پس از انقلاب آثار فاخر شعرا فرهنگ علوی و فاطمی را به تصویر کشیدهاند
مجاهدی گفت: اگرچه هنوز در زمینه توحید، اخلاق و عرفان کمکارهایی در شعر آئینی وجود دارد اما در عرصه اشعار پایداری، مقاومت و عاشورایی شاهد آثار فاخری هستیم که فرهنگ علوی و فاطمی را با نهایت هنرمندی به تصویر میکشند.
به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «محمدعلی مجاهدی» امروز (دوشنبه، ۱۴ مرداد) در نشست خبری کنگره ملی «شعر اربعین» که در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: قبل از بعثت پیامبر(ص) موضوع اشعار بیشتر عیش، رزم و بزم و .... بود به همین دلیل شعرا با پیامبر(ص) مخالفت میکردند.
دبیر علمی کنگره ملی شعر اربعین با بیان اینکه شعرای مخالف پیامبر(ص) اشعاری در تمسخر حضرت(ص) به کودکان آموزش میدادند که مقابل ایشان خوانده شود، تصریح کرد: این اشعار بسیار حضرت رسول(ص) را آزار میداد بر همین اساس ایشان خطاب به شعرای مسلمان فرمودند با آنها مقابله کنید که جبرئیل هم شما را یاری میکند.
وی با بیان اینکه پیش از انقلاب اسلامی شعر آئینی و ولایی در انجمنهای شعری جایگاه نداشت، گفت: زیرا اعتقاد داشتند که شعر مذهبی و آئینی حرفی برای گفتن ندارد اما پس از انقلاب به ویژه در دو دهه اخیر این جسن از شعر به شکوفایی خوبی رسیده است.
دبیر علمی کنگره ملی شعر اربیعین افزود: شعر آئینی پس از ۱۱۰۰ سال به این ثمره رسیده است اگرچه هنوز در زمینه توحید، اخلاق و عرفان کمکارهایی وجود دارد اما در عرصه اشعار پایداری، مقاومت و عاشورایی شاهد آثار فاخری هستیم که فرهنگ علوی و فاطمی را با نهایت هنرمندی به تصویر میکشند.
مجاهدی در پایان خاطرنشان کرد: امروز شاعران جوان آئینی به برکت انقلاب اسلامی و عنایت اهلبیت(ع) آثاری را خلق کردند که ماندگاری خوبی خواهد داشت. اثرگذاری نوحه بیشتر از شعر است اما آسیب بیشتری هم دارد که باید درباره آن دقت فراوان شود.
پایان پیام/487