به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر حجی شامگاه دوشنبه در نشستی با موضوع ترویج کشت گیاهان دارویی در جهاد کشاورزی شاهرود ضمن بیان اینکه ۱۳۶ تن زیره سبز از مزارع شهرستان برداشت میشود، تاکید کرد: سطح کشت زیره سبز ۱۷۰ هکتار است.
وی با اشاره به آب و هوای مناسب برای کشت این محصول خاطرنشان کرد: شاهرود به دلیل تنوع آب و هوایی ظرفیت تولید این محصول را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود همچنین خاطر نشان کرد: تنوع آب و هوایی در این شهرستان پتانسیل کشت و تولید اکثر گیاهان دارویی را در آن فراهم کرده که کشت زیره یکی از این محصولات است.
حجی با اشاره به زمان برداشت محصول زیره گفت: برداشت این محصول از اواسط خرداد ماه شروع شده و تا اواسط تیرماه ادامه دارد که برآورد میشود.
وی همچنین گفت: کشت این محصول به علت سازگاری آن در برابر کم آبی و دارا بودن توجیه اقتصادی، مهم است.
به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر حجی شامگاه دوشنبه در نشستی با موضوع ترویج کشت گیاهان دارویی در جهاد کشاورزی شاهرود ضمن بیان اینکه ۱۳۶ تن زیره سبز از مزارع شهرستان برداشت میشود، تاکید کرد: سطح کشت زیره سبز ۱۷۰ هکتار است.
وی با اشاره به آب و هوای مناسب برای کشت این محصول خاطرنشان کرد: شاهرود به دلیل تنوع آب و هوایی ظرفیت تولید این محصول را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود همچنین خاطر نشان کرد: تنوع آب و هوایی در این شهرستان پتانسیل کشت و تولید اکثر گیاهان دارویی را در آن فراهم کرده که کشت زیره یکی از این محصولات است.
حجی با اشاره به زمان برداشت محصول زیره گفت: برداشت این محصول از اواسط خرداد ماه شروع شده و تا اواسط تیرماه ادامه دارد که برآورد میشود.
وی همچنین گفت: کشت این محصول به علت سازگاری آن در برابر کم آبی و دارا بودن توجیه اقتصادی، مهم است.