13 بهترین روش درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن


... نوشته 13 بهترین روش درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

سوراخ کردن گوش یا پیرسینگ سایر قسمت های بدن یکی از علاقمندی های افراد در تمام گروه های سنی و جنسی است. اما عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن مشکل شایع بسیاری از افرادی است که دارای پیرسینگ در غضروف هستند. در این نوشتار با ما همراه باشید تا از انواع روش های درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن در منزل که بسیار ساده و کم هزینه هستند با خبر شوید.

13 بهترین روش درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن

درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ

۱. مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها:

اگر از پزشک‌تان مشاوره بگیرید، او احتمالا آنتی‌بیوتیک‌هایی که ممکن است برای درمان عفونت گوش و غضروف بسیار موثر باشند، برای شما تجویز می‌کند. با این حال، در صورتی که عفونت توسط باکتری ایجاد شده باشد، ابتدا پزشک باید آن را بررسی کند.

مهم است بدانید که آنتی‌بیوتیک‌های معمولی برای درمان عفونت پیرسینگ گوش و غضروف مفید نخواهد بود. در صورتی که پیرسینگ انجام داده‌اید و دچار عفونت شده‌اید، لازم است از آنتی‌بیوتیک‌های بسیار قوی استفاده کنید. سیپروفلاکساسین (Cipro) یکی از رایج‌ترین داروهای آنتی‌بیوتیک برای درمان عفونت پیرسینگ گوش و غضروف است، اما کودکان نباید از آن استفاده کنند.

۲. محلول سالین:

محلول سالین یک روش درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن است البته در صورتی که وضعیت آن خیلی وخیم نیست. اگر عفونت‌گوش و غضروف ایجاد شده خفیف باشد، محلول سالین مطمئنا به شما کمک خواهد کرد. این محلول همچنین برای مراقبت‌های پس از سوراخ کردن گوش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خیلی ساده باید یک فنجان آب را بجوشانید. وقتی آب خنک شد، باید چند قاشق نمک دریا به آن اضافه کنید و بعد با استفاده از محلول به دست آمده منطقه‌ی آسیب‌دیده را تمیز کنید. شما می‌توانید یک تکه پنبه را در محلول خیس کرده و بعد آن را در منطقه‌ی اطراف پیرسینگ استعمال کنید. پنبه را حدود چند دقیقه روی سوراخ نگه دارید.

در حین انجام این درمان، لازم نیست زیورآلات را بیرون بیاورید، اما باید مراقب باشید. توصیه می‌شود که این روش درمانی را هر روز و به مدت یک هفته تکرار کنید. اکثر کارشناسان استفاده از این محلول را دو بار در روز و تا زمانی که تورم و برجستگی‌های دور سوراخ را کاملا ناپدید شوند، توصیه می‌کنند.

۳. استفاده از محلول سالین و بابونه.

اگر چای بابونه را به پنبه‌ی حاوی محلول سالین اضافه کنید، یک روش خانگی درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن خواهید داشت. بابونه دارای خواص آرام‌بخش و تسکین‌دهنده است و می‌تواند منطقه‌ی آسیب‌دیده در اطراف پیرسینگ را تسکین بدهد.

روش دیگر این است که ۴/۱ قاشق چایخوری نمک در آب گرم بریزید و بعد یک چای کیسه‌ای بابونه داخل آن قرار بدهید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد و سپس یک پد پنبه‌ای را به این محلول آغشته کنید. پد را روی پیرسینگ (سوراخ) بگذارید و اجازه دهید به مدت حدود ۵ دقیقه بماند. توصیه می‌شود این روش درمانی را دو بار در روز تکرار کنید.

یکی دیگر از گزینه‌ها این است که یک چای کیسه‌ای بابونه را در آب داغ دم بگذارید و بعد از گذشت چند دقیقه، کیسه‌ی چای را از لیوان بیرون بیاورید. وقتی چای سرد شد، یک پد پنبه‌ای را به آن بزنید. بعد پد را به طور مستقیم روی ناحیه‌ی آسیب‌دیدهی گوش قرار دهید.

