تصاویر | سفر به اسپانیا به قصد غذاهای خوشمزه ماتادورها؛ از «تاپاس» تا «پاتاتاس»!
منبع خبر /
چندرسانه ای /
02-11-1397
غذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر رویدادهای تاریخی که فرهنگ یک جامعه را می سازد بوده و همچنین آب و هوا عامل مهم دیگر بر روش های پخت و پز این سرزمین است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از توریسم آنلاین، این دستورهای غذایی تحت تاثیر فتح سرزمینهای تازه؛ که مواد تشکیل دهنده جدیدی را در دسترس قرار میداد، تغییر میکردند.
غذاهای اسپانیایی در میان محبوبترین غذاهای دنیا شناخته میشوند و قدمت برخی از دستورالعملها به صدها سال میرسد.
هر منطقه از اسپانیا با تنوع در پادشاهی های متعدد، دارای غذاهای منحصر به فرد و طعم خاص خود است.
در ادامه با هم سر یک میز که به روش اسپانیایی چیده شد، مینشینیم:
۶۱۲۸۲