علی احمدی زاده روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سربازان در قالب طرح سرباز ماهر مهارتهای عمومی حوزه کارآفرینی، اشتغال و مهارتهای عمومی زندگی را فرامیگیرند.
وی بیان کرد: تلاش شده آموزش کاربردی سربازان به منظور یادگیری مهارتهای مرتبط با اشتغال، کارآفرینی و مهارتهای زندگی در ایجاد شرایط مناسب زندگی برای شرکت کنندگان در این دوره تاثیرگذار باشد.
احمدیزاده گفت: آشنایی با اصول رزومه نویسی و مصاحبه شغلی، آشنایی با مراکز و برنامههای حمایتی کسب و کار، آشنایی با مراحل راهاندازی کسب و کارهای خرد، آشنایی با کلیات با زندگی شغلی، آمادگی و برنامه ریزی شغلی، قوانین و مقررات کسب و کار و مهارتهای بازاریابی و فروش از اهم سرفصلهای دوره مهارتهای عمومی حوزه اشتغال و کارآفرینی است.
وی همچنین آشنایی با مهارتهای مدیریت هیجان و مقابله با استرس، تصمیم گیری و مدیریت زمان، خودآگاهی، ارتباط موثر و روابط بین فردی، تفکر انتقادی، همدلی، مبانی ازدواج، تفکر خلاق و حل مسئله را از سرفصلهای دوره آشنایی با مهارتهای زندگی عنوان کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر یادآور شد: طرح ملی سرباز مهارت از پروژههای شاخص جهاد دانشگاهی است که بر اساس تاکید و دغدغه رهبر معظم انقلاب مبنی بر استفاده بهینه از دوران خدمت وظیفه طراحی و برنامهریزی شده است.
احمدیزاده گفت: مرحله اول طرح سرباز مهارت با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر اجرایی شدهاست، اما اجرای مرحله دوم این طرح در سال جاری بهعلت عمل نکردن به تعهدات و همراهی نکردن از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان، با ابهام روبرو شدهاست.
طبق قرارداد با وزارت ورزش و جوانان، جهاددانشگاهی با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی مهارت کارکنان وظیفه آموزش ۱۶ هزار سرباز وظیفه در کشور را بر عهده گرفته است که در طرح سرباز مهارت هر سرباز سرجمع ۸۰ ساعت آموزش میبیند.