فیلم رقص احمد تن تن معروف به شیطان شوشتر + جزییات و عکس


فیلم رقص احمد تن تن معروف به شیطان شوشتر + جزییات و عکس

رکنا: احمد تن تن مرد کثیفی که این روزها خبرش در صفحات مجازی و رسانه ها پیچیده است به اتهام تجاوز جنسی به چند نوجوان 12 تا 14 ساله دستگیر شده است.

حجم ویدیو: 3.30M | مدت زمان ویدیو: 00:00:31

به گزارش رکنا، هفته گذشته چند ویدئو عجیب و تکان دهنده فضای شبکه‌های مجازی را پر کرد. این ویدئوها نشان می‌داد که جوانی شرور در حال تجاوز Rape به چند نوجوان پسر است. این جوان از دوستش می‌خواهد که فیلم تجاوزش را بگیرد. تهیه فیلم سیاه از سوی متهمان برای ترساندن قربانیان حادثه Incident و خانواده‌های آنان بوده تا ماجرا را افشا نکنند. احتمالا نه او نه همدستانش تصور نمی‌کردند که ویدئو‌های مجرمانه‌شان به سرعت فضای مجازی را پر می‌کند.

در فیلم‌هایی که به دست آمده چهار کودک با ترس و وحشت قربانی یک متجاوز Rapist هستند که به دوستش با اشاره می‌گوید فیلم بگیر. برخی مدعی اند تعداد قربانیان بیش از چهار نفر است.

با وجود این که اواخر هفته گذشته حساسیت‌های خبری در این باره ایجاد شد، اما ظاهرا این ماجرا به پیش از آن باز می‌گردد. براساس گزارش‌ها ویدئو‌های سیاه اواسط آبان در فضای مجازی منتشر شده است. پلیس Police اعلام کرده که ظرف شش ساعت عاملان واقعه را دستگیر کرده است.

روز پنج شنبه دادستان شوشتر نیز اعلام کرد که سه متهم این پرونده بازداشت شده اند. به گفته او "دو نفر آن‌ها به این عمل شنیع اقدام کرده و یک نفر از آن‌ها نیز به تهیه فیلم اقدام کرده است."

سید قادر موسوی در این باره توضیح داد: «در پی انتشار فیلم در فضای مجازی و اطلاع دادستانی از این موضوع این فرد دستگیر و با قرار بازداشت موقت روانه زندان Prison شد.» او افزود: «برخی از خانواده‌های این نوجوانان در دادسرا حضور یافته و تاکنون دو خانواده به طرح شکایت اقدام کرده‌اند.»

گفته می‌شود تعدادی از خانواده‌های قربانیان از ترس آبروی خود از شکایت در این پرونده خودداری کرده اند. البته شواهد دقیقی از این موضوع در دست نیست.

در روز‌های اخیر شایعات فراوانی در این باره منتشر شده، مثلا گفته می‌شد که پلیس خانواده‌های قربانیان را تهدید کرده که ماجرا را رسانه‌ای نکنند.

حسین پنبه دانه پور، فرماندار شوشتر در این باره توضیح داد: «چنین چیزی اصلا صحت ندارد و دادستان خانواده‌های محترم این کودکان را خواسته است، برخی شکایت خود را تحویل داده اند و برخی هم در حال تکمیل و تحویل اند تا به اعمال قانون Law از سوی قوه قضائیه کمک کند.»

در خبری دیگر گفته می‌شود که متهم اصلی پرونده یعنی احمد تن تن سال‌ها پیش به اتهامی دستگیر و محاکمه شده، اما به دلایل نامعلومی پس از مدتی آزاد شده است. دادگستری شوشتر در این باره توضیحی نداده، اما برخی رسانه‌ها می‌گویند ظاهرا این متهم به دلیل اینکه مشکل روانی داشته از زندان آزاد شده اشت.

فرماندار شوشتر در این باره گفته است: "البته این موضوع را دوستان قوه قضائیه با توجه به قانون باید پاسخ دهند، اما بر اساس پیگیری‌هایی که بنده انجام دادم، گفتند این فرد بیماری روانی دارد و طبعا به دلیل تأیید این موضوع آزاد شده است. باید این را در نظر بگیریم که ما درکشور قانون داریم و چیزی فراتر از قانون وجود ندارد و حتما دوستان ما در قوه قضائیه بر اساس قانون عمل کرده اند."

در همین رابطه سهراب گیلانی نماینده شوشتر و گتوند در گفتگو با روزنامه همشهری با بیان اینکه خانواده متهم "معلوم الحال" بوده اند گفته است: «شنیده‌ام که بیماری روانی دارد و حتی شنیده‌ام کارت قرمز دارد و از نیروی انتظامی و اداره اطلاعات خواسته‌ام که این مسئله را به‌طور دقیق و عمیق بررسی کنند.»

او افزود: "۲ متهم دیگر هم که فیلم‌ها را تهیه و پخش کرده‌اند، ۲ پسر جوان هستند که در جایی که فعلا نمی‌توانم اسمش را بگویم شاغل بودند. "

نماینده شوشتر با اشاره به دیدارش با دو متهم دیگر پرونده گفت: «وقتی از آن ۲ پسر جوان پرسیدم که چرا فیلم‌ها را منتشر کرده‌اند، جواب دادند که متهم اصلی پرونده سراغ آن‌ها رفته و از آن‌ها خواسته که هنگام آزار و اذیت پسران نوجوان از او فیلم بگیرند و بعد از آن هم پخش کنند. حتی از آن‌ها پرسیدم که از چه زمانی با متهم آشنا شده‌اند که جواب دادند از حدود ۶ یا ۷ ماه پیش، متهم اصلی در محله آن‌ها پرسه می‌زده و آن‌ها رفته رفته با او دوست شده‌اند؛ تا جایی که وی از آن‌ها چنین درخواستی کرده است. البته این ادعای اولیه متهمان است و باید کار‌های تخصصی و تحقیقات علمی صورت بگیرد تا مشخص شود که انگیزه آن‌ها از تهیه و انتشار فیلم‌ها چه بوده است؟»

