لیلا حاتمی بازیگر موفق سینما و تلویزیون ایران در ۹ مهر ۱۳۵۱ در تهران متولد شده است. وی تنها فرزند علی حاتمی کارگردان مشهور و زری خوشکام هنرپیشه سینما و نیز همسر علی مصفا بازیگر کشورمان می باشد. در ادامه با بیوگرافی لیلا حاتمی بیشتر آشنا می شوید.
بیوگرافی لیلا حاتمی به همراه عکس های خانوادگی اش
لیلا حاتمی بازیگر ۴۶ ساله ایرانی به واسطه حضور در خانواده ای هنرمند از همان دوران کودکی وارد عرصه بازیگری شد. وی بعد از گرفتن دیپلم در رشته ریاضی فیزیک تصمیم به تحصیل در رشته مهندسی برق در موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان گرفت، اما بعد از دو سال از تحصیل در این رشته انصراف داد و به دانشگاه لوزان در سوئیس رفته و ادبیات فرانسه خواند، اما به دلیل بیماری پدرش در سال ۱۳۷۵، تحصیل در این رشته را نیز نیمه کاره رها کرد و به ایران بازگشت.
شروع حرفه ای بازیگری لیلا حاتمی با بازی در نقش کودکی کمال الملک در فیلم »کمال الملک» به کارگردانی پدرش، علی حاتمی در سینما اتفاق افتاد.
بازی در فیلم «دلشدگان» ساخته علی حاتمی در سال ۱۳۷۰ دومین اثر سینمایی وی می باشد. پس از آن در فیلم موفق «لیلا» به کارگردانی داریوش مهرجویی نقش یک زن نازا را بازی کرد که برای ایفای نقش در این فیلم سینمایی، دیپلم افتخار جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرد.
وی در فیلم سینمایی «آب و آتش»، نقش یک زن روسپی را ایفا می کرد که در این فیلم نیز خوش درخشید. بازی در فیلم «جدایی نادر از سیمین» ساخته اصغر فرهادی در سال ۱۳۸۹ موجب حضور وی به همراه دیگر بازیگران فیلم در جشنواره فیلم برلین شد. وی در این جشنواره به همراه ساره بیات و سارینا فرهادی برنده جایزه خرس نقره ای برای بهترین گروه بازیگران زن شد. گویا لیلا حاتمی به دلیل حضور در فیلم «پله آخر» به کارگردانی همسرش علی مصفا در این مراسم حضور نداشت.
فیلم جدایی نادر از سیمین که به عنوان نامزد اسکار در جشنواره کن انتخاب شده بود، توانست برنده جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان از این جشنواره و نیز چند جشنواره معتبر دیگر شود.
لیلا حاتمی در طی سال های بازیگری اش با کارگردان های صاحب نامی کار کرده است. بیشترین همکاری وی با داریوش مهرجویی در فیلم های لیلا، میکس، آسمان محبوب و نارنجی پوش می باشد که در فیلم لیلا وی توانست یکی از به یاد ماندنی ترین نقش های خود را بر جای بگذارد. بعد از آن وی با علی مصفا، حمید نعمت الله، فریدون جیرانی، علیرضا رئیسیان و مرحوم علی حاتمی بیشترین همکاری را داشته است.
لیلا حاتمی به چند زبان زنده دنیا از جمله انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی و فارسی تسلط دارد، از این رو در کار ترجمه کتاب و برخی آثار هنری فعالیت داشته است.
زندگی شخصی
لیلا حاتمی و علی مصفا در سال ۱۳۷۷ با یکدیگر ازدواج کردند. آن دو در فیلم لیلا به کارگردانی داریوش مهرجویی همبازی بودند که این آشنایی در نهایت به ازدواج ختم شد. ثمره ازدواج آنها دو فرزند دختر و پسر به نام های عسل و مانی می باشد.
اکنون بعد از آشنایی با بیوگرافی لیلا حاتمی ، دعوت می نماییم تا از عکس های جدید و متنوع وی و نیز تصاویر خانوادگی منتشر شده اش در سایت های مختلف دیدن نمایید.