۴. آب لیمو.

لیمو به علت خواص ضد التهابی و ضدعفونی‌کننده‌ای که دارد، برای درمان عفونت پیرسینگ بسیار عالی است و ثابت شده که می‌تواند روند بهبودی را سرعت ببخشد.

برای انجام این درمان خیلی ساده آب نصف یک لیمو را بگیرید. آب لیمو را با آب مخلوط کنید و بعد یک تکه پنبه را در محلول به دست آمده خیس کنید. پد را روی سوراخ گوش یا غضروف بمالید و این روند را دو تا سه بار در طول روز تکرار کنید. ما مطمئن هستیم که با استفاده از این روش، تورم اطراف پیرسینگ (سوراخ) در عرض چند روز از بین می‌رود.

۵. عسل:

همه‌ی ما در مورد مزایای عسل برای سلامتی اطلاع داریم، اما ممکن است ندانید که عسل برای درمان عفونت‌های پیرسینگ (سوراخ) گوش و غضروف هم مفید است. عسل دارای خواص شفابخش است و معمولا برای درمان سوختگی‌ها، زخم‌ها و سایر مشکلات پوستی استفاده می‌شود.

۶. روغن درخت چای:

روغن درخت چای نیز درمان خانگی بسیار موثری برای درمان عفونت پیرسینگ غضروف گوش است. این روغن دارای خواص ضد باکتری است و باعث ایجاد سوزش یا تحریک پوست نمی‌شود. البته، مهم است که از روغن درخت چای خالص استفاده کنید که حاوی هیچ گونه مواد اضافی نیست.

برای انجام این درمان خیلی ساده ۲ تا ۳ قطره روغن درخت چای را روی پنبه بریزید و آن را در منطقه‌ی اطراف پیرسینگ استعمال کنید. شما باید این روند را دو بار در روز و تا زمانی که تورم دور سوراخ به طور کامل برطرف شود، تکرار کنید.

با این حال، اگر پوست شما خیلی حساس است، توصیه می‌کنیم به منظور جلوگیری از هر گونه تحریک، این روغن را با چند قطره آب رقیق کنید.

۷. کمپرس گرم:

کمپرس گرم نیز ممکن است در درمان عفونت گوش و غضروف مفید باشد به این دلیل که می‌تواند جریان خون را به غضروف بهبود ببخشد.

توصیه می‌شود آب داغ و نمک دریا را با هم مخلوط کنید و یک تکه پارچه را در آن خیس کنید. سپس آن را در منطقه‌ی آسیب‌دیده‌ی گوش استعمال کنید. با انجام این کار خیلی زود تسکین می‌یابید.

۸. نوار تنفس:

شما همچنین می‌توانید از یک نوار تنفس استفاده کنید و آن را در منطقه پیرسینگ خود بچسبانید اما بهتر است این کمپرس را روی پیرسینگی استفاده کنید که قبلا التیام یافته‌است. اگر فرایند التیام هنوز به پایان نرسیده‌است، باید از به کار بردن نوار تنفس جلوگیری کنید زیرا ممکن است حتی وضعیت را بدتر کند.

اما، اگر سوراخ روی گوش یا غضروف در حال حاضر التیام یافته‌است، با خیال راحت می‌توانید از این روش استفاده کنید. خیلی ساده

نوار پزشکی تنفس را بخرید و یک تکه‌ی کوچک از آن را برش بزنید. از نوار تنفس برای پوشش ناحیه‌ی اطراف پیرسینگ استفاده کنید.

شما باید این نوار را به طور مداوم استفاده کنید تا عفونت کاملا ناپدید شود.

با این حال، شما باید نوار را گاه گاهی عوض کنید. توصیه می‌شود که از نوار تنفس دست کم به مدت دو ماه استفاده کنید. استفاده از این نوار قطعا باعث می‌شود که تورم و برجستگی‌های دور پیرسینگ از بین برود. اگر استفاده از نوار تنفس را ترجیح نمی‌دهید، باید روش دیگری پیدا کنید که به شما کمک کند تا از شر تورم دور پیرسینگ خلاص شوید و عفونت را درمان کنید.

۹. پماد ضد باکتری:

اگر تصمیم دارید از پماد برای درمان عفونت گوش و غضروف استفاده کنید، ابتدا باید با پزشک‌تان مشورت کنید. ثابت شده که برخی از پمادها ممکن است روند خروج ترشح را تحت تاثیر قرار دهند، بنابراین فرایند التیام ناحیه‌ی آسیب‌دیده طولانی‌تر خواهد شد.

۱۰. محلول پیرسینگ:

به عنوان بخشی از مراقبت پس از انجام پیرسینگ، باید از محلولی که کارشناس این کار به شما می‌دهد، استفاده کنید. با این حال، نباید از الکل یا هیدروژن پراکسید روی ناحیه‌ی آسیب‌دیده پیرسینگ غضروف استفاده کنید.

۱۱. آسپرین:

آسپرین برای درمان عفونت پیرسینگ گوش و غضروف نیز بسیار موثر است. ثابت شده که آسپرین می‌تواند روند بهبودی را تسریع کند. برای انجام این درمان ابتدا یک قرص آسپیرین بردارید و آن را داخل یک کاسه قرار بدهید. هنگامی که قرص آسپرین را له می‌کنید، چند قطره آب هم به آن اضافه کنید.

به این ترتیب یک خمیر آماده می‌شود که باید آن را مستقیما روی منطقه‌ی آسیب‌دیده استعمال کنید و اجازه دهید به مدت حدود ۱۰ دقیقه بماند و در نهایتاسایت آن را با آب شستشو دهید. توصیه می‌شود که این خمیر آسپیرین را دست کم ۲ بار در روز روی پیرسینگ قرار بدهید.

۱۲. بهداشت مناسب:

حفظ بهداشت مناسب در ناحیه‌ی اطراف پیرسینگ بسیار مهم است. در حقیقت، هر زمان که می‌خواهید پیرسینگ را لمس کنید، باید دست‌های‌تان را بشویید و همچنین باید با صابون ضد باکتری سوراخ روی گوش یا غضروف را شستشو دهید. توصیه می‌شود آن را یک بار یا دو بار در طول روز بشویید. اگر روی سوراخ دلمه وجود دارد، باید آن را با استفاده از یک گوش پاک کن جدا کنید. البته، ابتدا باید سواب پنبه را در محلول سالین یا صابون ضد باکتری بزنید.

۱۳. پیرسینگ را تحریک نکنید.

یکی از موارد مهم این است که چند روز پس از انجام پیرسینگ آن را تحریک نکنید. همان‌طور که قبلا گفتیم، باید موهای‌تان را ببندید و اجازه ندهید با پیرسینگ شما در تماس باشند. همچنین، هنگام لباس پوشیدن باید دقت داشته باشید چرا که برخورد آن با پوست می‌تواند آن را تحریک کند.

* نکات:

نکات دیگری نیز وجود دارد که در صورت داشتن عفونت پیرسینگ گوش یا غضروف یا اگر تمایل دارید از آن جلوگیری کنید، ممکن است برای شما مفید باشد. شما نباید در استخر شنا کنید زیرا ممکن است پر از باکتری باشد و حتی ممکن است عفونت موجود بدتر شود. در عین حال باید از شنا در دریاچه‌ها و رودخانه‌ها نیز پرهیز کنید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – سارا فیضی

منبع: هلث اولینو

۱۳ بهترین روش درمان عفونت سوراخ گوش و پیرسینگ بدن


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اسم دختر داییمو چی سیو کنم؟ | بهترین ایده برای ذخیره اسم دختر دایی [فارسی-انگلیسی]