تجارت با جان سربازان سودانی در یمن


تجارت با جان سربازان سودانی در یمن

خبرگزاری آریا- تلفات ارتش سودان در یمن به بیش از 8 هزار کشته و زخمی و مفقودی رسید.

تجارت با جان سربازان سودانی در یمن
خبرگزاری آریا- سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: تلفات ارتش سودان در یمن به بیش از 8 هزار کشته و زخمی و مفقودی رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: شمار کشته‌های ارتش سودان در ماه‌های گذشته در جبهه‌های مرزی به 185 نفر و ده‌ها زخمی رسیده است.
یحیی سریع افزود: توانستیم 459 تن از سربازان سودانی را در سال کنونی به هلاکت برسانیم. شمار کشته‌های سودانی در استان‌های جنوبی، تعز و ساحل غربی تا ماه گذشته به بیش از 2049 رسید. به طور کلی تلفات ارتش سودان در یمن به بیش از 8 هزار کشته و زخمی و مفقودی رسید که از این میان، 4253 تن کشته شدند.
یحیی سریع همچنین گفت: نیرو‌های سودانی شرکت کننده در تجاوز را در جبهه‌های مخلتف، متحمل تلفات بشری کردیم.
وی گفت: اطلاعاتی درباره مشارکت برخی کشور‌ها در تجاوز به یمن، سطح مشارکت آن‌ها و پولی که در ازای آن دریافت می‌کردند، در اختیار داریم. از جمله کشور‌های شرکت کننده در تجاوز به یمن، نظام سودان است که نیرو‌های خود را در جنگ در کنار ائتلاف در ازای پول، به یمن فرستاد. نظام سودان با جان سربازان ارتش خود تجارت می‌کند و آن‌ها را فریب می‌دهد. رهبری ما پیش از این بر نقش ملت سودان در پایان دادن به این مشارکت و گستردگی روابط ملت یمن با ملت سودان تأکید کرد.
مزدوران وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی به خانه‌های شهروندان یمنی در شرق شهرستان التحیتا در استان الحدیده یمن حمله کردند.
این شبکه به تصاویری از آثار حملات متجاوزان و مزدوران در نقض آتش بس در منطقه التحیتا دست یافته است و متجاوزان و مزدوران در این تصاویر با سلاح‌های سبک و نیمه سنگین به خانه‌ها و مزارع مردم حمله می‌کنند. تصاویر نشان دهنده خسارت شماری از منازل و مزارع شهروندان و خیابان‌ها در شرق التحیتا به سبب استفاده از خمپاره و تیربار‌های مختلف است.
از سوی دیگر، مزدوران وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی با هشت خمپاره، یکی از روستاهای واقع در منطقه الحیس و همچنین شهر الدریهمی تحت محاصره را با اجرای حملات توپخانه ای و با استفاده از مسلسل های مختلف، هدف قرار دادند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

سفرهای کلینتون کار دستش داد!