در ادامه جلسه شورای اداری، استاندار خراسان رضوی پشت تریبون رفت و صحبتهایش را روی موضوعات اقتصادی و معیشتی متمرکز کرد. او به دستگاههای متولی کنترل قیمتها مأموریت داد نظارت بیشتر و دقیقتری بر بازار داشته باشند. علیرضا رزم حسینی تأکید کرد: کنترل قیمتها امکانپذیر است اما باید جدیت بیشتری وجود داشته باشد تا از گرانیهای مضاعف جلوگیری شود.
او در ادامه صحبتهایش، مدیران دستگاههای اجرایی را به خوشرویی در ارتباط با مردم توصیه کرد و گفت: همه مردم باید احساس کنند مدیران به دنبال گرهگشایی از مشکلات آنها هستند.
وی بیان کرد: در شرایط فعلی ضرورت دارد برای خدمترسانی شایستهتر به مردم و عبور از مشکلات در عرصههای مختلف اقتصادی، تلاش مضاعفی داشته باشیم و مطابق با شرایط امروز تصمیمگیری کنیم. لذا انتظار میرود مدیران دستگاهها و فرمانداران تلاش خود را مضاعف کنند.
رزمحسینی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری بر لزوم حفظ انسجام و وحدت داخلی تأکید دارند ادامه داد: در شرایطی که دشمن روی نتایج جنگ اقتصادی برای مقابله با جمهوری اسلامی حساب کرده است، باید به دور از اختلاف نظرهای سیاسی، دست به دست هم بدهیم و زیر چتر ولایت فقیه، انسجام داخلی را به طور کامل حفظ کنیم.
استاندار به مدیران کمکار هم تذکر داد و با اشاره به گلایه فرمانداران از برخی مدیران کل دستگاههای اجرایی بابت سرکشی نکردن به ادارات تابع خود گفت: تعجب نکنید! مدیری در استان وجود دارد که در سال ٩٧ حتی یک بار هم به یکی از شهرستانهای با فاصله اندک تا مشهد سفر نکرده است. او سپس به معاونت مدیریت و منابع انسانی استانداری مأموریت داد در جلسه آینده گزارشی درباره میزان فعالیت مدیران در سفر به شهرستانها ارائه کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی هم در این جلسه با اذعان به اینکه در برنامهریزیهای حوزه آب کمتر به موضوع تغییرات شدید بارشی توجه شده است گفت: متأسفانه در نتیجه همین بیتوجهیها خسارتهای بسیاری متحمل شدهایم.
آنطور که محمد علایی گزارش داد، از ابتدای سال آبی، یعنی ابتدای مهرماه سال ٩٧، ٢٨٣ میلیمتر بارش در استان به ثبت رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ١٣۴ درصد رشد داشته است.
به گفته او، هماکنون ٩۶٢ میلیون متر مکعب آب پشت سدهای استان ذخیره شده در حالی که حجم آب سدها در سال گذشته ٣۵٧ میلیون متر مکعب بوده است و رشد صدوهفتاددرصدی را نشان میدهد.
ابوالفضل مکرمیفر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، هم در این جلسه اینطور گفت: سال گذشته برای ۶٧٠ نفر در حوزه صنایع دستی اشتغال پایدار ایجاد شد و اگر به این موضوع توجه شود، مهاجرت از روستاها به شهرها کاهش خواهد یافت.