اقدامات کلاه سبز‌های ارتش در امدادرسانی به سیل زدگان


اقدامات کلاه سبز‌های ارتش در امدادرسانی به سیل زدگان

جلسه فرماندهی عملیات امداد رسانی نیرو‌های مسلح به سیل زدگان استان لرستان به ریاست سرلشکر باقری در محل ستاد فرماندهی لشکر 84 لرستان تشکیل شد.

سرویس سیاسی فردا: فرمانده تیپ ۶۵ نوهد اقدامات این تیپ در امداد رسانی به سیل‌زدگان گلستان و لرستان را تشریح کرد.

خبر به روز رسانی می شود...

عکسبرداری هوایی سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح از مناطق سیل‌زده ‌با ‌پهپاد فتوگرامتری

پیرو فرمان ‌فرمانده معظم کل قوا مبنی بر گسیل امکانات بیشتر از سوی نیروهای مسلح به استان‌های سیل‌زده و دستور فوری وزیر دفاع‌،‌‌ سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح نسبت به عکسبرداری هوایی ‌‌از مناطق سیل‌زده ‌با ‌پهپاد فتوگرامتری ‌اقدام کرد.‌

به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، در پی بارش های سیل آسای اخیر در کشور و پیرو فرمان ‌فرمانده معظم کل قوا مبنی بر گسیل امکانات بیشتر از سوی نیروهای مسلح به استان‌های سیل‌زده و دستور فوری وزیر دفاع‌،‌‌ سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ‌نسبت به اقدامات راهبردی و نقشه‌برداری در مناطق سیل‌زده اقدام کرد.‌

بر اساس این گزارش، با توجه به وسعت بالای مناطق سیل‌زده در استان گلستان، سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح نسبت به عکسبرداری هوایی با به‌کارگیری پهپاد فتوگرامتری در منطقه گمیشان ‌با هماهنگی ستاد بحران کشور و استان گلستان کرد.

با توجه به اینکه در مناطق سیل‌زده گلستان، حجم بالای آب و عدم حرکت آب مانع امدادرسانی به مردم شده بود، سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با پردازش و واگذاری تصویر و نقشه‌های تهیه شده به ستاد بحران و نیروهای مسلح زمینه را برای امدادرسانی سریع وکنترل آب فراهم کرد.

سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین با توجه به حجم بارش های سیل‌آسا در مناطق غربی، نسبت به تهیه تصاویر ماهواره‌ای هواشناسی و پردازش داده‌های هواشناسی و ارائه تحلیل و پیش‌بینی سه روزه‌، یک روزه و ساعتی برای استان‌ها و شهرستان‌های کشور و ارسال به ستاد بحران کشور اقدام کرد.

تهیه نقشه‌های موضوعی مورد نیاز ستاد بحران کشور از همه مناطق سیل‌زده در حد‌اقل زمان ممکن و‌ فعال کرد‌ن تیم‌های عکسبرداری پهپادی با به‌کار‌گیری ظرفیت شبکه همکار در مناطق سیل‌زده از دیگر اقدامات راهبردی سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در مناطق سیل زده بوده است.

براساس این گزارش، کارشناسان سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با حضور در ستاد مدیریت بحران نسبت به ارائه مشاوره در حوزه اطلاعات مکانی مناطق سیل زده اقدام کردند.‌

فعال کردن نمایندگان استانی سازمان جغرافیایی در ۱۹ استان در معرض تهدید سیل و پردازش روزانه تصاویر ماهواره‌ای و استخراج مناطق آب‌گرفتگی از دیگر اقدامات سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در مناطق سیل زده بود.

خسارت ۱۵۶۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌ها و کشاورزی کرمانشاه

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه از خسارت ۱۵۶۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت ها و بخش کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد.

جلیل بالاییاظهار کرد: بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته و گزارش های کارشناسی که به تایید سازمان برنامه و بودجه و معاون امور عمرانی استانداری رسیده، خسارت ناشی از سیل اخیر و بارش های فروردین ماه ۱۵۶۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی بیشترین میزان خسارت را مربوط به زیر ساخت راه های اصلی، روستایی و پل ها با ۴۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه در بخش نیرو شامل آب، برق، گاز و مخازن نیز ۳۸۹ میلیارد تومان خسارت داشتیم، عنوان کرد: خسارت بخش کشاورزی نیز ۳۸۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گفته این مسئول، در بخش زیر ساخت شهرها و روستاها، شهرداری و دهیاری ها نیز ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

بالایی خسارت وارد شده به سایر دستگاه ها را نیز ۱۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود:این خسارت های برآورد شده برای طرح در دولت به سازمان بحران وزارت کشور ارسال شد.

به گفته بالایی، این میزان خسارت جدای از خسارت وارده به واحدهای مسکونی استان است.

اعزام 5 گروه جهادی از استان زنجان به مناطق سیل‌زده/ 2 کامیون حامل کمک‌های مردم زنجان به لرستان ارسال شد

رئیس بسیج سازندگی استان زنجان از اعزام پنج گروه جهادی از استان زنجان به مناطق سیل‌زده برای کمک‌رسانی به مردم این منطقه خبر داد.

فرهاد امندی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: با وقوع سیل و گرفتاری هم‌وطنان در مناطق شمال و غرب کشور، بسیج کمک‌رسانی خود را در این مناطق آغاز کرد.

رئیس بسیج سازندگی استان زنجان با اشاره به اینکه تاکنون 150 میلیون تومان کمک نقدی توسط بسیج سازندگی جمع‌آوری شده است، اضافه کرد: 500 میلیون تومان کمک‌های غیر نقدی نیز شامل اقلام خوراکی، پتو و ... نیز در این ایام جمع‌آوری شده است.

وی همچنین از اعزام پنج گروه جهادی بسیج سازندگی از استان زنجان به مناطق سیل‌زده خبر داد و گفت: این گروه‌ها در سه منطقه در استان‌های مازندران و لرستان حضور یافته‌اند.

امندی با اشاره به اعزام 12 دستگاه انواع ماشین‌آلات سنگین تیپ انصارالمهدی (عج) به مناطق سیل‌زده بیان کرد: اکیپ پزشکی بسیج سازندگی نیز هم‌اکنون در استان گلستان حضور دارد.

