طرز تهیه بریگادیرو؛ دسر شکلاتی برزیلی
دسر بریگادیرو بزریلی یکی از خوشمزهترین دسرهای شکلاتی است که در این مقاله طرز تهیه این دسر ساده یخچالی را به شما آموزش میدهیم.
دسر بریگادیرو بزریلی یکی از خوشمزهترین دسرهای شکلاتی است که در این مقاله طرز تهیه این دسر ساده یخچالی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
شیر تغلیظ شده شیرین شده: ۳۷۵ میلی لیتر
پودر کاکائو: یک چهارم فنجان
کره: ۱ قاشق غذاخوری
خرده شکلات: نصف فنجان
طرز تهیه بریگادیرو
طرز تهیه:
۱. داخل قابلمه گودی روی شعله ملایم شیرتغلیظ شده، پودر کاکائو و کره را ریخته بگزارید مخلوطشان به جوش آید.
۲. هنگامی که مخلوط شروع به غل زدن کرد شعله را کم کرده با هم زدن مداوم تا زمانی که مخلوط غلیظتر گشته حالت خامهای تری پیدا کند آن را بپزید. زمانی مخلوط آماده میشود که هنگامی که قابلمه را میچرخانید به مانند یک ماده نرم و روان لغزیده و ته مانده اش کف ماهی تابه را رها مینماید.
۳. مخلوط را به داخل کاسهای بریزید. بعد از اینکه مخلوط به دمای اتاق رسید حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. (ترجیحا یک شب کامل)
۴. به کمک قاشق چایخوری از مخلوط اشکال گردی خارج کرده به کمک دست تک تکشان را به توپهایی با قطر ۲ سانتی متر تبدیل نمایید.
۵. خرد شکلاتها را داخل ظرفی که گود نیست ریخته ۶-۴ عدد از بریگادیروها را هم زمان به داخل خرده شکلاتها آغشته نموده مطمئن باشید خردهها به سرتاسر شکلاتها چسبیده اند. همینکار را روی بقیه بریگادیروها نیز انجام دهید.
مواد لازم:
شیر تغلیظ شده شیرین شده: ۳۷۵ میلی لیتر
پودر کاکائو: یک چهارم فنجان
کره: ۱ قاشق غذاخوری
خرده شکلات: نصف فنجان
طرز تهیه بریگادیرو
طرز تهیه:
۱. داخل قابلمه گودی روی شعله ملایم شیرتغلیظ شده، پودر کاکائو و کره را ریخته بگزارید مخلوطشان به جوش آید.
۲. هنگامی که مخلوط شروع به غل زدن کرد شعله را کم کرده با هم زدن مداوم تا زمانی که مخلوط غلیظتر گشته حالت خامهای تری پیدا کند آن را بپزید. زمانی مخلوط آماده میشود که هنگامی که قابلمه را میچرخانید به مانند یک ماده نرم و روان لغزیده و ته مانده اش کف ماهی تابه را رها مینماید.
۳. مخلوط را به داخل کاسهای بریزید. بعد از اینکه مخلوط به دمای اتاق رسید حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. (ترجیحا یک شب کامل)
۴. به کمک قاشق چایخوری از مخلوط اشکال گردی خارج کرده به کمک دست تک تکشان را به توپهایی با قطر ۲ سانتی متر تبدیل نمایید.
۵. خرد شکلاتها را داخل ظرفی که گود نیست ریخته ۶-۴ عدد از بریگادیروها را هم زمان به داخل خرده شکلاتها آغشته نموده مطمئن باشید خردهها به سرتاسر شکلاتها چسبیده اند. همینکار را روی بقیه بریگادیروها نیز انجام دهید.
منبع: آشپزخلاق