کشت زعفران در جوانرود توسعه یافت
کرمانشاه - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی جوانرود گفت: سال گذشته کشت زعفران در سطح یک هکتار در این شهرستان کشت شد که با برنامه ریزی صورت گرفته امسال به 9 هکتار افزایش یافته است.
حسن ویسی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته تلاش براین است که سطح زیرکشت زعفران در شهرستان جوانرود به 100 هکتارافزایش یابد.
ویسی افزود: کشت زعفران دارای مزایای زیادی است که با توجه به مباحث بحران آب و اشتغال و تغییر بهینه الگوی کشت می تواند نقش سازنده ای در اقتصاد منطقه و تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشد.
وی یادآورشد: با توجه به نیاز کم زعفران به آب، هزینههای پایین تولید و نگهداری و بالا بودن قیمت، این محصول زمینه اشتغال و درآمد مناسبی را برای تولیدکنندگان فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی جوانرود ، توزیع 20 تن پیازچه رایگان ، کمک های بلاعوض و و برگزاری کلاس های آموزشی را از حمایت های جهاد کشاوزی این شهرستان در راستای توسعه کشت زعفران عنوان کرد.
زعفران گیاه ارزشمندی که از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است و به این دلیل در دنیا به طلای سرخ معروف شده است.
زعفران از خانواده زنبقیان و مبدا اصلی آن قاره آسیا و کشورهای چین و ایران است ولی ابریشمی در کتاب زراعت زعفران عنوان کرده که مبدا زعفران سرزمین مادها است که در طول قرون متمادی به دلیل تغییر آب وهوا این گیاه ارزشمند به سمت شرق کشور می رود و در آنجا نیز کشت می شود.
شهرستان جوانرود به سبب شرایط اقلیمی و خاک مناسب یکی از مناطق مستعد برای کشت محصول زعفران است و توسعه این محصول کم آب می تواند سبب رونق کشاورزی و ایجاد اشتغال برای مردم باشد.
شهرستان جوانرود با بیش از 75 هزار نفر جمعیت در 86 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
74538066