دانشجوی دکتری ایرانی، اولین قربانی مهاجرت از کانال مانش


دانشجوی دکتری ایرانی، اولین قربانی مهاجرت از کانال مانش

یک دانشجوی ایرانی که قصد داشت از طریق کانال مانش وارد انگلیس شود به دریا افتاد و پس از یک هفته هنوز پیدا نشده است.

دانشجوی دکتری ایرانی، اولین قربانی مهاجرت از کانال مانش
به گزارش خبرنگار «پارسینه»، پایگاه خبری «دیلی میل» انگلیس نوشت «میترا مهراد» ۳۱ ساله، دانشجوی دکتری روانشناسی که به همراه ۲۰ مهاجر دیگر تلاش می‌کرد با عبور از کانال مانش خودش را به ساحل «کِنت» در انگلستان برساند، به دلیل شرایط نامساعد آب و هوایی مفقود شده است. این اتفاق درست یک هفته پیش رخ داده و به احتمال قوی این دانشجوی ایرانی اولین قربانی مهاجرت غیرقانونی از کانال مانش است.

گزارش‌ها درباره گم شدن یک زن نخستین بار از سوی مهاجرانی مطرح شد که از سوی باند‌های قاچاق انسان مجبور شده بودند سوار یک شناور ناایمن بشوند. با این وجود نام او تا کنون فاش نشده بود.

هنگام توقیف این شناور، دو نفر دیگر هم به دریا سقوط کرده بودند، اما توسط نیرو‌های امدادی نجات داده شدند. بریتانیا و فرانسه به دنبال قاچاقچیانی هستند که مسئول این فاجعه مرگبارند.

نام خانم مهراد روز ۶ اوت (۱۵ مرداد) در یک اردوگاه پناهندگان در حومه «گراند سینت» ثبت شده بود. در یک محوطه کثیف ده‌ها چادر برپا شده بود، اما مقامات می‌گویند از آنجا که تشخیص داده شده بود خانم مهراد آسیب پذیر است، در یک محوطه خانوادگی اسکان داده شده بود.

به پناهجویان ساکن این اردوگاه روزانه نصف نوار صابون برای شستشو داده می‌شد و برای خوراک و پوشاک به کمک خیریه‌ها متکی بودند.

دانشجوی دکتری ایرانی، اولین قربانی مهاجرت از کانال مانشبر اساس صفحه لینکدین مهراد، او در «دانشگاه اسامپشن» بانکوک، جایی که در سال ۲۰۱۵ مدرک فوق لیسانس خود را اخذ کرده بود، ساکن بوده است، اما دیگر ایرانی‌های اردوگاه می‌گویند او از جزیره کیش آمده بود و قصد داشت به دیدن خانواده اش در بریتانیا برود.

فلورانس، عضو داوطلب خیریه «مرکز زنان پناهجو» می‌گوید خانم مهراد هنگام ورود به اردگاه «شاد و سرحال» به نظر می‌رسید.

به گفته گارد ساحلی انگلستان، عملیات جستجو ساعت ۱.۱۵ روز ۹ اوت، پس از آن که مشخص شد قایق به دردسر افتاده آغاز شد و دو نفر از مهاجران به سرعت پیدا شدند، اما خانم مهراد پیدا نشد. پس از آن بالگرد‌ها به منطقه اعزام شدند، اما پس از ۲۴ ساعت پایان عملیات ناموفق اعلام شد.

«دیلی میل» می‌نویسد شمار ایرانی‌هایی که تلاش می‌کنند از کانال مانش عبور کنند در سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است و بسیاری از آن‌ها به دنبال درخواست پناهندگی به دلیل تغییر دین هستند.

یک پناهجوی ایرانی در دانکرک می‌گوید به او پیشنهاد شده بود برای عبور از کانال مبلغ ۱۰ هزار پوند بپردازد.

کریم لایدونی، یکی از مسئولان دفتر شهردار گراند سینت، می‌گوید قاچاقچیان خودشان را به عنوان پناهجو جا زده و در اردوگاه زندگی می‌کنند تا به این ترتیب بتوانند مشتریانشان را به دام بیاندازند.

یک سخنگوی وزارت کشور بریتانیا هم می‌گوید عبور از کانال در قایق کوچک خطر زیادی دارد. باند‌های تبهکار که دست به چنین کاری می‌زنند بی رحمند و به جان باختن افراد اهمیتی نمی‌دهند.


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