تجاری سازی علم، رویکرد اصلی دانشگاه آزاد اصفهان است
اصفهان - ایرنا - رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: تجاری سازی و حل مشکلات جامعه با استفاده از نتایج تحقیقات، رویکرد اصلی مراکز و واحدهای این مجموعه علمی در استان است.
به گزارش ایرنا، احمد آذین روز سه شنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در تالار شهید مطهری واحد اصفهان برگزار شد، افزود: تجاری سازی علوم و حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از مطالبات اصلی مردم است و این رویکرد در این دانشگاه بطور جدی دنبال خواهد شد.
وی با بیان اینکه دانشگاهها به عنوان پیشران علمی کشور به شمار می روند، خاطرنشان کرد: ایران مسیر تبدیل شدن به مرجع علمی جهان را طی می کند، زیرا در دنیای کنونی، دانش حرف اول را می زند و در مقایسه با ثروت، کشورهایی برخوردار از دستاوردهای علمی، قدرتمندتر هستند.
آذین تاکید کرد: ایران در کنار آمریکا، برزیل، هند و چین جزو کشورهای مطرح در حوزه تولید و انتشار مقالات به شمار می رود و دیگر کشورها به ایران به عنوان یک پایگاه اصلی تولید علم می نگرند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: جغرافیای علمی جهان به سمت قاره آسیا در حال حرکت است، به این معنا که کشورهای آسیایی دستاوردهای علمی بیشتری دارند و کانون توجه ملل دیگر هستند.
رییس شورای پژوهشی دانشگاه آزاد استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: مشارکت قابل توجه برای ارائه ایده ها و انجام تحقیقات توانسته است این مجموعه را به یکی از مراکز اصلی تولید در کشور تبدیل کند.
مجید طغیانی افزود: در شش ماهه نخست امسال چهار هزار و 754 مقاله توسط محققان دانشگاه های آزاد این منطقه در نشریات و پایگاه های علمی داخلی و خارجی منتشر شده است.
وی ادامه داد: در این مدت همچنین رقم قابل توجهی در قالب قرارداد با سازمان ها و نهادها برای اجرای طرحهای تحقیقاتی و علمی به امضا رسیده است.
به گزارش ایرنا، در بخش معرفی برترین های پژوهشی سال 97 دانشگاه آزاد استان اصفهان، در گروه آموزشی فنی و مهندسی، محسن بیگی عضو هیات علمی واحد تیران به عنوان برگزیده این بخش معرفی شد و در بخش گروه آموزشی علوم انسانی نیز رسول نظری عضو هیات علمی واحد نایین و رخساره بادامی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد اصفهان، مقام های برتر پژوهشی را کسب کردند.
همچنین الهام عامری از دانشگاه آزاد شهرضا در بخش علوم پایه و داوود نادری از دانشگاه آزاد اصفهان در گروه آموزشی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
مینو متقی از دانشگاه آزاد اصفهان در بخش علوم پزشکی و محبوبه مدنی از دانشگاه آزاد فلاورجان در بخش دندانپزشکی نیز رتبه های برتر را از آن خود کردند.
در بخش کتاب نیز داود طغرایی از واحد خمینی شهر و غلامرضا منشئی به عنوان برگزیدگان برتر انتخاب شدند.
در بخش مقاله، سهیل سلحشور از واحد مبارکه، علی سلیمانی از واحد اصفهان و رامتین صادقی از واحد شهر مجلسی و در بخش مرکز رشد، مرکز رشد فناوری فرآورده های تخصصی گیاهان دارویی اصفهان، رتبه های نخست را تصاحب کردند.
در بخش معرفی برترین واحد فناور، شرکت فن آوران شیمی سپاهان از دانشگاه آزاد واحد شهرضا و در بخش اختراع بین المللی، کامران امینی از واحد تیران موفق به کسب رتبه های برتر شدند.
مرکز تحقیقاتی مهندسی پیشرفته اصفهان واقع در دانشگاه آزاد شهر مجلسی در بخش مرکز تحقیقاتی و شرکت نگین بذر دانش در دانشگاه آزاد اصفهان در بخش شرکت دانش بنیان نیز حائز رتبه های برتر شدند.
حدود یکصد هزار دانشجو در 28 مرکز و واحد دانشگاه آزاد اسلامی در استان اصفهان تحصیل می کنند.
6027/6020