ساخت ابتکاری خانه مسکونی با بطری های پلاستیکی + عکس
جوانان بیکار نیجریه ای دست به ابتکاری زیبا زده و از بطری های پلاستیکی خانه های مقرون به صرفه می سازند. این بطری ها نقش آجر را در ساخت خانه بازی می کنند و داخل آنها با خاک پر می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ چگونه بطری های پلاستیکی رها شده تبدیل به خانه هایی مقرون به صرفه در نیجریه می شود؟
پروژه ای ابتکاری که نه تنها کمبود خانه را بازگو می کند، بلکه باعث تمیزی خیابان ها نیز می شود.
به گفته trt، مرکز ملی تحلیل و تلفیق زیست محیطی (NCEAS) برآورد می کند که تا سال ۲۰۲۵ حداقل ۱۰۰ کیسه پلاستیک در هر فوت از خط ساحلی جهان وجود خواهد داشت.
بر طبق سازمان علوم جوی و اقیانوس شناسی ملی، باقی مانده های پلاستیک سالانه تقریبا ۱۰۰۰۰۰ پستاندار دریایی و همچنین میلیون ها پرنده و ماهی را می کشد.
در چنین موقعیت ناامیدکننده ای، جوانان بیکار نیجریه ای دست به ابتکاری زیبا زده و از بطری های پلاستیکی خانه های پلاستیکی می سازند. این بطری ها نقش آجر را در ساخت خانه بازی می کنند و داخل آنها با خاک پر می شود.
این بطری ها به منظور جلوگیری از ایجاد تَرَک با طناب هایی به هم متصل و با افزودن رنگ زیبا می شوند.
برای پر کردن این بطری ها که حکم بلوک های خانه را دارند از ترکیب گِل و لاتِریت استفاده می شود.
اساس ساخت این نوع خانه در سایت ساخت و ساز پیاکاسا در آبوجای نیجریه نهاده شد.
برخی از کارشناسان بر این باورند که ساخت خانه با بطری دوام داشته و به لحاظ اقتصادی امکان پذیر است. هر یک از این خانه ها هزینه ای معادل یک سوم خانه های بتنی را دارد.
آبوجا سانی (Abuja Sani)، مهندس و هماهنگ کننده پروژه ها در انجمن توسعه انرژی های تجدیدپذیر، توضیح می دهد که (با توجه به گرمای شدید نیجریه) خانه های پلاستیکی گرمای کمتری داشته و هرگز نیاز به تهویه هوا ندارند.
در سال ۲۰۱۸ نرخ بیکاری در نیجریه به ۲۳,۱ درصد افزایش یافته است. انجمن توسعه انرژی های تجدیدپذیر امید دارد تا با آموزش این مهارت به جوانان نیجری، شغل ایجاد کند.
بسیاری از مردم محلی با احتساب اینکه میزان زیاد پلاستیک های موجود در محیط زیست به پرندگان، پستانداران دریایی و ماهی ها آسیب می رساند، اهمیت تبدیل بطری های پلاستیکی به خانه را درک می کنند.
هر ساله میلیون ها بطری پلاستیکی در نیجریه به آبراه ها و محل دفن زباله ریخته و منجر به آلودگی، فرسایش، جلوگیری از آبیاری و مشکلات بهداشتی می شود. تبدیل آنها به بلوک های ساختمانی و ساخت خانه، کار هوشمندانه و مقرون به صرفه ای است.
انتهای پیام/