زنگ خطر‌های یک ماجرای تکراری

این اولین بار نیست که در سال‌های اخیر بحث تجاوز به کودکان و نوجوانان به شکل گسترده‌ای مطرح می‌دهد. تجاوز و قتل Murder ستایش قریشی در خیرآباد ورامین، تعرض به آتنا اصلانی هفت ساله و کشته شدن او در پارس آباد اردبیل، آزار نوجوان پسر در مدرسه غیر انتفاعی در تهران از اتفاقاتی هستند که افکار عمومی را تکان داده است.

در تمام این اتفاقات کارشناسان به لزوم هوشیار سازی و آموزش‌های لازم به خانواده‌ها و حتی کودکان و نوجوانان تاکید کرده اند. برخی دیگر هم از کنار گذاشتن سند ۲۰۳۰ در سیستم آموزش و پروش کشور انتقاد کرده اند سندی که قائل به آموزش‌های ویژه در این حوزه بوده، اما به دلیل تعارض با فرهنگ و هویت اسلامی کنار گذاشته شد.

پروانه سلحشوری نماینده مجلس در این باره معتقد است: «موضوع مهم در مسائلی مثل تجاوز به کودکان این است که نگرش مردم را تغییر دهیم و اینگونه نباشد که در این مسائل جای مجرم و بزه‌دیده عوض شود. نکته دوم آموزش در مدارس و خانواده‌هاست. در خانواده‌های ایرانی از قدیم تابو‌هایی درخصوص مسائل جنسی مطرح بوده و به‌دلیل نوع تربیت خانواده و حجب و حیایی که بین والدین و فرزندان از قدیم وجود داشته این مسائل در پرده نگه داشته شده و درخصوص آن با فرزندان صحبت نمی‌شود؛ همین مسئله باعث می‌شود هر چند مدت یک‌بار شاهد بروز این مسائل تأسف‌بار در جامعه باشیم، حال آنکه باید این تغییر رویکرد اتفاق بیفتد و در ابتدا به خانواده‌ها آموزش‌های لازم داده شود و سپس آن‌ها بتوانند به بهترین شکل به کودکانشان آموزش دهند.»

تجاوز و چگونگی انتشار اخبار آن

یکی دیگر از مسائلی که پس از انتشار ویدئو‌های تجاوز به نوجوانان شوشتری حساسیت افکار عمومی را برانگیخته این است که انتشار این اخباری از این دست در چه سطحی باید انجام شود. موضوعی که روشن است این است که پخش ویدئو و یا تصاویر تجاوز به این نوجوانان تاثیر نابودگری بر روی زندگی آن‌ها خواهد داشت، اما با گسترش شبکه‌های اجتماعی و افزایش حوزه نفوذ پیشگیری از انتشار این ویدئو‌ها و تصاویر دشوار شده است.

در این رابطه محمد بلوری از روزنامه نگاران پیش کسوت حوزه حوادث Accidents معتقد است: «متاسفانه هیچ کنترلی در فضای مجازی وجود ندارد و عکس‌هایی را که رسانه‌های رسمی منتشر نمی‌کنند به‌راحتی در این فضا منتشر می‌شود؛ این در حالی است که رسانه‌ها به هیچ وجه حتی در روایت قتل‌های فجیع و قطعه قطعه کردن اجساد هم به جزئیات نمی‌پردازند؛ چرا که این کار هیچ نتیجه‌ای به جز آسیب به خانواده‌ها و التهاب جامعه به دنبال ندارد.»

او معتقد است: «انتشار عکس‌های نامناسب و جزئیات حوادث نه تنها هیچ کمکی به جامعه نمی‌کند، بلکه باعث آسیب بیشتر به خانواده‌ها نیز می‌شود.»

بلوری تاکید می‌کند که پلیس فتا در این زمینه باید نظارت بیشتری بر فضای مجازی داشته باشد.

اما سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتای تهران‌بزرگ در این رابطه به روزنامه ایران گفت: «قسمتی در پلیس فتا هست که کارشناسان به‌رصد و پایش فضای مجازی می‌پردازند که گشت اینترنتی نام دارد. همکارانم با گشت‌زنی در فضای مجازی هرگونه تخلف یا مورد سوئی را که پیدا کنند ضمن جست‌وجو به شناسایی عاملان نشر و حتی بازنشر دهنده‌ها می‌پردازند و برخورد با این گروه‌ها و افراد انجام می‌گیرد. به‌هر‌حال کسانی که پس‌از دریافت و مشاهده یک فیلم یا تصویر مستهجن اقدام به انتشار می‌کنند و به اصطلاح آن را بازنشر می‌دهند نیز شناسایی می‌شوند. بعد از شناسایی این موضوع به مراجع قضایی گزارش می‌شود و اگر از سوی مراجع قضایی این اعمال مجرمانه تشخیص داده شود، دستور برخورد با متهمان صادر می‌شود.»

او افزود: "فضای مجازی بسیار گسترده است و با اینکه پلیس فتا مدام در حال رصد این فضا است، اما گسترده بودن آن باعث می‌شود که بعضی از موارد از دید ما مخفی بماند. این موضوع برای تمامی کشور‌ها و حتی تخصصی‌ترین پلیس‌های فضای مجازی هم صدق می‌کند. "اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق