تولید گوشت بوقلمون در کهگیلویه به 180 تن افزایش می یابد
یاسوج - ایرنا - رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه گفت: ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در این شهرستان با بهره برداری از چند طرح جدید سالانه به 180 تن افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایرنا سید عمران تقوی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از طرح بوقلمون گوشتی روستای چنگلوا اظهار داشت: این طرح با ظرفیت تولید پنج هزار قطعه در سال راه اندازی شد.
وی اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح را 17 میلیارد ریال اعلام کرد.
تقوی طرح بوقلمون گوشتی روستای چنگلوا را دومین طرح بوقلمون شهرستان دانست و بیان کرد: ظرفیت سالانه این طرح ها هفت هزار قطعه است.
وی میزان اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این طرح ها را 20 نفر اعلام کرد.
تقوی بیان کرد: جهاد کشاورزی از طرح های اشتغالزا بخصوص روستایی با ارائه تسهیلات لازم حمایت ویژه خواهد کرد.
روستای چنگلوا با 2 هزار نفر جمعیت در چهار کیلومتری دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه قرار دارد.
7531/6110