رئیس بسیج سازندگی استان زنجان خاطر نشان کرد: برای ارائه خدمات بهتر قرارگاه بسیج سازندگی زنجان از روزهای نخست حادثه در استان مازندران تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه 208 گروه جهادی در استان زنجان برای حضور و خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان آماده هستند، افزود: هر یک از گروه‌های جهادی دارای میانگین 15 عضو است.

امندی با اشاره به ادامه جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای سیل‌زدگان عنوان کرد: تاکنون دو کامیون، حامل کمک‌های مردم به استان لرستان ارسال شده است.

بی سابقه‌ترین ماموریت‌ هوانیروز در کمک به مردم لرستان انجام شد

فرمانده هوانیروز ارتش گفت: بالگردهای هوانیروز ۳۰۰ ساعت پرواز کرده وطی آن بیش از ۳۰۰۰ نفر ترابری و۱۲۲تُن بار جابجا شده، بنابراین بی‌سابقه‌ترین ماموریت هوانیروز در کمک به مردم لرستان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در امدادرسانی به مردم سیل‌زده لرستان ۶۲۰ سورتی پرواز انجام شده است؛ اظهارداشت: تا امروز بالگردهای هوانیروز ۳۰۰ ساعت پرواز کرده و طی این پروازها بیش از ۳۰۰۰ نفر ترابری و ۱۲۲ تُن بار جابجا شده است که با توجه به مدت زمان سپری شده از اولین پروازها، می‌توان گفت بی‌سابقه‌ترین ماموریت هوانیروز در امدادرسانی به مردم شریف این استان صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در کناه هلال احمر و سپاه پاسداران یک ماموریت استثنایی در امدادرسانی به مردم سیل زده استان لرستان انجام داده‌ایم، خاطر نشان کرد: خستگی ناپذیری خلبانان هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی و اشتیاق آن‌ها برای امدادرسانی و کمک به هموطنان‌شان در استان‌های سیل زده نکته قابل توجهی در انجام ماموریت مردم یاری نیروی زمینی ارتش محسوب می‌شود.

قربانی افزود: برابر درخواست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر ترابری نفرات متخصص این وزات‌خانه برای ترمیم دکل‌های مخابراتی، بالگردهای هوانیروز این ماموریت مهم را نیز انجام دادند تا بستر ارتباط مخابراتی مناطق سیل زده فراهم شود.

فرمانده هوانیروز ارتش در پایان جابجایی تانکرهای آب و آبرسانی به مناطق سیل زده استان لرستان را از دیگر ماموریت‌های انجام شده توسط هوانیروز ارتش برشمرد و خاطر نشان کرد: برابر تدابیر امیر فرماندهی کل ارتش و امیر فرماندهی نیروی زمینی، هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مجموع و در تمامی استان‌های گرفتار در بحران سیل، با بکارگیری ۲۵ فروند بالگرد اقدامات مردم یاری را پی‌گرفته است.

امدادرسانی کلاه‌سبزهای ارتش به سیل‌زدگان لرستان و گلستان ادامه دارد

امیر سرتیپ دوم امان الهی گفت: تا زمانی که مسئولان تشخیص دهند وجود نیروهای ارتش در مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و لرستان موثر است، ما همچنان در این مناطق حضور خواهیم داشت.

به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم سیروس امان اللهی فرمانده تیپ ۶۵ نیروی مخصوص(نیروهای ویژه هوابرد) نیروی زمینی ارتش در خصوص امدادرسانی این تیپ به سیل‌زدگان گفت: به محض وقوع سیل در استان گلستان در روزهای پایانی سال ۹۷، برابر اوامر فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش، تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد با توجه به تخصص‌های ارزشمندی که از آن‌ها بهره‌مند است، تعداد قابل توجهی از نیروهای خود را با تجهیزات کامل اعم از وسایل شناوری، غواصی، پاراگلایدر و پاراموتور به مناطق سیل زده گلستان اعزام کرد.

وی افزود: با احتساب امروز، بیش از ۲۰ روز است که تکاوران تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد در مناطق سیل‌زده استان گلستان حضور دارند و مشغول امدادرسانی و امداد و نجات در این استان هستند.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد با بیان اینکه تکاوران و غواصان تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد در نجات حادثه‌دیدگان و همچنین پیکرهای غرق‌شده‌های حادثه واژگونی قایق در منطقه گمیشان نقش تاثیرگذاری داشتند، عنوان کرد: پیکر آخرین فوت شده این حادثه هم حدود سه روز پیش توسط تیپ نوهد نزاجا پیدا شد و به خانواده وی تحویل داده شد.

امیر امان‌اللهی در ادامه با اشاره به حضور تکاوران تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد در استان لرستان نیز گفت: به محض وقوع سیل در منطقه پلدختر استان لرستان، تکاوران تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد به فاصله ۷ تا ۸ ساعت و با وسایل کامل و مورد نیاز، از تهران حرکت کردند و وارد پلدختر شدند.

وی گفت: بحرانی‌ترین منطقه پلدختر منطقه «چم‌مهر» است که متاسفانه به صورت صددرصد تخریب شده و امداد و نجات در این منطقه از ابتدا به تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتش سپرده شده است.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد ادامه داد: با توجه به شدت جریان آب رودخانه کشکان در منطقه چم‌مهر و همچنین مشکلات تردد و قطع پل ارتباطی ضلع‌های شرقی و غربی این رودخانه، تنها راه مواصلاتی نیروهای ویژه هوابرد در این منطقه استفاده از قایق و بالگرد بود.

سرتیپ دوم امان‌اللهی با اشاره به این که در حال حاضر، عزیزان هوانیروز پل ارتباطی را میان دو ضلع رودخانه کشکان برقرار کرده‌اند، تصریح کرد: هم‌اکنون تعداد ۴ کمپ در ضلع غربی و ۱ کمپ در ضلع شرقی رودخانه کشکان برای مردم حادثه دیده ایجاد شده است.

