استاندار مازندران ارتقای سهم گردشگری در اشتغال را کلید زد


استاندار مازندران ارتقای سهم گردشگری در اشتغال را کلید زد

ساری- ایرنا- استاندار مازندران ارتقای سهم گردشگری مازندران در اشتغال و توسعه پایدار استان را از طریق رایزنی با وزارتخانه های مختلف با هدف رفع مشکلات موجود، کلید زد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد حسین زادگان که هفته گذشته به دیدار وزیر اطلاعات در تهران رفته بود تا قفل دروازه گردشگری صفی آباد بهشهر را پس از 40 سال بکشند، این هفته رایزنی را در دفتر استانداری و از طریق دیدار با معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و رییس سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی ادامه داد.
نماینده عالی دولت در مازندران در دیدار با سعیدرضا جندقیان معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در باره ظرفیت های روستاهای مازندران برای ایجاد اشتغال از طریق گردشگری گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، حسین زادگان در این دیدار با اشاره به این که روستاها ظرفیت بالایی برای فعالیت های اقتصادی بویژه در حوزه بومگردی دارند، اظهار داشت: این فعالیت ها در مازندران با روند مطلوبی آغاز شده است و استان با همه توان از توسعه بوم گردی پشتیبانی می کند. ‎
وی با توجه به توان دهیاری ها، روستاها را مکان مناسبی برای سرمایه گذاری ارزیابی کرد و افزود: با بهره گیری از ظرفیت کارگروه کارآفرینی و اشتغال سازمان دهیاری ها، آموزش دهیاران در خصوص کارآفرینی و ایجاد و توسعه مشاغل روستایی در دستور کار قرار گیرد.
حسین زادگان با بیان این که ساحل خزر در مازندران زیبنده استان و مردم کشور نیست، گفت: برای پاکسازی سواحل، دهیاری ها با مشارکت تشکل های مردم نهاد و جلب مشارکت مردمی اهتمام مجدانه داشته باشند.
وی از شرکت های تعاونی روستایی به عنوان یک ظرفیت بزرگ نام برد تاکید کرد که این تعاونی ها باید در حوزه اشتغالزایی فعال تر پای کار بیاید.
استاندار مازندران تسهیلات اشتغالزایی در نظر گرفته شده برای دهیاری ها از سوی سازمان همیاری ها را فرصت مناسبی در این راستا ارزیابی کرد و گفت: دهیاری ها با توجه به مزیت ها و ظرفیت های روستای خودشان باید تمهیدات و زمینه های لازم را برای توسعه اشتغال اتخاذ کنند.
حسین زادگان خواستار تامین امنیت شغلی دهیاران به عنوان یکی از معیارهای اثرگذار بر عملکرد آنان شد و افزود: پایداری و امنیت شغلی زمینه ساز انگیزه و تداوم خدمت رسانی برای دهیاران به عنوان یکی از مهم ترین عرصه های کار و تلاش در استان خواهد بود.
معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور هم در این نشست حمایت کامل این سازمان را از برنامه های و طرح های توسعه روستایی در حوزه های مختلف در مازندران اعلام کرد و گفت: مازندران در تامین سلامت و امنیت غذایی در کشور سرآمد است و در مازندران به دنبال تغییر الگوی کشت و رونق گردشگری هستیم.
جندقیان تعریف 110 پروژه بومگردی در 110 روستای مازندران را کاری ارزشمند و در جهت توسعه اشتغال ارزیابی کرد و یادآور شد: بوم گردی یک از فرصت های اقتصادی مازندران است
** آی تی، نخ تسبیح اشتغال در مازندران
استاندار مازندران همچنین در دیدار با معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: با توجه به این که امروزه فناوری اطلاعات یکی از مهم ترین بسترهای اشتغالزایی و تولید ثروت بوده و استفاده بهینه از پتانسیل موجود در این بخش می تواند چرخه تولید شغل در مازندران را متحول نماید، نگاه ویژه مدیران و مسئولان به حوزه آی تی ضروری است.
حسین زادگان با اشاره به این که مازندران همواره در زمینه زیرساخت های ارتباطی جز استان های پیشتاز بوده، از اقدامات انجام شده در این حوزه در استان قدردانی کرد و افزود: مازندران دارای ظرفیت های بالقوه گسترده ای در بخش های مختلف بویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات و وجود نیروی انسانی مستعد، خلاق و کارآفرین در این بخش است.
