اصفهان موزه فرش ندارد


اصفهان موزه فرش ندارد

رئیس اتحادیه فرش دستباف روستایی اصفهان گفت: از صفرتا صد فرش خصوصی است، اما اقتصاد ما دولتی است و این دو باهم متضاد است. درست مثل اینکه در اصفهان به عنوان قلب فرش حتی یک موزه فرش هم وجود ندارد.

علی شهبازی ظهر امروز (پنجشنبه) در همایش بررسی راهکارهای توسعه بازار فرش ایران و همزمان با افتتاح بیست و دومین نمایشگاه فرش دستباف اصفهان، اظهار کرد: فرش از صفر دامداری تا صد بزرگترین فروشگاه های جهانی مانند یک زنجیره است که اگر به زنجیره این سرمایه ملی توجه شود معضلات اجتماعی، اشتغال، اقتصاد، ارزآوری و حتی آبی استان نیز قابل حل است.

وی افزود: یکی از بیشترین حوزه های اشتغال اصفهان در بخش فرش است، همچنین استان اصفهان متنوع ترین استان در تنوع فرش است.

به گزارش ایسنا، رئیس اتحادیه فرش دستباف روستایی اصفهان در خصوص بیمه قالیبافان، تصریح کرد: نمایندگان ۱۹۰۰میلیارد تومان برای بیمه تصویب کردند که ۹۰۰میلیارد تومان آن سهم قالیبافان و صنایع دستی خواهد بود.

شهبازی با اشاره به روند نزولی صادرات فرش در کشور، افزود: در اواخر سال ۸۰ صادرات ما به ۹۹ کشور سرمایه دار به طور مستقیم یا غیرمستقیم انجام می شد.

وی تاکید کرد: اگر فرش را به عنوان یک سرمایه ملی بشناسیم پس باید نگاه عظیم وبلندی به آن شود تا نجات یابد.

رئیس اتحادیه فرش دستباف روستایی اصفهان با تاکید بر اهمیت فرش دستباف اضافه کرد: تحریم هایی که برایمان اعمال می شد همگی بر پایه این بود که "نگذاریم به کشور برود" اما برای فرش گفتند "نگذاریم از کشور بیاید". این خود ارزش فرش را نشان می دهد.

شهبازی هشدار داد: فرش با پتروشیمی و زعفران فرق می کند و باید جدی وارد میدان شد ودر این حوزه باید آسیب شناسی شود.

وی با بیان نارضایتی از کم توجهی ها به این سرمایه ملی، افزود: بهترین نماد ما در سازمان ملل فرش دستباف است. نگاه به فرش نباید نگاه کالای مصرفی باشد. تمام وزارتخانه ها بسته حمایتی می دهند، اما در این بسته ها جای فرش کجاست؟

رئیس اتحادیه فرش دستباف روستایی با ابراز امیدواری برای توجه بیشتر به این هنر مردمی، گفت: سه استاندار تاکنون تغییر کرده، اما هنوز نتوانسته ایم به عنوان اصحاب فرش یک جلسه با شخص استاندار داشته باشیم.

انتهای پیام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال 2024 به انتخاب مجله تایم