وی همچنین عنوان کرد: برخی از مردم حادثه‌دیده روستای چم‌مهر به دلیل اینکه حاضر نبودند خانه و کاشانه خود را ترک و دام‌های خود را رها کنند، نپذیرفتند که توسط بالگردهای هوانیروز به مکان‌های امن منتقل شوند و ما به همین دلیل، علی‌رغم تمام خطراتی که وجود دارد، ۴ کمپ را در ضلع غربی روستای چم‌مهر ایجاد کردیم و در حال حاضر آمادرسانی به صورت ۲۴ ساعته توسط هوانیروز و قایق‌ها به مردم این مناطق انجام می‌شود.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد ادامه داد: به دنبال این هستیم تا امکانات حمام و سرویس بهداشتی را به سرعت در اختیار سیل‌زده‌های ضلع غربی رودخانه کشکان پلدختر قرار دهیم.

امیر امان‌اللهی در پایان با تاکید بر این‌که ما برای خدمت کردن به مردم به استخدام ارتش درآمده‌ایم و بدون هیچ منت و توقعی برای مردم عزیز کشورمان قدم برمی‌داریم، گفت: تا زمانی که مسئولان تشخیص دهند وجود نیروهای ارتش در مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و لرستان موثر است، ما همچنان در این مناطق حضور خواهیم داشت.

دیدار صمیمانه سرلشکر باقری با مردم سیل زده پلدختر
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ضمن حضور در جمع مردم سیل زده پلدختر با آنان در خصوص موانع و مشکلات به گفتگو پرداخت.

سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح که صبح امروز به منظور بررسی آخرین وضعیت سیل زدگان استان لرستان به این استان سفر کرده است ضمن حضور در جمع مردم سیل زده پلدختر با آنان در خصوص موانع و مشکلات به گفتگو پرداخت.

وی که مورد استقبال گرم و صمیمی مردم پلدختر قرار گرفته بود، از نزدیک مشکلات و موانع شهر و سیل زدگان را یررسی کرد و اظهار داشت: با وجود اینکه نیروهای مسلح از بدو شروع سیل به یاری آسیب دیدگان شتافتند، اماگستردگی خرابی‌ها ایجاب می‌کند که حجم امداد رسانی بیشتر شود، از این رو در روزهای آینده اقدامات امدادی گسترده تری صورت می پذیرد.

سرلشکر باقری به مردم اطمینان دادند که نیروهای مسلح تا زمان استقرار آرامش در کنارشان خواهند بود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه سفر برای بررسی وضعیت سیل زدگان استان خوزستان عازم این استان شد.

اولویت‌ نخست سیل‌زدگان آب، برق،گاز و برقراری راه است
معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اولویت‌های نخست وصل آب، برق و گاز است گفت:کمک‌ها باید توزیع مناسب‌تری پیدا کند تا گله‌مندی نباشد.

سردار محمدرضا نقدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:گاز درجاهایی برقرارشده که ان شاالله تکمیل شود و بحث آب در حال کارهای پایانی است.

وی افزود: این‌ها اولویت‌های اول است، اگر آب، برق و گاز مردم وصل شود خیلی از کارها را خود مردم انجام می‌دهند و احتیاج ندارند سربار دستگاه‌های دولتی باشند بنابراین باید این‌ها را زودتر راه بیندازیم.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامیعنوان کرد: اولویتی که از همه مهم‌تر است بحث جاده‌ها است، به‌ویژه جاده‌های روستایی که کار باید در دو مرحله انجام شود، یک مرحله شرایط اضطراری است و باید راه اضطراری درست کنیم تا معابری که قطع‌شده باز شود و بتوان امدادرسانی کرد.

وی بیان کرد: اگر راه باز شود خیلی از مسائل حل می‌شود و مردم خودشان با خرید، فروش و رفت‌وآمد چرخه زندگی‌شان تداوم پیدا می‌کند؛ وقتی راه‌ها بسته است باید به‌عنوان یک نیازمند به هلال‌احمر و دولت و مؤسسات دیگر دستشان دراز باشد، اگر کار زیرساخت‌های اصلی زودتر تمام شود مشکلات روال بهتری پیدا می‌کند.

سردار نقدی تصریح کرد: کمک‌ها باید توزیع مناسب‌تری پیدا کند تا گله‌مندی نباشد به کسی که دورتر است نرسد و کسی که نزدیک‌تر است زیادی اسراف شود، باهمتی که مسئولان دارند و پشت سر هم پیگیری می‌کنند، مردم خیلی خوب از همه‌جا آمدند و استقبال کردند و بازهم باید ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: مردم بدانند کسانی که در شهر پل‌دختر هستند تمام زندگی‌شان زیر گل رفته است، شاید انتظار داشتیم با هشداری که داده می‌شد وسایل خود را به طبقات فوقانی ببرند و درجاهای دیگر نگهداری کنند ولی این اتفاق نیفتاده و تمام زندگی مردم در قسمت غربی شهر و بخشی از قسمت شرقی زیر گل رفته و واقعاً نیازمند کمک‌های اساسی هستند که هم از دولت انتظار داریم کمک‌های جدی‌تری شود و بتوانند کالاهای اساسی را که از دست دادند بازیابی کنند و به زندگی‌شان ادامه دادند.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامیگفت: مردم هم کمک‌های اساسی‌تری کنند تا بتوانند زندگی‌ها دوباره راه بیفتد، درس عبرتی باشد هرجایی که خیلی خشن اتفاق افتاده و ساختمان‌ها به‌کلی از بین رفته است درجاهایی بوده که به حریم رودخانه تجاوز شده، اینکه الآن چند سال خشک‌سالی است و آب کم می‌شود و در حریم رودخانه بیایم نمی‌شود.

وی اظهار داشت: این اتفاقات در هر دوره‌ای می‌افتد و در دوره‌ای شایعات بی‌خودی که می‌گویند سد بالادست را رها کردند دشمن یک سری حرف‌های بی‌خودی می‌زند و این امکان‌پذیر نیست.

سردار نقدی افزود: اگر به دیواره‌های این رودخانه نگاه شود ردهایی مشخص است و خط‌هایی دیده می‌شد که چنین اتفاقی نیز درگذشته افتاده است، باید حریم رودخانه را رعایت کرد؛امیدواریم درس عبرتی باشد تا شهرهایی که در این‌چنین معرضی هستند اصلاح کنند.

۱۰۰۰ سیل‌زده خوزستانی در اردوگاه سپاه خراسان شمالی اسکان یافتند
مسئول سازمان اردویی سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی از اسکان و پذیرایی ۱۰۰۰ نفر از سیل‌زدگان شهرستان حمیدیه در اردوگاه سپاه خراسان شمالی در این شهر خبر داد.

رسول نکوئیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: با توجه به پایان یافتن سفرهای راهیان نور خراسان شمالی از تاریخ 12فروردین، پادگان حمیدیه سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی به طور کامل در حال آماده باش و در اختیار سیل زدگان این شهر قرار گرفته است.

درد و دل‌های یک روحانی از درون کمپ سیل‌زدگان خوزستانی؛ مسئولان به فکر روحیه مردم سیل‌زده باشند+فیلم

وی با بیان اینکه اخطار تخلیه شهر حمیدیه از 13 فروردین صادر شده است افزود: تاکنون بخش زیادی از خانواده‌ها با استفاده از وسایل نقلیه اعم از کامیون و مینی بوس‌های سپاه به پادگان حمیدیه منتقل شدند. درحال حاضر 200نفر همراه با امکانات منازلشان در این پادگان اسکان دارند.

نکوئیان در ادامه تصریح کرد: بحث تغذیه، اسکان مناسب و درمان سیل زدگان که برخی از آنها از لحاظ روحی و روانی دچار اختلال شده‌اند به طور مداوم و با دقت با همکاری هلال احمر در حال پیگیری است.

مسئول سازمان اردویی سپاه خراسان شمالی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به استان خوزستان و شدت گرفتن آن از شب گذشته ‌بینی می‌شود تا پایان امروز قریب به هزار نفر از اهالی شهرستان حمیدیه در این پادگان اسکان پیدا کنند.

هدایت آب کرخه به هورالعظیم توسط سپاه

سعید محمد از انحراف آب رودخانه کرخه به خط‌القعر کنار تپه‌های الله اکبر و هدایت آب به مخازن تالاب هورالعظیم به منظور جلوگیری از آب‌گرفتگی شهرستان‌های سوسنگرد و بستان خبر داد.

به گزارش مشرق، سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در گفت و گویی اظهار داشت: با توجه به حجم آب رها سازی شده از سد کرخه به منظور جلوگیری از آبگرفتگی شهرهای سوسنگرد و بستان، بر اساس مصوبه ستاد بحران خوزستان و تاکید استاندار محترم، به همت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، شب گذشته با انحراف آب رودخانه کرخه به خط القعر کنار تپه های الله اکبر و هدایت آب به مخازن تالاب هور العظیم و همچنین با شکافت در دایک‌های منطقه و لایروبی رودخانه‌های منتهی به تالاب در منطقه رفیع؛ سرعت تخلیه آب بسیار بهبود پیدا کرده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (س) با بیان اینکه عملیات لایروبی و بازگشایی دایک‌ها کماکان توسط ماشین آلات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) ادامه دارد، گفت: در عین حال به رغم اقدامات انجام شده، کماکان حجم آب رها شده بیش از ظرفیت رودخانه های منطقه بوده و لازم است مردم شهرهای در معرض سیلاب بر اساس تصمیمات ستاد بحران استان هوشیارانه اقدام کنند.

ویزیت ۵۰۰۰ سیل‌زده در بیمارستان سیار سپاه

فرمانده مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تاکنون حدود ۵۰۰۰ نفر از مردم پلدختر از خدمات بیمارستان سیار سپاه بهره برده‌اند.

سرهنگ علی صفربخشی فرمانده مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره استقرار بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق‌تخصصی امام حسین (ع) نزسا در کرمانشاه، گفت: این بیمارستان به‌استعداد بیش از ۸۰ نفر کادر تخصصی و پشتیبانی مجهز به بخش‌های اورژانس خواهران و برادران، بخش‌های بستری داخلی زنان و داخلی مردان، اتاق عمل، رادیولوژی و سونوگرافی، آزمایشگاه، داروخانه، دندانپزشکی MRI ،CT Scan در شهر پلدختر مستقر شده است.

وی افزود: در این بیمارستان مطب‌های پزشکان متخصص و فوق‌تخصص رشته‌های داخلی و گوارش، جراحی عمومی، جراحی ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب، جراحی چشم، جراحی گوش، حلق و بینی، جراحی زنان و زایمان، جراحی کلیه و مجاری ادراری، قلب و عروق، اطفال و پزشکان عمومی در منطقه سیل‌زده شهرستان پلدختر استان لرستان اقدام به پذیرش و خدمات بهداشتی درمانی به مردم غیور و شهیدپرور این شهرستان می‌کند.

فرمانده مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه ادامه داد: این بیمارستان از تاریخ ۱۴ فروردین ماه سال جاری اقدام به پذیرش تمامی مراجعین و ارائه خدمات مورد نیاز این عزیزان کرده است و روزانه حدود ۱۸۰۰ نفر جهت ویزیت به این بیمارستان مراجعه می‌کنند که در مجموع قریب به ۵۰۰۰ نفر از این خدمات بهره برده‌اند.

سرهنگ بخشی تصریح کرد: این مرکز با به‌کارگیری بیش از ۲۰ نفر متخصص و فوق‌تخصص رشته‌های مختلف پزشکی و حدود ۴۰ نفر کادر پرستاری و پیراپزشکی در بخش‌های مختلف مشغول ارایه خدمات درمانی به عزیزان سیل‌زده است. این خدمات تا رفع نیاز هموطنان سیل‌زده و بنابه دستور و تدبیر سردار فرمانده محترم نیروی زمینی سپاه و سردار معاون محترم بهداری رزمی این نیرو ادامه دارد و همچنین تا کنون بیش از ۱۰ عمل جراحی سرپایی و گچ‌گیری در این بیمارستان انجام شده است.

سرلشکر باقری در پلدختر: نیروهای مسلح تا زمان استقرار آرامش در کنار مردم خواهند بود

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه گستردگی خرابی ها ایجاب می کند که حجم امداد رسانی بیشتر شود، گفت: نیروهای مسلح تا زمان استقرار آرامش در کنار مردم خواهند بود.

سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح که به منظور بررسی آخرین وضعیت سیل زدگان استان لرستان به این استان سفر کرده است، با حضور در جمع مردم سیل زده پلدختر با آنان در خصوص موانع و مشکلات به گفتگو پرداخت.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح پس از بررسی مشکلات و موانع شهر و سیل زدگان، اظهار داشت: با وجود اینکه نیروهای مسلح از بدو شروع سیل به یاری آسیب دیدگان شتافتند، اماگستردگی خرابی ها ایجاب می کند که حجم امداد رسانی بیشتر شود، از این رو در روزهای آینده اقدامات امدادی گسترده تری صورت می پذیرد.

