چیپس نوعی اسنک است که از برش سیب زمینی به صورت ورقه های نازک و سرخ کردن آن در روغن تهیه می شود که برای مزه دار و خوش طعم کردن آن از نمک و دیگر افزودنی ها استفاده می کنند. در ادامه می توانید با طرز تهیه چیپس سرکه ای در منزل آشنا شوید.
در مطالب قبلی آرگا با با دستور تهیه انواع اسنک و چیپس خانگی از جمله طرز تهیه چیپس ترد، طرز تهیه اسنک سیب زمینی و طرز تهیه اسنک سبزیجات آشنا شدید، اما اگر علاقمند به یادگیری چیپس سرکه ای خانگی هستید، می توانید این مطلب از آموزش آشپزی را دنبال کنید.
مواد لازم
سیب زمینی : ۲ عدد سرکه : ۳ قاشق غذاخوری نمک : نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری یخ : یک لیوان آب : به مقدار لازمطرز تهیه چیپس سرکه ای
برای تهیه چیپس سرکه ای، در ابتدا سیب زمین ها را خوب شسته و پوست بگیرید و سپس آنها را به صورت ورقه های بسیار نازکی برش بزنید.
سپس سرکه، نمک، بکینگ پودر و یخ را درون ظرف گودی ریخته و هم بزنید تا نمک و بکینگ پودر خوب به طور کامل با هم ترکیب شوند و سپس مقداری آب اضافه می کنیم.
منبع : آرگا