شد، به‌رقابت پرداختند.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بردسکن اظهار کرد: در این مراسم ۳ عضو نوجوان، ۵ نفر از مربیان و ۳ نفر از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها از بردسکن به‌عنوان نفرات برتر این مرحله از جشنواره معرفی شدند و به‌مرحله کشوری راه یافتند که نیلوفر صحرایی در بخش نوجوان و بمانعلی عشقی در بخش پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها از بردسکن برای نخستین‌بار به مرحله کشوری راه یافته و سه عضو دیگر کانون به‌نام‌های سیده زهرا موسوی، سارا حاجی‌زاده و مائده نوری در استان به‌دلیل اجرای خوب قصه‌گویی شایسته تقدیر شناخته شدند.

نامور افزود: مرحله کشوری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، اواخر آذرماه امسال و همزمان با شب یلدا در تهران برگزار می‌شود.

باید از روش‌های جدید علمی جهت تولید زعفران استفاده کرد

عضو هیأت رئیسه شورای ملی زعفران عصر امروز در پنجمین همایش ملی زعفران با تاکید بر لزوم ایجاد و تقویت زنجیره زعفران گفت: برندسازی و جلوگیری از صادرات فله‌ای زعفران‌، تولید ارگانیک برنامه جامعه بازاریابی صادرات زعفران باید هدف اصلی باشد و جلوگیری از قاچاق، ایجاد پروتکل در وزارت خارجه جهت صادرات بهتر زعفران باید انجام شود.

علی حسینی افزود: میزان تولید زعفران ایران 400 تن است که نسبت به‌سطح زیرکشت بسیار پایین است و باید از روش‌های جدید علمی جهت تولید استفاده کرد.

وی بیان کرد: بحث استراتژیک و جایگاه‌سازی زعفران در دستور کار قرار گیرد و زعفران تداعی کننده ارزش‌های فرهنگی، اجتماعی و تاریخی ایران و گران‌ترین محصول کشاورزی است که در حال حاضر با تولید بیش از 90 درصد زعفران جهان ایران تولیدکننده برتر این محصول است.

عضو هیأت رئیسه شورای ملی زعفران تصریح کرد: بورس کالای ایران در راستای اهداف سازمانی و کمک به‌اقتصاد ملی در نظر دارد تا با استفاده از پتانسیل‌های خود گامی جهت کمک به‌حل برخی از مشکلات موجود و گسترش بازار این محصول استراتژیک بردارد.

اختصاص 4 میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات مکانیزاسیون به سبزوار

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سبزوار با اشاره به اختصاص چهار میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات مکانیزاسیون به‌نوسازی ادوات کشاورزی سبزوار، گفت: تاکنون حدود 30 درصد از این اعتبار جذب شده و در سال گذشته نیز پنج میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات به‌مکانیزاسیون اختصاص یافته بود که حدود 80 درصد از این میزان تسهیلات جذب شده است.

منصور برغمدی ادامه داد: همچنین از ردیف‌های اعتباری دیگر شامل صندوق توسعه ملی و سامانه کارا به‌موضوع نوسازی تجهیزات و مکانیزاسیون تسهیلاتی اختصاص می‌یابد.

وی از افزایش حدود دو برابری ضریب مکانیزاسیون طی پنج سال اخیر در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: با توجه به‌ردیف‌های اعتباری و افزوده شدن ادوات جدید کشاورزی از 8 دهم درصد ضریب مکانزاسیون سبزوار به 1.7 درصد افزایش یافته که نشان دهنده بروزرسانی بخشی از تجهیزات کشاورزی است ولی همچنان تا نقطه ایده‌آل فاصله داریم.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار تصریح کرد: در حال حاضر چهار واحد سازنده ادوات و تجهیزات کشاورزی مشغول به‌فعالیت هستند.

