محمدرضا احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرحهای مشارکتی با ۸ میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف عمرانی، ساخت مجتمعهای تجاری و طرحهای گردشگری اجرا خواهند شد.
احمدی اضافه کرد: از مجموع طرحهای سرمایهگذاری که به فراخوان گذاشته شده، تاکنون ۵ طرح با حدود ۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری در مرحله عملیات اجرایی قرار دارد.
وی گفت: این طرحها در سال گذشته مورد تصویب شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه قرار گرفته و امید است تمامی این طرحها به زودی عملیاتی شوند.
شهردار مراغه افزود: همچنین ۱۳طرح مشارکتی در برای سالجاری از جمله ساخت مجتمع تفریحی و رفاهی تاج سد علویان و مجتمع تجاری و رفاهی میدان گاز، مجتمع خدمات خودروهای سنگین در پایانه مسافری و ساخت باغ گلها و پرندگان در دست مطالعه است.
احمدی ادامه داد: همچنین ۱۲ طرح مشارکتی نیز در مرحله عقد قرارداد بوده که از آن جمله میتوان به پروژه تفریحی و گردشگری زیپ لاین، احداث مجتمع ۸۵ واحدی با مشارکت بخش خصوصی، مجتمع تجاری فرهنگی و درمانی جام جم، طرح توسعه پارک شادی و طرح بزرگ احداث مسکن امید با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) اشاره کرد.
وی اضافه کرد: جذب سرمایهگذار از رویکردهای های مهم شهرداری بوده تا با شناسایی زمینهها و فرصتهای سرمایهگذاری بستر مناسبی برای ورود بخش خصوصی در راستای توسعه زیر ساختها و فضاهای شهری و مشارکت با شهرداری در عمران شهری ایجاد شود.
وی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و کاهش درآمد شهرداریها، تعامل و مشارکت سرمایهگذاران و شهرداریها موجب رونق و توسعه شهر خواهد شد.
وی افزود: همراهی و سرمایهگذاری های شهروندان و سرمایهگذاران بومی در طرحهای عمرانی، تجاری و گردشگری مراغه، میتواند زمینهساز رشد و بالندگی شهر در آینده نزدیک باشد.
مراغه به عنوان بزرگترین شهر آذربایجانشرقی بعد از تبریز با بیش از ۱۸۶ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز استان قرار گرفته و در ابتدای دوران فرمانروایی ایلخانان مغول، پایتخت این سلسله بوده است.
۳۰۷۷/۷۴۸۷