عکس زیبای لیلا حاتمی
لیلا حاتمی و علی مصفا در جشنواره فیلم فجر عکس اینستاگرامی لیلا حاتمی لیلا حاتمی به همراه همسر و مادرش در جشنواره فجر
عکس حامد بهداد، لیلا حاتمی و همسرش در کنار داریوش مهرجویی
عکس لیلا حاتمی پوشش لیلا حاتمی در جشنواره خارجی
عکس لیلا حاتمی و فرزندانش
لیلا حاتمی و همسرش در نمایی از یک فیلم سینمایی پیمان معادی و لیلا حاتمی در اکران فیلم بمب، یک عاشقانه ساده
عکس خانوادگی لیلا حاتمی
عکس جدید لیلا حاتمی
عکس جذاب لیلا حاتمی
عکس و بیوگرافی لیلا حاتمی
تیپ سفید لیلا حاتمی در یک مراسم عکس لیلا حاتمی در جشن خانه سینما
عکس لیلا حاتمی و مادرش
لیلا حاتمی و پیمان معادی در جشنواره فیلم فجر
فیلم شناسی لیلا حاتمی
فیلم های سینماییقاتل وحشی (۱۳۹۷)، مردی بدون سایه (۱۳۹۷)، ما همه با هم هستیم (۱۳۹۷)، خوک (۱۳۹۶)، بمب یک عاشقانه ساده (۱۳۹۶)، حکایت دریا (۱۳۹۵)، رگ خواب (۱۳۹۴)، من (۱۳۹۴)، دوران عاشقی (۱۳۹۳)، در دنیای تو ساعت چند است؟ (۱۳۹۲)، سر به مهر (۱۳۹۱)، نارنجی پوش (۱۳۹۰)، پله آخر (۱۳۸۹)، آشنایی با لیلا (۱۳۸۹)، جدایی نادر از سیمین (۱۳۸۹)، سعادت آباد (۱۳۸۹)، آسمان محبوب (۱۳۸۸)، چیزهایی هست که نمی دانی (۱۳۸۸)، پرسه در مه (۱۳۸۸)، چهل سالگی (۱۳۸۷)، بی پولی (۱۳۸۷)، شیرین (۱۳۸۷)، هر شب تنهایی (۱۳۸۶)، شاعر زباله ها (۱۳۸۴)، حکم (۱۳۸۳)، سالاد فصل (۱۳۸۳)، سیمای زنی در دور دست (۱۳۸۲)، ارتفاع پست (۱۳۸۰)، ایستگاه متروک (۱۳۸۰)، مربای شیرین (۱۳۷۹)، آب و آتش (۱۳۷۸)، میکس (۱۳۷۸)، شیدا (۱۳۷۷)، لیلا (۱۳۷۵)، دلشدگان (۱۳۷۰)، کمال الملک (۱۳۶۳)
مجموعه های تلویزیونیپریدخت (۱۳۸۶)، کیف انگلیسی (۱۳۷۸)، زیر گنبد کبود (۱۳۶۱)، هزار دستان (۱۳۶۷)، نهنگ آبی (۱۳۹۸)
دیگر آثار ویانیمیشن آخرین داستان (۱۳۹۶، گوینده نقش شهرزاد)، مستند از ایران : یک جدایی (۱۳۹۲، بازیگر)، قالی ایرونی ما ( ۱۳۸۹، گوینده گفتار متن)، فیلم پله آخر (۱۳۸۹، طراح صحنه)، مستند مهرجویی : کارنامه چهل ساله (۱۳۸۸، بازیگر)، مستند فیلمی کوتاه درباره «حکم» ( ۱۳۸۸)، قایق های من (۱۳۸۴، راوی)، در جستجوی شهرزاد (۱۳۸۱، گوینده گفتار متن)، هم سایه (۱۳۸۰، طراح صحنه و لباس و مسوول تدارکات)، فریب شعر (۱۳۷۶، طراح صحنه)، جهان پهلوان تختی (۱۳۷۵، دستیار دوم کارگردان)
لیلا حاتمی تا کنون داوری جشنواره های زیر را برعهده داشته است : جشنواره فیلم کوتاه دبی (۲۰۰۱) جشنواره فیلم کارلووی واری (۲۰۰۶) جشنواره فیلم مراکش (۲۰۱۱) جشنواره فیلم دوویل (۲۰۱۱) جشنواره فیلم رم (۲۰۱۲) جشنواره فیلم کاستندورف (۲۰۱۲) جشنواره فیلم پرتقال طلایی ترکیه (۲۰۱۳) شصت و هفتمین دوره جشنواره کن (۲۰۱۴)امیدواریم مطالعه بیوگرافی لیلا حاتمی بازیگر محبوب و موفق تلویزیون و سینمای کشورمان مورد پسند دوستداران و علاقمندان وی قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای خواندن بیوگرافی سایر هنرمندان و افراد مشهور و تماشای تصاویر جدید و متنوع آنها می توانید به قسمت عکس بازیگران رجوع کنید.
منبع : آرگا