طرز تهیه مربای موز ؛ مجلسی و جدید !
مربای موزیکی ازمربا های خوش عطر وطعم است که به عنوان دسرهم می توانید آن راسروکنید.امیدواریم درست کنیدودرکنارخانواده ازطعم بی نظیرش لذت ببرید.
به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، مربای موز یکی ازمربا های خوش عطر وطعم است که به عنوان دسرهم می توانید آن راسروکنید.امیدواریم درست کنیدودرکنار خانواده ازطعم بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم
شکر: نیم کیلو
موز: 7 عدد
آبلیموی تازه: 3 عدد لیمو تازه
زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه
خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل
آب: 2 پیمانه
دستور پخت مربای موز
شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.
بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم. کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.
نکات
موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.
مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود.
استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند.
موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند.
این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید.
برترینها
2025