چگونگی ارایه خدمت بیمه سلامت به اتباع خارجی


چگونگی ارایه خدمت بیمه سلامت به اتباع خارجی

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: بسته خدمات ارایه شده به اتباع خارجی با خدمات مورد استفاده سایر بیمه شدگان این سازمان درکشور یکسان بوده و تفاوتی میان نوع خدمات وجود ندارد.

چگونگی ارایه خدمت بیمه سلامت به اتباع خارجی
به گزارش فانوس، نشست مشترک نمایندگان سازمان بیمه سلامت، وزارت کشور و رایزن اقتصادی و تجاری سفارت چین درخصوص روند استفاده پناهندگان از خدمات بیمه سلامت درایران برگزارشد.
دراین نشست مرتضی ادیانی - معاون سازمان بیمه سلامت، با اشاره به اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران دربحث حمایت های بهداشتی و درمانی از اتباع خارجی جدی عمل می‌کند، گفت: سازمان بیمه سلامت بیش از ۹۰ هزار نفر از پناهندگان را تحت پوشش داشته که اغلب این افراد آسیب پذیر و یا بیمار خاص هستند.

وی با بیان اینکه بیمه سلامت به دنبال حمایت های بیشتر از اتباع خارجی است، افزود: بسته خدمات ارایه شده به اتباع خارجی با خدمات مورد استفاده تمامی بیمه شدگان این سازمان در کشور یکسان بوده و تفاوتی میان نوع خدمات وجود ندارد، ضمن اینکه تمام خدمات در بخش سرپایی و بستری به اتباع خارجی به طورکامل ارایه می‌شود.

ادیانی با تاکید بر اینکه در استفاده اتباع خارجی از بیش از ۶۰۰ مرکز بیمارستانی و حدود ۴ هزار مراکز بهداشتی و درمانی در کل کشور مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: اتباع خارجی در همه مراکز مختص بیماران دیالیزی هم از خدمات مورد نیاز استفاده می‌کنند، البته برای استفاده از خدمات سلامت، اتباع خارجی از طریق وزارت کشور معرفی می شوند. اسامی در سامانه‌های این سازمان بیمه سلامت ثبت می‌شود و آن افراد از طریق پیشخوان منتخب در سطح کشور اقدام به دریافت دفترچه بیمه می‌کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی با اشاره به اینکه سازمان بیمه سلامت هزینه خدمات بستری برای پناهندگان را به میزان ۹۰ درصد و برای خدمات سرپایی به میزان ۷۰ درصد، همانند تمامی مردم پرداخت می‌کند، افزود: البته پناهندگانی که مبتلا به بیماری‌هایی نظیر دیالیز، ام اس، بیماران مزمن کلیوی، تالاسمی و هموفیلی هستند بدون پرداخت فرانشیز از خدمات بیمه سلامت رایگان استفاده می کنند.

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با بیان اینکه دسترسی پناهندگان به مراکز درمانی و درمانگاه‌ها در سراسر کشور بسیار مطلوب است، گفت: پرداخت حق بیمه برای اتباع خارجی آسیب پذیر و دارای بیماری خاص توسط کمیساریا و حق بیمه اتباع خارجی عادی از سوی خود افراد پرداخت می‌شود. بنابراین پرداخت حق بیمه طبق تفاهم نامه میان این سازمان، وزارت کشور و کمیساریای عالی پناهندگان انجام می‌شود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اظهارات جدید رئیس بیمارستان نگاه درباره نابینا شدن 9 بیمار