سرلشکر باقری به مردم اطمینان داد که نیروهای مسلح تا زمان استقرار آرامش در کنارشان خواهند بود.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه سفر برای بررسی وضعیت سیل زدگان استان خوزستان عازم این استان شد.

سرلشکر باقری عازم خوزستان شد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح به منظور بررسی روند امدادرسانی به سیل‌زدگان، عازم خوزستان شد.

سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح که به منظور بررسی روند امدادرسانی یگانهای نظامی به سیل‌زدگان، به استان لرستان سفر کرده بود، در پایان این سفر دوروزه، عازم خوزستان شد.

سردار باقری در این استان نیز با حضور فرماندهان عالیرتبه نظامی روند امدادرسانی به مردم سیل زده این استان را مورد بررسی قرار خواهد داد.

سرلشکر باقری در خرم‌آباد:حداکثر تلاش را برای کمک به سیل‌زدگان می‌کنیم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ان‌شاءالله خدا کمک کند، ما هم حداکثر تلاش را خواهیم کرد که با حداکثر توان در خدمت مردم سیل‌زده باشیم و بتوانیم از آلام و مشکلات مردم بکاهیم.

سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در جمع خبرنگاران در خرم‌آباد اظهار داشت: هدف از حضور در مناطق سیل‌زده این است که از نزدیک و بیشتر با سطح این مشکلی که در سیلاب به وجود آمده آشنا شویم و بهتر بتوانیم امکانات نیروی مسلح را بسیج کنیم. همچنین عرض خداقوتی داشته باشیم به عزیزان ارتش، سپاه و نیروی انتظامی که این چند روز مشغول هستند و طبیعتاً با حضور در مناطق سیل‌زده با مردم صحبت‌هایی خواهیم کرد.

وی افزود: حداکثر تلاش را خواهیم داشت تا با حداکثر توان در خدمت مردم باشیم و بتوانیم از آلام و مشکلات مردم بکاهیم.


بهبود سرعت تخلیه آب با انحراف آب رودخانه کرخه و هدایت آب به مخازن تالاب هور العظیم
سعید محمد از انحراف آب رودخانه کرخه به خط القعر کنار تپه‌های الله اکبر و هدایت آب به مخازن تالاب هور العظیم به منظور جلوگیری از آبگرفتگی شهر‌های سوسنگرد و بستان خبر داد.
به گزارش سپاه نیوز، سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در گفت و گویی اظهار داشت: با توجه به حجم آب رها سازی شده از سد کرخه به منظور جلوگیری از آبگرفتگی شهر‌های سوسنگرد و بستان، بر اساس مصوبه ستاد بحران خوزستان و تاکید استاندار محترم، به همت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، شب گذشته با انحراف آب رودخانه کرخه به خط القعر کنار تپه‌های الله اکبر و هدایت آب به مخازن تالاب هور العظیم و همچنین با شکافت در دایک‌های منطقه و لایروبی رودخانه‌های منتهی به تالاب در منطقه رفیع؛ سرعت تخلیه آب بسیار بهبود پیدا کرده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (س) با بیان اینکه عملیات لایروبی و بازگشایی دایک‌ها کماکان توسط ماشین آلات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) ادامه دارد، گفت: در عین حال به رغم اقدامات انجام شده، کماکان حجم آب رها شده بیش از ظرفیت رودخانه‌های منطقه بوده و لازم است مردم شهر‌های در معرض سیلاب بر اساس تصمیمات ستاد بحران استان هوشیارانه اقدام کنند.
سردار غیب پرور: برخی از خسارات در بخش‌های روستایی هنوز پنهان است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: من با تمام وجود آلام مردم را احساس کردم و ما در تلاش هستیم تا هر چه زودتر از آلام آنان کم کنیم. اما حضور همه دستگاه‌ها می‌تواند آلام آن‌ها را تقلیل دهیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، درباره جلسه شب گذشته ستاد بحران با حضور سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در شهرستان پلدختر گفت: این جلسه با حضور تمام دستگاه‌های مربوط به نیرو‌های مسلح درباره سیل برگزار شد.

وی ادامه داد: امروز صبح و بعد از اقامه نماز جلسه هماهنگی با حضور سپاه‌های استانی و بسیج در دو ساعت برگزار و محل‌های استقرار نیرو‌ها نیز مشخص شد.

سردار غیب پرور درباره سیل ویرانگر اخیر و تبعات آن اظهار کرد: سیل اخیر پیامد‌های بدی را به همراه داشت و باعث وارد آوردن خسارت‌های بسیاری در بخش‌های زراعی، مسکن، پل‌ها و منازل مسکونی مردم شد. پس از بررسی‌های دو روزه، متوجه شدیم برخی از خسارت‌های مردم به ویژه در بخش‌های روستایی هنوز پنهان است.

وی افزود: ۷ سپاه استان به عنوان استان‌های معین لرستان تعیین شد و جلسه امروز ما با حضور فرماندهان این ۷ سپاه به همراه مسئولان بسیج سازندگی به منظور هماهنگی فعالیت‌ها برگزار شد که امیدواریم تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه سبب کاهش آلام مردم آسیب دیده شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین درباره حضور گروه‌های جهادی در امدادرسانی به مردم سیل زده تصریح کرد: حضور این گروه‌ها در مناطق سیل زده استان لرستان به ویژه گروه‌های جهادی متشکل از دانشجویان جوان بسیار چشمگیر است که البته بیشتر این گروه‌ها متعلق به خود لرستان هستند.

وی ادامه داد: حدود ۶ هزار و ۷۰۰ گروه جهادی از سایر نقاط کشور هم در این مناطق حاضر شده اند. هم اکنون گروه‌های جهادی از سراسر کشور هم برای حضور در این مناطق درخواست داشتند که در حال ساماندهی و اعزام آن‌ها به نقاط معین و مشخص شده هستیم.

سردار غیب پرور اظهار کرد: این گروه‌ها از ابتدای تعطیلات بدون هیاهو و به صورت گمنام در حال تلاش و کوشش برای حل مشکلات مردم هستند. برخی از این افراد همان خدام راهیان نور هستند که پس از وقوع این حادثه برای کمک در این مناطق حاضر شدند.

