حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی
روغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی رنگ آن عوض نشود.
چی لازم دارم:
روغن جامد ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ پیمانه
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
روغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی رنگ آن عوض نشود.
بعد از ده دقیقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه دقیقه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل ظرف مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.