طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل


در طرز تهیه والک پلو می توان از انواع گوشت از جمله ماهی و مرغ استفاده کرد. هم چنین می توان آن را به همراه مرغ سوخاری یا خوراک ماهیچه سرو کرد. این پلوی خوشمزه با سبزی پایایی به نام والک تهیه می شود. والک گیاهی به طول 25 الی 50 سانتیمتر می باشد. این گیاه رنگ سفید متمایل به زرد، به همراه پیاز کشیده و 2 یا 3 برگ بیضوی نوک تیز دارد. ساقه این گیاه ضخیم...

در طرز تهیه والک پلو می توان از انواع گوشت از جمله ماهی و مرغ استفاده کرد. هم چنین می توان آن را به همراه مرغ سوخاری یا خوراک ماهیچه سرو کرد. این پلوی خوشمزه با سبزی پایایی به نام والک تهیه می شود.

والک گیاهی به طول ۲۵ الی ۵۰ سانتیمتر می باشد. این گیاه رنگ سفید متمایل به زرد، به همراه پیاز کشیده و ۲ یا ۳ برگ بیضوی نوک تیز دارد. ساقه این گیاه ضخیم و گل دار و کم و بیش سه وجهی است. در انتها نیز به چتری ختم می شود که ۱۵ تا ۲۵ گل دارد.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه والک: ۵۰۰ گرم نمک: به میزان لازم روغن: به میزان لازم

طرز تهیه والک پلو ایده آل

برای دستور پخت این پلوی خوشمزه ابتدا والک ها را پاک کرده و بعد در آب بخیسانید.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزلاین گیاه معمولاً شن دارد. به همین خاطر برای شست و شوی آن باید دقت زیادی به خرج داد.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزلبعد از آبکش والک، آن ها را در صافی بریزید تا آب اضافی آن ها کشیده شود. چون برگ های والک ضخیم می باشد و برای پخته شدن به زمان بیشتری نیاز دارد، بنابراین باید به صورت دمی پخته شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه والک پلو, والک هایی که آب آن ها کشیده شده را به صورت درشت خرد کنید. ظرف مناسبی بر روی حرارت قرار دهید. در داخل آن آب بریزید. منتظر بمانید تا آب به جوش آید. بعد از به جوش آمدن آب، والک ها را اضافه کنید. حالا منتظر نرم شدن والک ها باشید. بعد از نرم شدن، والک ها را آبکش کنید و در صورت تمایل در روغن تفت دهید.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل

در قابلمه آب بریزید و بجوشانید. بعد از جوشیدن آب، نمک و روغن به آن اضافه کنید.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل

در ادامه دستور پخت والک پلو, ۴ پیمانه برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل بعد از اینکه آب برنج خشک شد. والک های پخته شده را بر روی آن بریزید.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل

دمی را بر روی آن گذاشته و اجازه دهید پلو دم بکشد.

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و اصول پخت حرفه ای آن در منزل

نکات لازم در پخت والک پلو

توجه داشته باشید مدت زمان پخت برنج با توجه به برنج به کار رفته و میزان پختگی والک ها متفاوت خواهد بود. شما عزیزان می توانید بعد از پخت والک، آن را آبکش کنید و در تابه ای همراه با روغن تفت دهید. برای طعم دار کردن آن نیز می توانید از سایر ادویه ها استفاده کنید. همچنین می توانید از مرغ رشته رشته شده و سایر سبزیجات نیز همراه با والک استفاده کنید.

در این مطلب با دستور تهیه والک پلوی خوشمزه و ایده آل آشنا شدید. امیدواریم این طرز پخت مورد پسند شما همراهان عزیز قرار گرفته باشد و بتوانید این پلوی فوق العاده را برای یک بار هم شده در منزل امتحان کنید. در صورت تمایل برای مشاهده سایر مطالب مرتبط بر روی لینک انواع پلو کلیک نمایید.

منبع : آرگا


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

طرز تهیه کوکی جو پرک با کشمش و گردو و طعم دارچین