وی افزود: من با تمام وجود آلام مردم را احساس کردم و ما در تلاش هستیم تا هر چه زودتر از آلام آنان کم کنیم. اما حضور همه دستگاه‌ها می‌تواند مشکلات آن‌ها را تقلیل دهد.

رئیس سازمان بسیج مشتضعفین در پاسخ به سوالی مبنی بر سخنان سرلشکر باقری در دیدار مسئولان رهبر انقلاب مبنی لزوم ایجاد یک مدیریت بحران قوی در شرایط فعلی تصریح کرد: بحث‌هایی در آنجا مطرح شد که نیازمند الزامات خود است، چه در زلزله کرمانشاه و چه در سیل آق قلا دستگاه‌ها حضور دارند، ولی همسوسازی و اثر بخش کردن اقدامات آن‌ها بحث دیگری است.

وی در پایان گفت: تمام تلاش‌ها و ظرفیت‌هایی که به صحنه آورده می‌شود نیازمند یک مدیریت واحد و توانمند و مستقل است و ما معتقد به این نوع مدیریت هستیم.

ویزیت ۵۰۰۰ سیل‌زده در بیمارستان سیار سپاه
فرمانده مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تاکنون حدود ۵۰۰۰ نفر از مردم پلدختر از خدمات بیمارستان سیار سپاه بهره برده‌اند.

به گزارش تسنیم، سرهنگ علی صفربخشی فرمانده مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره استقرار بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق‌تخصصی امام حسین (ع) نزسا در کرمانشاه، گفت: این بیمارستان به‌استعداد بیش از ۸۰ نفر کادر تخصصی و پشتیبانی مجهز به بخش‌های اورژانس خواهران و برادران، بخش‌های بستری داخلی زنان و داخلی مردان، اتاق عمل، رادیولوژی و سونوگرافی، آزمایشگاه، داروخانه، دندانپزشکی MRI، CT Scan در شهر پلدختر مستقر شده است.

وی افزود: در این بیمارستان مطب‌های پزشکان متخصص و فوق‌تخصص رشته‌های داخلی و گوارش، جراحی عمومی، جراحی ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب، جراحی چشم، جراحی گوش، حلق و بینی، جراحی زنان و زایمان، جراحی کلیه و مجاری ادراری، قلب و عروق، اطفال و پزشکان عمومی در منطقه سیل‌زده شهرستان پلدختر استان لرستان اقدام به پذیرش و خدمات بهداشتی درمانی به مردم غیور و شهیدپرور این شهرستان می‌کند.

فرمانده مرکز بهداری رزمی غرب نیروی زمینی سپاه ادامه داد: این بیمارستان از تاریخ ۱۴ فروردین ماه سال جاری اقدام به پذیرش تمامی مراجعین و ارائه خدمات مورد نیاز این عزیزان کرده است و روزانه حدود ۱۸۰۰ نفر جهت ویزیت به این بیمارستان مراجعه می‌کنند که در مجموع قریب به ۵۰۰۰ نفر از این خدمات بهره برده‌اند.

سرهنگ بخشی تصریح کرد: این مرکز با به‌کارگیری بیش از ۲۰ نفر متخصص و فوق‌تخصص رشته‌های مختلف پزشکی و حدود ۴۰ نفر کادر پرستاری و پیراپزشکی در بخش‌های مختلف مشغول ارایه خدمات درمانی به عزیزان سیل‌زده است. این خدمات تا رفع نیاز هموطنان سیل‌زده و بنابه دستور و تدبیر سردار فرمانده محترم نیروی زمینی سپاه و سردار معاون محترم بهداری رزمی این نیرو ادامه دارد و همچنین تا کنون بیش از ۱۰ عمل جراحی سرپایی و گچ‌گیری در این بیمارستان انجام شده است.


اقدامات کلاه سبز‌های ارتش در امدادرسانی به سیل زدگان لرستان

به گزارش تسنیم به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم سیروس امان اللهی فرمانده تیپ ۶۵ نیروی مخصوص (نیرو‌های ویژه هوابرد) نیروی زمینی ارتش در خصوص امدادرسانی این تیپ به سیل‌زدگان گفت: به محض وقوع سیل در استان گلستان در روز‌های پایانی سال ۹۷، برابر اوامر فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش، تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد با توجه به تخصص‌های ارزشمندی که از آن‌ها بهره‌مند است، تعداد قابل توجهی از نیرو‌های خود را با تجهیزات کامل اعم از وسایل شناوری، غواصی، پاراگلایدر و پاراموتور به مناطق سیل زده گلستان اعزام کرد.

وی افزود: با احتساب امروز، بیش از ۲۰ روز است که تکاوران تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد در مناطق سیل‌زده استان گلستان حضور دارند و مشغول امدادرسانی و امداد و نجات در این استان هستند.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد با بیان اینکه تکاوران و غواصان تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد در نجات حادثه‌دیدگان و همچنین پیکر‌های غرق‌شده‌های حادثه واژگونی قایق در منطقه گمیشان نقش تاثیرگذاری داشتند، عنوان کرد: پیکر آخرین فوت شده این حادثه هم حدود سه روز پیش توسط تیپ نوهد نزاجا پیدا شد و به خانواده وی تحویل داده شد.

امیر امان‌اللهی در ادامه با اشاره به حضور تکاوران تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد در استان لرستان نیز گفت: به محض وقوع سیل در منطقه پلدختر استان لرستان، تکاوران تیپ ۶۵ نیرو‌های ویژه هوابرد به فاصله ۷ تا ۸ ساعت و با وسایل کامل و مورد نیاز، از تهران حرکت کردند و وارد پلدختر شدند.

وی گفت: بحرانی‌ترین منطقه پلدختر منطقه «چم‌مهر» است که متاسفانه به صورت صددرصد تخریب شده و امداد و نجات در این منطقه از ابتدا به تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتش سپرده شده است.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد ادامه داد: با توجه به شدت جریان آب رودخانه کشکان در منطقه چم‌مهر و همچنین مشکلات تردد و قطع پل ارتباطی ضلع‌های شرقی و غربی این رودخانه، تنها راه مواصلاتی نیرو‌های ویژه هوابرد در این منطقه استفاده از قایق و بالگرد بود.

سرتیپ دوم امان‌اللهی با اشاره به این که در حال حاضر، عزیزان هوانیروز پل ارتباطی را میان دو ضلع رودخانه کشکان برقرار کرده‌اند، تصریح کرد: هم‌اکنون تعداد ۴ کمپ در ضلع غربی و ۱ کمپ در ضلع شرقی رودخانه کشکان برای مردم حادثه دیده ایجاد شده است.

وی همچنین عنوان کرد: برخی از مردم حادثه‌دیده روستای چم‌مهر به دلیل اینکه حاضر نبودند خانه و کاشانه خود را ترک و دام‌های خود را رها کنند، نپذیرفتند که توسط بالگرد‌های هوانیروز به مکان‌های امن منتقل شوند و ما به همین دلیل، علی‌رغم تمام خطراتی که وجود دارد، ۴ کمپ را در ضلع غربی روستای چم‌مهر ایجاد کردیم و در حال حاضر آمادرسانی به صورت ۲۴ ساعته توسط هوانیروز و قایق‌ها به مردم این مناطق انجام می‌شود.

فرمانده تیپ ۶۵ نوهد ادامه داد: به دنبال این هستیم تا امکانات حمام و سرویس بهداشتی را به سرعت در اختیار سیل‌زده‌های ضلع غربی رودخانه کشکان پلدختر قرار دهیم.

امیر امان‌اللهی در پایان با تاکید بر این‌که ما برای خدمت کردن به مردم به استخدام ارتش درآمده‌ایم و بدون هیچ منت و توقعی برای مردم عزیز کشورمان قدم برمی‌‎داریم، گفت: تا زمانی که مسئولان تشخیص دهند وجود نیرو‌های ارتش در مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و لرستان موثر است، ما همچنان در این مناطق حضور خواهیم داشت.

آماده باش پایگاه‌های هوانیروز سپاه در سراسر کشور/ توان بالای بالگرد "MI ۱۷" در امدادرسانی

سردار خانی آرانی گفت: بالگرد‌های هوانیروز در مناطق سیل زده مستقر و مشغول امدادرسانی و انجام ماموریت‌های محوله هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار عباس خانی آرانی معاون هماهنگ کننده هوانیروز نیروی زمینی سپاه درباره امدادرسانی‌های این نیرو در مناطق سیل زده اظهار کرد: بسیاری از پرنده‌های ما در مناطق عملیاتی به دلیل وضعیت دشوار برخی مناطق کشور مشغول خدمت رسانی و انجام وظایف خود هستند.

وی ادامه داد: بنا به ابلاغ فرمانده معظم کل قوا و ستاد کل نیرو‌های مسلح، هوانیروز سپاه از روز سوم فروردین ماه و با توجه به وضعیت سیل استان گلستان و امکانات موجود بلافاصله برای امداد رسانی وارد مناطق سیل زده شدند.

سردار خانی آرانی با بیان اینکه ماموریت هوانیروز سپاه با یک فروند "بالگرد ۲۱۴"در استان گلستان ادامه دارد، اضافه کرد: بالگرد‌های هوانیروز سپاه در مناطق سیل زده مستقر بوده و به امدادرسانی و ماموریت‌های محوله می‌پردازند.

وی افزود: طی آخرین آمار‌های ارائه شده بالگرد‌های ما تاکنون ۱۳۹ سورتی پرواز، ۱۵۰ جابجایی افراد، ۹هزار و ۵۰۰ کیلو جابجایی بار و امدادرسانی در نقاط استان گلستان داشته اند.

سردار خانی آرانی درباره امداد رسانی در استان خوزستان تصریح کرد: با توجه به واگذاری ماموریت امدادرسانی به نیروی هوا فضای سپاه، ما نیز در کنار آن‌ها یک فروند "هلیکوپتر ۲۰۵" که تاکنون مبادرت به جابجایی ۳۵ نفر کرده و ۹ سورتی پرواز و ۱۷ ساعت هم پرواز داشته را به منطقه اعزام کردیم و بالگرد ام آی ۱۷ نیز دیروز به خوزستان اعزام شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین خدمات و امدادرسانی‌ها در استان‌های لرستان و ایلام انجام می‌شود، اظهار کرد: نیرو‌های ما با دو فروند "هلی کوپتر ۲۱۴" و یک فروند" MI ۱۷" تاکنون ۳۷۳ نفر جابجایی، ۵۷ سورتی پرواز، ۳۲ ساعت پرواز و ۱۶ هزار و ۹۰۰ کیلو جابجایی بار جابه‌جا شده است.

سردار خانی آرانی با اشاره به خدمات و امدادرسانی‌ها بالگرد‌های هوانیروز سپاه از سوم تا پانزدهم فروردین ماه بیان کرد: تاکنون با ۶ پرنده بیش از ۷۶ ساعت پرواز، ۲۶هزار و چهارصد کیلوگرم جابجایی بار، ۵۵۸ نفر جابجایی مسافر و ۱۰۵ سورتی پرواز روند امدادرسانی‌ها انجام شده و همچنان ادامه خواهد دارد.

وی درباره کادر پروازی بالگرد‌های اعزامی در مناطق سیل زده خاطر نشان کرد: نیرو‌های بالگرد‌های هوانیروز سپاه متشکل از تیم فنی و تعمیراتی، تکنسین‌های پرواز، مهندسین پرواز و خلبان‌ها، بهمراه سوخت رسان کار‌های عملیات فرودگاهی در این مجموعه بوده و مشغول امدادرسانی به مردم سیل زده استان‌ها هستند.

سردار خانی آرانی با بیان اینکه همه پایگاه‌های هوانیروز سپاه در سطح کشور فعال هستند، یادآور شد: کلیه پایگاه‌ها برای امداد رسانی و انجام ماموریت‌های محوله در آماده باش کامل هستند.

وی درباره استقرار بالگرد‌های هوانیروز سپاه در مناطق سیل زده و امدادرسانی افزود: با توجه به شرایط مناطق سیل زده، قابلیت‌های هلیکوپترهای" MI ۱۷" از همه بالگرد‌ها در این زمینه بالاتر بوده و در امدادرسانی در بهترین وضعیت قرار دارد.

سردار خانی آرانی ادامه داد: بالگرد‌های "MI ۱۷" با توان و قابلیت بالاتر در نقاط حساس بهتر می‌توانند امداد رسانی کنند و هم اکنون در مناطق سیل زده لرستان این بالگرد‌ها به امداد رسانی مشغول هستند.

سرلشکر باقری: حداکثر تلاش را برای کمک به سیل‌زدگان می‌کنیم
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: ان‌شاءالله خدا کمک کند، ما هم حداکثر تلاش را خواهیم کرد که با حداکثر توان در خدمت مردم سیل‌زده باشیم و بتوانیم از آلام و مشکلات مردم بکاهیم

به گزارش تسنیم، رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: ان‌شاءالله خدا کمک کند، ما هم حداکثر تلاش را خواهیم کرد که با حداکثر توان در خدمت مردم سیل‌زده باشیم و بتوانیم از آلام و مشکلات مردم بکاهیم.

سرلشکر باقری در جمع خبرنگاران در مرکز استان لرستان اظهار داشت: هدفم از حضور در مناطق سیل‌زده این است که از نزدیک بیشتر با سطح این مشکلی که در سیلاب به‌وجود آمده آشنا شوم و بهتر بتوانیم امکانات نیروی مسلح را بسیج کنیم و همچنین عرض خدا قوتی داشته باشیم به عزیزان ارتش، سپاه و نیروی انتظامی که این چند روز مشغول هستند و طبیعتاً با حضور در مناطق سیل‌زده با مردم صحبت‌هایی خواهیم کرد.

وی افزود: ان‌شاءالله خدا کمک کند، ما هم حداکثر تلاش را خواهیم کرد که با حداکثر توان در خدمت مردم باشیم و بتوانیم از آلام و مشکلات مردم بکاهیم.
ایجاد پل‌های شناور در شهر‌های سیل زده پلدختر و معمولان
نیروی زمینی ارتش پل‌های شناور به شهر‌های سیل زده پلدختر و معمولان اعزام کرد.

به گزارش تسنیم از پلدختر، به دنبال تخریب و شکسته شدن پل‌های نصب شده بر روی روخانه‌های شهر‌های سیل زده پلدختر و معمولان، گروه ۴۲۲ مهندسی پل شناور خوزستان، پل‌های شناور برای نصب بر رودخانه‌های شهر‌های سیل زده پلدختر و معمولان به این مناطق انتقال و در حال نصب است.

در شهر‌های معمولان و پلدختر، سیل اخیر تمام پل‌های موقت و تعداد زیادی از پل‌های اصلی این مناطق را از بین برد.

جلسه فرماندهی عملیات امداد رسانی نیرو‌های مسلح به سیل زدگان استان لرستان به ریاست سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در محل ستاد فرماندهی لشکر ۸۴ لرستان تشکیل شد.

بر اساس این گزارش، در این جلسه ابتدا فرماندهان نیرو‌های مسلح اعم از سپاه، ارتش، ناجا، ودجا و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گزارشی از مشکلات، موانع و نحوه امداد رسانی به مردم سیل زده را ارایه دادند.

در ادامه راهکار‌های افزایش کمیت و کیفیت خدمات نیرو‌های مسلح مورد بررسی قرار گرفت. در خاتمه نیز سرلشکر باقری ضمن تاکید بر هماهنگی دقیق، تدابیر لازم را به فرماندهان عملیاتی ابلاغ کرد.

سرلشکر باقری در ادامه حضور خود در استان لرستان، در روز آتی از مناطق سیل زده این استان بازدید خواهد کرد.

در این جلسه فرماندهان نیروی زمینی سپاه و ارتش، رئیس سازمان بسیج، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا و معاونین عملیات، اطلاعات و آماد ستاد کل نیز حضور داشتند.

انجام ۱۰۵ سورتی پرواز توسط بالگرد‌های هوانیروز سپاه در مناطق سیل‌زده
هوانیروز نیروی زمینی سپاه با بکارگیری ۶ فروند بالگرد توانسته است ۱۰۵ سروتی پرواز برای امداد رسانی به مناطق سیل‌زده انجام دهد.

به گزارش تسنیم به نقل از روابط عمومی نیروی زمینی سپاه، سردار عباس خانی آرانی معاون هماهنگ کننده هوانیروز نیروی زمینی سپاه با اشاره به اقدامات امدادرسانی هوانیروز نیروی زمینی سپاه، اظهار داشت: ما با بالگرد‌های خود توانستیم در استان‌های مختلف سیل زده اقدامات امدادرسانی را انجام دهیم.

وی افزود: ما ۶ فروند هلیکوپتر را در ۴ استان سیل زده به کار گرفته‌ایم که ۱۰۵ سورتی پرواز انجام داده‌اند و در این صد و پنج سورتی پرواز ۵۵۷ نفر نجات داده شدند و بیش از ۷۶ ساعت پرواز عملیاتی انجام شده که در آن ده‌ها تن اقلام مورد نیاز سیل زدگان جا به جا شده است.

سردار خانی آرانی یادآور شد: در استان‌های لرستان و ایلام هم با سه فروند هلیکوپتر کار می‌کنیم که دو فروند آن میل ۱۷ و یک فروند آن بالگرد ۲۱۴ است. مجموعا در ایلام و لرستان ۳۱ ساعت و ۴۵ دقیقه پرواز عملیاتی در مدت سه روز انجام داده‌ایم که مجموع ۵۷ سورتی پرواز در استان‌های لرستان و ایلام انجام شده است.

معاون هماهنگ کننده هوانیروز نیروی زمینی سپاه با اشاره به سیل در استان گلستان تاکید کرد: ما از روز سوم با یک فروند بالگرد ۲۱۴ در منطقه حضور پیدا کردیم که مجموعا ۳۹ سورتی پرواز به مدت ۲۷ ساعت و ۳۵ دقیقه انجام شده است.

وی با اشاره به اقدامات امدادرسانی هوانیروز نیروی زمینی سپاه در استان خوزستان، گفت: دو فروند بالگرد هم در استان خوزستان مستقر کرده‌ایم که مجموعا ۱۷ ساعت پرواز عملیاتی را در ۹ سورتی پرواز داشته است.

سردارخانی آرانی در پایان خاطرنشان کرد: تا هر زمان که لازم باشد در مناطق سیل زده خواهیم ماند و به یاری عزیزان و مردم عزیز مناطق سیل زده خواهیم شتافت.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال 2024 به انتخاب مجله تایم