سفره مردم؛ هدف مشترک جنگ رسانه‌ای آمریکا و رسانه‌های اپوزیسیون


سفره مردم؛ هدف مشترک جنگ رسانه‌ای آمریکا و رسانه‌های اپوزیسیون

جنگ رسانه ای که دشمنان جمهوری اسلامی با استفاده از بوق های تبلیغاتی خود این روزها کلید زده‌اند مصداق بارز تروریسم اقتصادی است که بی تردید سفره مردم را هدف قرار داده است.

به گزارش جام نیوز، نبرد 40 ساله ایران و غرب این روزها اوج گرفته و بار دیگر دشمنان تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی به کار بسته اند.

از یک سو مقامات آمریکایی در لفاظی های بی اساس ایران را تهدید به حمله نظامی می کنند و از طرف دیگر بازوی رسانه ای آنها یعنی رسانه های فارسی زبان خارج از کشور روزانه از احتمال وقوع درگیری میان ایران و آمریکا خبر داده و در این خصوص با کارشناسان خود به گفت و گو می پردازند.

سفره مردم؛ هدف مشترک جنگ رسانه‌ای آمریکا و رسانه‌های اپوزیسیون

اما این جنگ روانی و فضاسازی های رسانه ای چندان برای مردم ایران نا آشنا نبوده و گویی مانند یک فیلم و پس از چند سال در حال تکرار می باشد.

در سال های 90 تا 92 مقامات دولت وقت آمریکا در سخنرانی های خود همواره از گزینه های روی میز خود برای برخورد با ایران سخن گفته تا تلویحا ایران را تهدید به حمله نظامی کنند.

از سوی دیگر رسانه های فارسی زبان خارج از کشور نیز وظیفه ضریب دادن به این خط خبری را بر عهده داشتند. حسین باستانی، از تحلیلگران بی بی سی فارسی در مقاله ای «پنج الگوی حمله نظامی به ایران» را مطرح کرد و کسری ناجی نیز برای نشان دادن قدرت نیروی نظامی آمریکا به صورت مستقیم از روی ناو ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن گزارشی تهیه کرد. رسانه هایی همچون صدای آمریکا و رادیو فردا نیز در بسیاری از اخبار خود از کلیدواژه جنگ استفاده می کردند.

سفره مردم؛ هدف مشترک جنگ رسانه‌ای آمریکا و رسانه‌های اپوزیسیون

اما نکته جالب توجه آنجاست که در میان این خط رسانه ای و جوسازی های روانی، مذاکرات محرمانه میان ایران و آمریکا در عمان شکل گرفته بود و حتی آمریکایی ها بر خلاف لفاظی های آشکار و رسانه ای، از درخواست خود برای ممنوعیت غنی سازی عقب نشینی کرده بودند.

اما با بررسی التهابات اقتصاد ایران و به تبع آن بازار ارز و سکه در سال های 90 تا 92 و همچنین روزهای اخیر می توان دریافت که یکی از اهداف این تقسیم کار میان دولت آمریکا و رسانه های فارسی زبان خارج از کشور در القای احتمال درگیری نظامی و استفده مکرر از کلیدوژاه «جنگ»، التهاب فضای کسب و کار و اقتصاد ایران است که در نهایت منجر به آسیب به اوضاع معیشتی مردم خواهد شد.

از طرفی اینگونه تهدیدات و ضریب دادن به آن توسط رسانه های وابسته در جهت آماده سازی فضا برای امتیازگیری از جمهوری اسلامی است که البته بارها شکست این سیاست به اثبات رسیده است.

با این وجود می توان گفت جنگ رسانه ای که دشمنان جمهوری اسلامی با استفاده از بوق های تبلیغاتی خود این روزها کلید زده‌اند مصداق بارز تروریسم اقتصادی است که بی تردید سفره مردم را هدف قرار داده است.

اما پایان این قسمت از داستان های تقابل ایران و غرب را مدت ها پیش رهبر انقلاب پیش بینی کرده بودند؛ آنجا که در مرداد ماه 97 فرمودند: «جنگ نخواهد شد؛ مذاکره نخواهیم کرد».



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


انواع لباس‌های نظامی ایران [لباس، کلاه، آرم، علائم و درجه نظامی]