تدریس شیوه آموزشی زبان انگلیسی «هشت» در مراکز جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری


تدریس شیوه آموزشی زبان انگلیسی «هشت» در مراکز جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری

مدیر گروه زبان‌های خارجی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری گفت: تدریس مجموعه آموزشی «هشت» از بهار سال جاری در استان آغاز شده و در حال حاضر 200 زبان‌آموز با این شیوه آموزشی مشغول یادگیری زبان انگلیسی هستند.
سلمان نجاتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا - منطقه چهارمحال و بختیاری - با بیان اینکه «طرح ملی تألیف اولین مجموعه کتب بومی آموزش زبان انگلیسی» از سال 1392 در جهاد دانشگاهی کشور آغاز شد، اظهار کرد: نتیجه چندین سال مطالعات پایه‌ای و دستیابی به دانش فنی برای تدوین این مجموعه منجر به انتشار بسته آموزشی «هشت» شد که مورد استقبال مدرسان و زبان‌آموزان در سراسر کشور قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: تدریس این شیوه آموزشی سال گذشته و به صورت آزمایشی در مراکز جهاددانشگاهی چهار استان آغاز شد و از زمستان 97 در تمام مراکز جهاد دانشگاهی کشور و در ترم‌های یک و دو به صورت رسمی تدریس می‌شود.
نجاتی در خصوص آموزش این شیوه آموزشی در مراکز جهاد دانشگاهی استان، تصریح کرد: تدریس این مجموعه آموزشی در استان با یک ترم تأخیر از بهار سال جاری آغاز شد و در حال حاضر 200 زبان‌آموز در ترم‌های یک و دو با شیوه آموزشی هشت مشغول یادگیری زبان انگلیسی هستند.
وی با اشاره به اینکه این مجموعه به مرور و با پیشروی در ترم‌های بالاتر جایگزین شیوه آموزشی قبلی (top Notch) می‌شود، افزود: این مجموعه که به مبارکی وجود مقدس امام هشتم با عنوان «هشت» تولید و ارائه شده، مجموعاً شامل 16 جلد کتاب در 8 سطح است و نیاز علمی زبان‌آموزان جهاد دانشگاهی را جهت حضور در آزمون‌های بین‌المللی، از جمله تافل و آیلتس، فراهم می‌کند.
نجاتی در خصوص ویژگی برجسته این مجموعه آموزشی، تأکید کرد: مجموعه «هشت» از لحاظ محتوای علمی، اسلوب بین‌‎المللی CFR را رعایت کرده که تمام شیوه‌های آموزشی استاندارد زبان‌های خارجی باید بر طبق این اسلوب تدوین شود و فراگیران بعد از پایان دوره کامل بتوانند در مسابقات بین‌المللی موفق شوند.
وی با تأکید بر بومی بودن مجموعه آموزشی هشت، گفت: نویسندگان این مجموعه از اساتید برجسته جهاد دانشگاهی هستند و در نگارش این کتاب‌ها به فرهنگ ایرانی-اسلامی توجه زیادی شده که در تمام شاخصه‌های کتاب از جمله شکل و شمایل، ظاهر گرافیکی، تصاویر، واژگان، مفاهیم و اسامی خاص بروز و نمود یافته است.
نجاتی با اشاره به نقش مهم این مجموعه در پیشگیری از نشر فرهنگ غرب، ادامه داد: در این کتاب‌ها به آداب و رسوم ایرانی، مناسبت‌های ملی و مذهبی، قابلیت‌های تاریخی و فرهنگی ایران و ... پرداخته شده و جایگزین کتاب‌های خارجی می‌شود که در کنار آموزش زبان، فرهنگ و سبک زندگی‌ غربی را نیز در میان فراگیران ترویج می‌دهند.
وی با بیان اینکه مجموعه آموزشی هشت برای فراگیران سایر کشورهای مسلمان نیز قابل استفاده است، بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، این کتاب‌ها به برخی کشورهای مسلمان نیز ارسال شده و مورد استفاده فراگیران در آن کشورها قرار می‌گیرد.
مدیر گروه زبان‌های خارجی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: رایزنی و نامه‌نگاری‌های جهاددانشگاهی با آموزش و پرورش در حال انجام است تا در صورت فراهم شدن شرایط، این شیوه آموزشی جایگزین کتاب‌های آموزشی زبان انگلیسی در دبیرستان‌های کشور شود.
انتهای پیام انتهای پیام

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