رسانه و افکار عمومی جای طرح اسناد معتبر جنگ تحمیلی نیست


رسانه و افکار عمومی جای طرح اسناد معتبر جنگ تحمیلی نیست

امیر سیفی با بیان اینکه رسانه و افکار عمومی جای طرح اسناد معتبر جنگ تحمیلی نیست، گفت: هیچ کشوری مقاصد، آرمانها و اهداف خود را در طی عملیات های جنگی بیان نمی کند زیرا این امور راز عملیات های جنگی هر کشوری محسوب می شود.

امیر «حسن سیفی» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد روند بازدید کاروان های راهیان نور ارتش در طی سال گفت: ۷ یادمان ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در طی سال و در تمام فصول فعال هستند که از ان جمله می توان به یادمان دهلاویه، یادمان رمضان، یادمان بیت المقدس اشاره کرد.

فرمانده قرارگاه راهیان نور مرکزی ارتش در مورد مهمترین آفت راهیان نور اظهار کرد: انحراف و تحریف مهمترین افت راهیان نور است که برای پیشگیری از این امر باید تربیت راویان مجرب مورد توجه قرار بگیرد که این موضوع در ارتش به خوبی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه راهیان نور انتقال تاریخ واقعی دفاع مقدس به نسلهای آینده است، افزود: راویان در انتقال رویدادهای دفاع مقدس باید متن روایت صحیح را با اتکاء بر روش صحیح، علمی، منطقی و روش مند بدون بزرگ نمایی و تحریف به زائران راهیان نور منتقل کنند زیرا دفاع مقدس تاریخ زنده ای است که نیازمند بزرگ نمایی نیست.

فرمانده قرارگاه راهیان نور مرکزی ارتش خاطر نشان کرد: انتقال رویداهای دفاع مقدس به نسلهای آینده موجب تولید فضلیت، حکمت و بصیرت در نسلهای آینده است. غیرت، عدالت، انصاف، بصیرت و راستگویی از جمله صفاتی است در تمام مفاهیم دفاع مقدس وجود دارد و می تواند در تربیت و اصلاح شیوه های سبک زندگی افراد موثر باشد.

امیر سیفی افزود: پرداختن حاشیه ای با تحلیلهای کارشناسانه مربوط به برخی عملیاتها در دفاع مقدس نظیر کربلای ۴ به طور یقین در برخی رسانه ها به نظر می رسد، صرفا باید در محیطهای اکادمی و علمی تحلیل شود، طرح اینگونه مسایل در رسانه ها جز دامن زدن به ابهامات و حاشیه ها و ایجاد شبه چیز دیگری در بر ندارد.

وی اظهار کرد: 418 عملیات در طول دفاع مقدس برگزار شد که هر یک از این عملیات ها در دوران دفاع مقدس دارای اهداف و مقاصد خاص خود بوده است و هیچ کشوری مقاصد، آرمانها و اهداف خود را در طی عملیات های جنگی بیان نمی کند زیرا این امور راز عملیات های جنگی هر کشوری محسوب می شود.

وی اظهار کرد: فرماندهان دوران دفاع مقدس نمی توانند تمام رازهای هر عملیات را فاش کنند اما برخی افراد در مواردی به مطالبی اشاره می کنند که موجب شبه در افکار عمومی می شود، محل نقد و بررسی وقایع عملیات کربلای 4 و 5 در دانشگاه فرماندهی ستاد ارتش است و جای طرح آنها در رسانه ها نیست زیرا رسانه نمی تواند تمام نقاط و حتی رموز این عملیات ها را فاش کند .

امیر سیفی تصریح کرد: وقتی کلیت جنگ مطرح می شود برخی افراد که قصد زیر سوال بردن جنگ را دارند نکته ای را برجسته می کنند که شاید اطلاع دقیق و کارشناسی از آن ندارند و محل دقیق طرح موضوعات دفاع مقدس در کلاس های دانشگاهی است تا در کوچه بازار و میان عوام.

وی گفت: محل طرح اقدامات روشها، شیوه ها در هر عملیات در کوچه و بازار و میان عوام نیست، زیرا آن عملیات ها باید با تمام اسناد معتبر در این زمینه ارایه شود در حالیکه رسانه و افکار عمومی جای طرح اسناد معتبر جنگ تحمیلی نیست .

فرمانده قرارگاه راهیان نور مرکزی ارتش ادامه داد: گویش های علمی ،منطقی و روش مند در مورد عملیات های گوناگون دفاع مقدس باید در کلاس درس مربوط به دفاع مقدس مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد و ارایه مطالب دفاع مقدس در محافل عمومی باید به شکل کلیات مطرح شود و اظهار نظر در مورد برخی از موارد عملیات ها بدون کارشناسی لازم ممکن است موجب بزرگ بینی نقاط ضعف و ندیدن واقعیت دفاع مقدس باشد.

وی افزود: به طور مثال در عملیات فتح المبین باید بگوییم چقدر خاک آزاد شده است اما شاید عنوان کردن آمار شهدا بیشتر به چشم بیاید و نوعی نقطه ضعف تلقی شود در حالیکه اینگونه نیست.

وی گفت: در عملیات آزادسازی خرمشهر رزمندگان 23 هزار اسیر عراقی را دستگیر کردند اما چرا راجع به این موضوع کسی حرفی نمی زند، 70 هزار اسیر در طی دفاع مقدس توسط ارتش نگهداری شد اما چرا کسی در مورد این موضوع حرفی نمی زند؟ این نقاط مثبت دفاع مقدس است که در کارنامه نیروهای مسلح ثبت شده است .

امیر سیفی تصریح کرد: گاهی اوقات نقاط قوت اصلا دیده نمی شود چرا در گویش های روایت دفاع مقدس نقاط قوت گفته نمی شود، بحث تجزیه و تحلیل وقایع دفاع مقدس جایش در سر کلاس درس دانشگاه جنگ است و هر کسی که این مطالب را غیر کارشناسی به افکار عمومی انتقال دهد ضربه می خورد/

.

پایان پیام/34


(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق