تصاویر | فصل انگور و مراحل تولید شیره در ملایر


تصاویر | فصل انگور و مراحل تولید شیره در ملایر

هر سال با آغاز فصل پاییز برداشت انگور در منطقه «دره جوزان» شهرستان ملایر و روستای توسک و جوزان آغاز می‌شود. عکس‌ها: فارس

همزمان با برداشت انگور روستای مانیزان در زمینه شیره‌پزی از همه رقیبان پیشی گرفته و مرغوب‌ترین شیره کشور را زلال و بی‌آلایش تولید می‌کند، شیره‌ای که جزء مهمترین سوغات‌های اصیل ملایر است. ملایر از جمله صادرکنندگان بزرگ کشمش در جهان است. ۲۷ درصد از مجموع کشمش‌های صادراتی دنیا، از ملایر صادر می‌شود.

61282


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

فیلم/ جزییاتی از دستگیری سارقان بانک ملی