مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با رئیس جمهوری دیدار کرد

کیش - ایرنا- 'غلامحسین مظفری' مدیر عامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش روز شنبه با دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری دیدار و در خصوص مهمترین برنامه ها و مسائل این جزیره گفتگو کرد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این دیدار 'غلامحسین مظفری' ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود و طرح های در دست اقدام منطقه آزاد کیش از حسن اعتماد رئیس جمهوری در انتصاب وی به عنوان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش تقدیر و تشکر کرد.
در این دیدار رئیس جمهوری توصیه ویژه خود را در خصوص توسعه دانشگاههای فعال در جزیره کیش، تقویت استارتاپ ها و فعالیت های دانش بنیان در این منطقه آزاد بیان کرد.
توسعه جزیره هندورابی، تقویت جایگاه کیش به عنوان پیوند دهنده اقتصاد ملی با دنیا، توسعه روابط با کشور های اطراف بویژه توجه به ظرفیت و پتانسیل کشورهای همسایه از جمله قطر به عنوان میزبان جام جهانی 2022، ارائه تسهیلات برای ثبت سفارش شرکتهای خصوصی و توسعه مراکزی که به جذابیت هرچه بیشترکیش کمک می کند از جمله نکات مورد تاکید رئیس جمهوری در این دیدار بود.
همچنین در این دیدار، ضرورت توجه به زیرساخت های اساسی جزیره کیش از جمله آب و برق، توسعه فرودگاه و بندر مطرح؛ و مدیر عامل منطقه آزاد کیش خواستار توجه ویژه به این جزیره به عنوان پیوند دهنده سرزمین اصلی به اقتصاد جهانی شد.
همچنین استفاده از صندوق توسعه ملی در اجرای پروژه ها و طرح های منطقه آزاد کیش از مهمترین درخواست های دکتر مظفری مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در دیدار با رئیس جمهوری بود.
این دیدار نخستین دیدار غلامحسن مظفری به عنوان مدیرعامل منطقه آزاد با دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری بود.
غلامحسین مظفری 12 آذر ماه جاری با حکم مرتضی بانک مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به سمت رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد.
غلامحسین مظفری، متولد 1347 دارای مدرک فوق لیسانس در رشته مدیریت و دکترای برنامه ریزی است.
نمایندگی مردم شهرستان نیشابور در هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی و ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، معاونت استانداری خراسان رضوی، فرماندار ویژه نیشابور، عضو هیات مدیره و معاون سازمان اقتصادی کوثر بنیاد شهید، مدیرعاملی بانک شهر و معاونت استانداری تهران از جمله سوابق کاری و مدیتی دکتر مظفری است.
شبس**1339/1341 **1917