برغمدی گفت: همچنین برای بروزرسانی تجهیز مرغداری‌ها، دامداری و شیلات از محل تسهیلات مکانیزاسیون اختصاص می‌یابد و طی سال جاری حدود 30 درصد تسهیلات مکانیزاسیون در این بخش‌ها هزینه شده است.

وی تغییر الگوی کشت به‌سوی کاشت محصولات کم آب طلب، تسطیح اراضی کشاورزی، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و افزایش مکانیزاسیون در کشت محصولات زراعی و باغی را از مهم‌ترین برنامه‌های این نهاد اعلام کرد.

کشف و پلمپ یک کارگاه تولید مواد لبنی و پنیر پیتزا غیرمجاز در سبزوار

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سبزوار گفت: بازرسان بهداشت محیط یک کارگاه تولید مواد لبنی که بدون مجوزهای قانونی و در شرایط غیربهداشتی اقدام به تهیه پنیر پیتزا کرده، کشف و پلمپ کردند.

فاطمه نوده با اشاره به اینکه تمامی مواد اولیه به‌کار رفته در تهیه مواد غذایی باید مرغوب و از شرایط مطلوب و مجوزهای بهداشتی لازم برخوردار باشند، افزود: در بازدید از این محل مواد لبنی تاریخ گذشته و دیگر مواد فاقد مشخصات بهداشتی کشف و متخلفین به‌مراجع قانونی معرفی شدند.

وی یادآور شد: شهروندان در خرید مواد غذایی به‌مشخصات کالا دقت کنند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، شکایات خود را به‌سامانه فوریت‌های سلامت محیط و کار از طریق تلفن 190 گزارش کنند.

تعرفه محصولات بهاری به‌خصوص برنج در اسفند ماه اعلام می‌شود

معاون بیمه بانک کشاورزی استان‌های خراسان عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات سال گذشته که در کلات برگزار شد، گفت: با توجه به‌شرایط خاص اقلیمی یک هزار هکتار باغات گردوی بارور، ۲۵ هزار هکتار گندم دیم و یک هزار و 400 هکتار گندم آبی است که می‌تواند مشمول بیمه کشاورزی باشد.

علی‌اکبر ایزدی افزود: بنا به‌دلایل مختلف متاسفانه این بیمه نسبت به‌سال گذشته زراعی ۹۶ـ۹۷ کمتر از ۵ درصد بیمه شده است.

وی دلیل تحت پوشش قرار گرفتن بیمه کشاورزی را در ۲سال اخیر حق بیمه‌ای که از سوی دولت به‌موقع پرداخت نشده، اعلام کردـ

در ادامه معاون بیمه کشاورزی خراسان رضوی نیز گفت: در سال زراعی ۹۷ـ ۹۸ مشکلات به‌وجود آمده حل شده است و اختلاف پیش آمده برطرف شده است، شاخص برداشت افزایش پیدا کرده است، همچنین تغییرات خوبی در سایر بخش‌های دستورالعمل بیمه ایجاد شده است، جذابیت‌های خوبی برای تولیدکنندگان در بخش کشاورزی کلات ایجاد شده است که امیدواریم این مشکلات برطرف شود.

محمود‌رضا افروزی اظهار کرد: تعرفه محصولات بهاری به‌خصوص برنج در اسفند ماه اعلام می‌شود، با پیگیری‌های مدیریت جهاد کشاورزی کلات به‌دنبال این هستیم که بتوانیم یارانه بیمه برنج را دوباره تخصیص دهیم تا با توجه به شرایط خاص و محدودیت آبی و شرایط متفاوتی که در شهرستان کلات است که شالیکاران بتوانند با خیال آسوده با پرداخت حق بیمه کمتری و مناسب‌تری مزارع برنج را تحت پوشش بیمه قرار دهند.

وی بیان کرد: در سال زراعی ۸۶ ـ ۹۷ از ۱۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی تنها یک هزار و 350 هکتار تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

به نقل از فارس


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