«دیپلماسی اخلاقی» برای نجات مسلمانان روهینگیا به کار گرفته شود
استاد دانشگاه کالیفرنیای آمریکا گفت که «دیپلماسی اخلاقی» در جامعه جهانی برای تحت فشار قرار دادن دولت میانمار به منظور پایان دادن به بحران مسلمانان روهینگیا به کار گرفته شود.
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « unb»،استاد دانشگاه کالیفرنیای آمریکا گفت که «دیپلماسی اخلاقی» در جامعه جهانی برای تحت فشار قرار دادن دولت میانمار به منظور پایان دادن به بحران مسلمانان روهینگیا به کار گرفته شود.
پروفسور «محمد اوال» از مرکز مطالعات ارتباطات دانشگاه کالیفرنیا در این باره گفت: «کشورها و مردم سراسر جهان باید برای تحت فشار قرار دادن میانمار و حامیان آن دست به کار شوند.»
اوال که اخیرا از اردوگاه های مسلمانان روهینگیا در بنگلادش بازدید کرده است همچنین خواستار حمایت جهانی از گروه های حقوق بشری داخلی و بین المللی شد که به دنبال پایان دادن به رنج مسلمانان روهینگیا هستند.
این استاد دانشگاه پیشنهاد سفرهای میان مذهبی به میانمار با هدف به وجود آوردن فرصت هایی برای ایجاد تغییر از طریق گفتگو را مطرح کرد.
پروسور محمد اوال «دیپلماسی اخلاقی» با توجه به «وجدان اخلاقی» را یک رویکرد موثر برای پایان دادن به رنج مسلمانان روهینگیا در میانمار دانست.
وی تاکید کرد که فشار از سوی جامعه بین المللی علیه میانمار و حامیانش می تواند به رنج روهینگیایی ها پایان بدهد.
استاد دانشگاه کالفرنیای آمریکا افزود: «دیپلماسی اخلاقی،دارای سه بخش است ؛ دیپلماسی رایج،دیپلماسی عمومی یا شهروندی و تمرکز بر قدرت نرم و رویکرد غیر خشونت آمیز.»
وی با اشاره به اینکه هر کس می تواند یک دیپلمات اخلاقی باشد تصریح کرد که دیپلماسی اخلاقی یک واکنش ارتباطی استراتژیک در این زمینه است و می تواند موثر ترین راه برای نجات مسلمانان میانمار باشد.
سرکوب نظامی مسلمانان روهینگیا در میانمار موجب شده است که تا کنون بیش از 700 هزار روهینگیایی از این کشور فرار کرده و به بنگلادش بروند.
پایان پیام/7