به گزارش افکارنیوز،

گزارش مذکور که سال ۲۰۱۷ نوشته شد اما علنی نشده بود، به دست خبرگزرای آسوشیتدپرس و گروه "انسان‌دوستانه جدید" رسیده است. یک مقام ارشد سازمان ملل یافته‌های این گزارش را به چالش کشیده است؛ گزارشی که به گفته سازمان ملل در گزارش نهایی نامی از آن برده نشده است.

اخبار بین‌الملل- مجموعه تحقیقات آسوشیتدپرس در سال ۲۰۱۷ فاش کرد، حدود ۲۰۰۰ اتهام سوءاستفاده و استثمار جنسی از سوی صلحبان‌های سازمان ملل در سراسر جهان در یک دوره ۱۲ ساله به وقوع پیوسته است.

حدود ۱۱ هزار صلحبان مستقر در جمهوری آفریقای مرکزی بیشترین سهم (۵۲ مورد) را از اتهامات سوءرفتار جنسی از مجموع هیات‌های صلحبان سازمان ملل در سال ۲۰۱۶ به خود اختصاص دادند.

گروه انسان‌دوستانه جدید در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این بررسی افشا شده، دریچه‌ای به سوی تحولات پشت پرده است؛ اینکه چطور سیستم سازمان ملل متحد درباره ادعاهای سوء رفتار و استثمار جنسی صلحبان‌های خودش تحقیق می‌کند. این نشان می‌دهد که چرا گاهی سازمان ملل موجب ناامیدی قربانیانی می‌شود که قرار بوده است به آن‌ها خدمت کند.»

این تحقیقات شکست‌خورده درباره اتهامات صلحبان‌ها در جمهوری آفریقای مرکزی بیش از ۴۸۰ هزار دلار برای سازمان ملل هزینه داشته است. براساس این گزارش، نگهداری نامناسب موجب از بین رفتن نمونه‌های دی‌ان‌ای شد که قرار بود قربانیان را به ناقضان احتمالی مرتبط کند.

در این گزارش درباره نمونه‌های دی‌ان‌ای آمده است: «اکثر آن‌ها فاسد شده است. پس دور از انتظار نیست که نتوان از آن‌ها به نتیجه مثبت رسید. بیشتر این نمونه‌ها از مارس تا مه ۲۰۱۶ گرفته شدند و بعد برای ماه‌ها در بانگی، پایتخت جمهوری آفریقای مرکزی نگهداری شدند و تا آوریل ۲۰۱۷ برای تحقیقات به دفتر نایروبی ارسال نشدند.»

طبق گزارش گروه انسان‌دوستانه جدید، سازمان ملل سال گذشته ۲۵۹ مورد ادعای سوءاستفاده و استثمار جنسی از سوی نیروهای صلحبانش دریافت کرده است.