2.5 هزار میلیارد ریال پروژه راهسازی فعال در دزفول در دست اجرا است
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: دو هزار میلیارد و 500 میلیون ریال، میزان اعتبار طرح های فعالی است که در حوزه راه شهرستان دزفول در حال اجرا هستند.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، عباس پاپی زاده ظهر یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دزفول در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان، ضمن گرامیداشت ایام دهه ولایت، اظهار کرد: همه ما در چارچوب حوزه وظایف موظف به ترویج فرهنگ ولایت می باشیم چرا که یکی از دغدغه های مهم کشور و یکی از عوامل اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی مبحث ولایت بوده است.
وی با بیان اینکه مردم ایران حول محور ولایت جمع هستند و ولایت فقیه به محور وحدت تبدیل شده، افزود: هر زمان که اتفاق و یا مشکلی در کشور رخ داده با حضور ولایت بوده که مشکلات رفع شده اند.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش اساسی مردم دزفول در سرنوشت کشور طی برهه های مختلف، عنوان کرد: محرومیت های موجود حق دزفول نیست و همه مسئولان باید با همت و تلاش در راستای محرومیت زدایی و پیشرفت این شهرستان در حوزه های مختلف گام بردارند.
پاپی زاده اضافه کرد: در سطح شهر، مردم با مشکلاتی همچون پایین بودن سرانه فضای سبز، کمبود مکان های تفریحی و مشکلات زیرساختی متعدد در معابر مواجه هستند، از سویی برخی از مناطق حاشیه ای و روستاها نیز در زمینه مهمترین زیرساخت ها و امکانات دچار مشکل هستند.
احداث ۸ بیمارستان در دزفول
وی بیان کرد: در سال های ۹۱ و ۹۲ شهرستان دزفول از نظر شاخص های مختلف در حوزه هایی همچون راه و بهداشت و درمان رتبه نامناسبی در بین شهرستان های استان داشت به گونه ای که از بین ۲۷ شهرستان استان دزفول از نظر حوزه راه در رتبه ۲۳ بود ضمن اینکه در حوزه بهداشت و درمان نیز در هیچکدام از روستاهای شهرستان بیمارستانی وجود نداشت و در سطح شهر نیز صرفا دو بیمارستان خیرساز فعال بودند.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک زمانی دغدغه مردم حل مشکل سیستم های خنک کننده بیمارستان گنجویان بود اما طی سال های اخیر نه تنها این مشکل مرتفع گشت بلکه تمام بخش های این بیمارستان توسعه یافت و بخش های دیگری نیز به این بیمارستان اضافه شد.
پاپی زاده با اشاره به وقوع انقلاب بهداشتی و درمانی در دزفول طی سالهای اخیر، عنوان کرد: خوشبختانه از سال ۹۱ به بعد در راستای طرح توسعه متوازن، مجوز احداث هشت بیمارستان برای مناطق مختلف دزفول اخذ شد تا با این کار از سرریز بیماران غیرضروری به بیمارستانهای دزفول جلوگیری شود و با این کار، بیمارستانهای سطح شهر به سمت فعالیتهای فوق تخصصی سوق یابند.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از این تعداد بیمارستانهای در حال احداث، چهار بیمارستان به صورت درمان بستر در بخشهای چهارگانه دزفول در حال احداث هستند، اظهار کرد: بیمارستان درمان بستر بخش چغامیش در روستای خیبر احداث و تجهیز شده و پس از تأمین نیروی انسانی بهره برداری خواهد شد.
پاپی زاده با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی بیمارستان بخش سردشت و پیشرفت ۸۰ درصدی بیمارستان بخش شهیون، افزود: بیمارستان بخش مرکزی دو بار تأمین اعتبار شده اما به دلیل اختلاف نظر مسئولان بخش در زمینه محل احداث تاکنون به نتیجه نرسیده اما در حال پیگیری است.
وی همچنین توضیح داد: این چهار بیمارستان هر کدام از ۱۰ تا ۱۵ تخت و بالغ بر ۵۰ نیروی انسانی از جمله پرستار، جراح عمومی و متخصص برخوردار خواهند بود.
پاپی زاده با اشاره به بازسازی و نوسازی تمامی بخشهای بیمارستان بزرگ دزفول (گنجویان) طی چندسال اخیر، گفت: بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابه دزفول به عنوان بزرگترین بیمارستان خوزستان در حال احداث و پیشروی تا طبقه هفتم است. ۵۰ درصد از بودجه این بیمارستان که در کنار بیمارستان یازهرای دزفول در حال احداث است توسط دولت و ۵۰ درصد نیز توسط بنیاد مستضعفان و بنیاد برکت تأمین شده است.
بیمارستان زنان و زایمان احداث شد
وی عنوان کرد: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان دزفول از مدتی پیش احداث شده و پیشرفتهترین تجهیزات نیز در آن نصب شده که به محض تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، به عنوان تنها بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان در خوزستان به بهره برداری خواهد رسید.
