خبرگزاری ایسنا: در سال ۲۰۱۴ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) برآورد کرده بود که در فاصله سالهای ۲۰۳۰ تا ۲۰۵۰، تغییرات اقلیمی و عوامل ناشی از آن همچون سوء تغذیه، گرمازدگی و مالاریا سالانه به مرگ ۲۵۰ هزار نفر منجر خواهد شد و این در حالیست که بر اساس گزارش جدید گروهی از متخصصان، تلفات این پدیده میتواند بیش از ۲۵۰ هزار نفر باشد.
دکتر «آندرو هینز» یکی از نویسندگان گزارش جدید که در نشریه پزشکی نیو انگلند به چاپ رسیده و متخصص همهگیرشناسی و مدیر سابق دانشکده بهداشت و طب استوایی لندن در این باره گفت: به نظر میرسد برآوردهای این سازمان محافظهکارانه بوده، زیرا فاکتورهای دیگر مرتبط با آب و هوا همچون جابجایی جمعیت و کاهش قدرت تولید نیروی کار را که میتواند بر نرخ مرگ و میر تاثیر بگذارد در نظر نگرفته است.
همچنین سازمان جهانی بهداشت بیماریها و مرگ و میرهای مرتبط با اختلال در نظام سلامت را که از شرایط نامناسب آب و هوایی ناشی میشود مورد توجه قرار نداده است.
به گزارش لایوساینس، در این گزارش ارزیابی جدیدی از مرگ و میرهای ناشی از تغییرات اقلیمی ارائه نشده، اما در آن تاکید شده که کاهش تولید مواد غذایی به تنهایی به افزایش خالص آمار مرگ ۵۲۹ هزار فرد بزرگسال تا سال ۲۰۵۰ منجر میشود. همچنین طبق برآورد بانک جهانی تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۱۰۰ میلیون نفر بر اثر تغییرات اقلیمی دچار فقر مفرط میشوند.