ملاقات با وزرای بازرگانی و صنعت سوریه با موضوع توسعه روابط اقتصادی ۲ کشور از برنامههای این سفر بوده است.
همچنین در جلسه ملاقات با رئیس اتاق دمشق و جمعی از تجار سوری، راهکارهای افزایشمبادلات اقتصادی و مشکلات پیش روی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این سفر، مقدمات ایجاد مرکز تجاری ایرانیان در دمشق انجام شد و موافقتنامههایی برای اجرای این پروژه امضا شد.
در ادامه هیأتی از استان حلب بازدید به عمل آورد و مذاکراتی با استاندار، رئیس اتاق و مدیر عامل شهرک صنعتی حلب برای انجام سرمایهگذاری های مشترک انجام شد.
کیوان کاشفی رئیس کمیته اقتصادی ایران و سوریه در مورد دستاوردهای این سفر، اظهار داشت: چند مورد اساسی در این سفر پیگیری شد که از جمله میتوان به ایجاد شرکت حمل و نقل مشترک بین سه کشور ایران، عراق و سوریه برای ترانزیت کالاهای ایرانی از طریق عراق به سوریه، امکان تبادلات مالی به وسیله صرافیها و بانکهای ۲ کشور، تأسیس مرکز تجاری ایرانیان درمنطقه آزاد شهر دمشق و سهولت تحقق برای فعالان اقتصادی ۲ کشور اشاره کرد.
رئیس اتاق استان کرمانشاه با اشاره به عدم همسطحی روابط سیاسی با اقتصادی، گفت: پس از استقرار امنیت در سوریه فضای مناسبی برای فعالان بخش خصوصی ایران در راستای مشارکت در بازسازی و تأمین نیازهای این کشور ایجاد شده است.
وی گفت: سوریه در گذشته نه چندان دور کشوری تولیدکننده با اقتصادی قوی بوده که بعد از یک دوره جنگ، هماکنون قصد بازسازی صنایع و خرابیهای ناشی از جنگ را دارد و اشتیاق فراوان توسط دولت و بخش خصوصی این کشور برای افزایش سطح روابط اقتصادی وجود دارد که باید از آن به نحو مطلوب استفاده کرد.
کاشفی از اعزام و پذیرش هیأتهای اقتصادی بین ۲ کشور در آینده نزدیک خبر داد.