نماینده مردم دزفول در مجلس با اشاره به پیگیریهای انجام داده برای تأمین نیروی انسانی این بیمارستان، اضافه کرد: این بیمارستان دارای ۱۱۰ تخت و ۲۷ اتاق ال دی آر است.
پاپی زاده با اشاره به بهره برداری از بیمارستان تأمین اجتماعی دزفول در سال جاری، اشتغال مستقیم این بیمارستان را ۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: این بیمارستان در مرحله نصب تجهیزات است و مجوز استخدام نیروی انسانی آن به زودی صادر می شود ضمن اینکه با بهره برداری از این بیمارستان ۲۵۰ هزار نفر از مردم شهرستان می توانند خدمات رایگان از تامین اجتماعی دریافت کنند.
وی با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان شهرستان دزفول به سمت تخصص و فوق تخصص پیش رفته، یادآور شد: این هشت بیمارستان بین دو تا سه هزار اشتغال مستقیم و دائمی در حوزه درمان دزفول ایجاد خواهند کرد.
انقلاب در حوزه آب و فاضلاب دزفول
وی با اشاره به مشکلات دزفول در حوزه آب و فاضلاب، گفت: شبکه آب و فاضلاب دزفول مربوط به چهار دهه پیش بوده و در این حوزه کار اساسی صورت نگرفته بود به گونه ای که پس از برآوردهای صورت گرفته مشخص شد رفع مشکلات و کمبودهای حوزه آب و فاضلاب دزفول نیازمند ۴ هزار میلیارد ریال اعتبار است.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طی چند سال اخیر با پیگیری های صورت گرفته بخشی از این اعتبار برای اجرای چند طرح مهم تامین شده، افزود: در حال حاضر طرح خط انتقال آب برای ۳ قسمت مرکز، شرق و غرب دزفول در حال اجرا و رو به اتمام است. با اجرای کامل طرح جامع آبرسانی دزفول، نیاز این شهر به آب تا ۴۰ سال آینده تامین می شود.
پاپی زاده با بیان اینکه بزرگترین پروژه فاضلاب خوزستان در دزفول در حال اجراست، افزود: علاوه بر اجرای طرح فاضلاب در مرکز شهر دزفول ، پروژه انتقال فاضلاب زیباشهر به تصفیه خانه که سلامت آب کل شهر را تهدید می کند نیز در دستور کار است.
بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه راه
وی در ادامه با بیان اینکه حدود ۲ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پروژه فعال در حوزه راه در دزفول در حال اجرا است، عنوان کرد: پروژه راه چهارراه آوج به هفت تپه ظرف ۳ ماه آینده به بهره برداری می رسد، این طرح مسیر دزفول به اهواز را ۲۰ کیلومتر کاهش می دهد.
پاپی زاده همچنین از پیشرفت ۴۰ درصدی فاز نخست جاده پاشنه زاگرس خبر داد و افزود: طول این محور حدود ۲۲۰ کیلومتر است. این طرح شمال خوزستان را از طریق سردشت دزفول به اندیکا، ایذه و چهارمحال و بختیاری وصل می کند که یک مسیر مهم و ترانزیتی برای ارتباط شمال خوزستان به استان اصفهان و قسمت مرکزی کشور است.
وی پاشنه زاگرس را مهمترین جاده شمال خوزستان و دومین جاده مهم در خوزستان برشمرد و توضیح داد: با پیگیری های صورت گرفته ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از طریق وزارت نفت برای این طرح در نظر گرفته شده است.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زیرساخت های دزفول برای جذب سرمایه گذاران فراهم شده و در حال توسعه است، افزود: پس از راه اندازی فاز اول و دوم کارخانه فولاد و بهره برداری از ده ها کارگاه کوچک و بزرگ دزفول به عنوان شهر صنعتی استان مطرح است.
پاپی زاده اضافه کرد: احداث دو کارخانه چغندرقند جدید نیز در دستور کار است که مراحل اولیه احداث این دو کارخانه طی شده است.
وی در ادامه با اشاره به دستور کار نشست شورای اداری مبنی بر گرامیداشت سالروز اقامه اولین نماز جمعه کشور، گفت: نماز جمعه نماد وحدت و همدلی مسئولان و مردم و مکانی برای حضور تمام احزاب و جریانات با وجود تمام اختلافات فکری است. طی ۴۰ سال گذشته فتنه های پیچیده ای از سوی دشمن طراحی شده اما این فتنه ها با برپایی یک نماز جمعه و خطبه های رهبری خنثی شده اند.
پاپی زاده همچنین با اشاره به وجود برخی اختلاف نظرها در بین مسئولان شهرستان در راستای اجرای قوانین، آیین نامه ها و تبصره ها، تاکید کرد: این اختلاف نظرها طبیعی است اما هدف همه مدیران شهرستان در تمام حوزه ها باید توسعه و اعتلای دزفول و رفع دغدغه ها و مشکلات مردم باشد.
مهر