وی صنعت گردشگری را یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در توسعه استان برشمرد و اظهار داشت: استفاده از تکنولوژی های جدید و فناوری اطلاعات می تواند از مهم ترین شاخص ها در جهت پیشبرد اهداف در نظر گرفته شده در این بخش باشد که به تبع آن رشد اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
استاندار مازندران وضعیت شاخص های ارتباطی را در تمامی شهرها و همچنین اکثر روستاهای استان مناسب ارزیابی کرد و یادآور شد: هم اکنون شهروندان در 55 شهر استان از تکنولوژی جی 4 دو اپراتور تلفن همراه برخوردارند و در سه شهر دیگر نیز تا پایان سال جاری این سرویس راه اندازی خواهد شد.
حسین زادگان با اشاره به این که برخی از جاده های کوهستانی استان دارای پوشش ضعیف یا فاقد پوشش است، تصریح کرد: مشکلات از این دست باید با همکاری وزارت ارتباطات و تلاش و پیگیری دستگاه های مسئول استانی رفع شود.
حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در این دیدار با بیان این که پوشش ضعیف در برخی مناطق مازندران باید رفع شود، گفت: همکاران بنده در وزارت ارتباطات همواره در صدد رفع این مشکلات بوده و با تمهیدات در نظر گرفته شده از قبیل نصب سایت، انجام بهینه سازی لازم، اجرای طرح رومینگ بین اپراتورها، سواپ (SWAP) نمودن سایت ها و سایر اقدامات دیگر، امیدواریم تا پایان سال جاری بهترین کیفیت پوشش در کلیه نقاط استان را شاهد باشیم.
معاون وزیر ارتباطات افزود: در حال حاضر بسیاری از تجهیزات آماده نصب بوده، ولی عدم همکاری برخی از دستگاهها موجب شده در روند اجرای کار وقفه به وجود آید که در همین راستا استاندار مازندران دستور ویژه ای را برای همکاری و تعامل کامل دستگاه ها و نهادها در راستای توسعه تجهیزات ارتباطی با دستگاه های زیرمجموعه وزارت ارتباطات در سطح استان صادر نمود.
** تالاب ها، ظرفیت ناشناخته گردشگری
استاندار مازندران همچنین در دیدار با مدیر اجرایی مرکز منطقه ای کنوانسیون رامسر در غرب و مرکز آسیا هم گفت : مازندران از ظرفیت های پرشماری در زمینه گردشگری برخوردار است که تالاب ها از جمله آنهاست و باید بدرستی از این ظرفیت بویژه در زمینه اشتغالزایی استفاده کرد.
احمد حسین زادگان افزود : مازندران ، تالاب های رامسر ، میانکاله و فریدونکنار پتانسیل دارد که می تواند در حوزه گردشگری و جذب توریسم نقش آفرین باشند .
وی ادامه داد: برنامه های این کنوانسیون خصوصا صیانت از اکوسیستم می تواند در حفظ و نگهداری تالاب های استان مازندران نقش خوبی را داشته باشد .
مازندران یک تالاب بین المللی میانکاله و 800 تالاب و آببندان محلی دارد که در فصول سرد سال این فضاها پذیرای بیش از یک میلیون بال پرنده زمستان گذر است .
تصاویری که حضور این پرندگان در مازندران ایجاد می کند یکی از جاذبه های استان به شمار می رود که هر ساله تعدادی از مسافران را برای دیدن به سمت خود می کشاند .
مدیر اجرایی مرکز منطقه ای کنوانسیون رامسر در غرب و مرکز در آسیا نیز گفت : کنوانسیون رامسر و کنوانسیون های مستقر در کره جنوبی، شرق آفریقا و پاناما 4 شعبه این کنوانسیون محسوب می شود که نام دیگر کنوانسیون رامسر، کنوانسیون تالاب های بین المللی است و شعبه اصلی این کنوانسیون در سوییس مستقر می باشد .
سید داریوش مقدس با اشاره به اینکه 168 کشور عضو این کنوانسیون هستند ، افزود: وظیفه ما در مرکز منطقه ای کنوانسیون رامسر در غرب و مرکز آسیا، این است که برای اجرای برنامه های آموزشی مرتبط با تالاب ها با 18 کشوری که در این منطقه واقع هستند همکاری و زیرساخت های لازم را ایجاد کنیم تا این کشورها برنامه های کنوانسیون رامسر را اجرا نمایند.
7335/1654/2096


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بهترین سریال‌های 2024 به انتخاب مخاطبان